![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Надявам се това е най-подходящото място за този пост. Аз получите "син екран на смъртта" доста често, мисля, че неговото основно когато Im играят игри (Не знам дали Crysis е претоварване моя компютър или нещо такова), но аз просто DONT знам какво да правя. IV приложен изображение на последната ми син екран, за да се погледнете. харесвам помагам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като графични карти проблем.
| |||
| |||
| Свалих най-новите драйвери рано. IV имал син екран два пъти днес, арго спомням ако Свалих ги между или след това. I shouldn't бъдат намалени ги веднага след като техните остарели трябва ли? защото аз правя ги доста често. направи и трябва да деинсталирате предишни шофьори? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В нови, трябва да инсталирате само отгоре. Не е нужно да ги веднага след като излезе, само толкова дълго, колкото ти го направи веднъж, от време на време. Били ли сте почиства компютъра от прах напоследък? В графични карти може да е прегряване. Също така, нали се случи, само в някои игри? Или пък се случи във всички игри?
|
| |||
| |||
| Аз го почистват днес, графика ми кола idles на около 45 градуса получава до около 65, когато Im играе Crysis. това ще стане, ако Im просто сърфирате в интернет или правиш нещо, както и все пак, така че shouldn't бъде графична карта прегряване. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деинсталиране на стари драйвери преди да инсталирате нови.
serverguy това, което казваш е вярно само понякога. Например имам тези компютри, които ще bluescreen 100% от времето Ако инсталирате драйверите NVidia над горната част на тези прозорци, автоматично инсталира. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Made всякакви хардуерни промени напоследък? Знам един приятел, който беше временно swiched му PSU 550 вата до 300 вата и е честа bsod, |
|
| |||
| |||
| Купих си гигабайт GeForce 8800gt и допълнително 1.5gb овен няколко месеца, но мисля, че имаме bsod преди това. |
|
| |||
| |||
| Моля, не започвайте дубликат тема. Благодарности, |
|
| |||
| |||
| съжалявам за това. IV Просто имаше и друг bsod Im не сте сигурни какво му наоколо. Можеш ли да видиш моля? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Син екран на смъртта | lori26 | Windows операционни системи | 1 | 30 ноември, 2008 година 08:23 |
| Син екран на смъртта! | Cloud123 | Общи Хардуер Чат | 5 | 6-ти септември 2008 07:06 |
| Син екран на смъртта | Demtschuk | Windows операционни системи | 8 | 2-ро Апр 2008 15:48 |
| Син екран на смъртта .. | chilloutcolin | PC & конзолата Gaming | 5 | 16-то Feb 2008 14:45 |
| Син екран на смъртта! | cammochris | Дискове & сменяемите носители | 2 | 1-во Nov 2007 00:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |