![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nadějí je to správné místo pro tento post. i vám "modrá obrazovka smrti" poměrně často, myslím, že hlavně při jeho im hraní her (i dont vědět, jestli Crysis je přetěžování mého PC nebo tak něco), ale i jen dont vědět, co dělat. iv připojené obraz mé poslední modré obrazovky, abyste se podívat na. prosím pomozte |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako grafickou kartou problém.
| |||
| |||
| i stažené nejnovější ovladače dříve. iv měl modrou obrazovku dvakrát dnes, převýšení pamatovat i když stáhli mezi nebo po něm. I shouldn't se jim dostává, jakmile jejich zastaralá mám? protože jsem se do nich dost často. udělat u nutné odinstalovat předchozí ovladače? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novými měli instalovat nahoru. Nemusíte si je, jakmile se dostanou ven, jen tak dlouho, jak to udělat jednou za čas. Máte vyčistit váš PC prachu v poslední době? Grafická karta může být přehřátí. Také se to jen v některých hrách? Nebo se to stalo u všech her?
|
| |||
| |||
| čistit i dnes, moje grafika idles auto na asi 45 stupňů se dostane až na asi 65, když im hraní Crysis. se to stane, pokud im prostě procházení internetu nebo dělat něco i když, tak shouldn't být grafická karta přehřívá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odinstalovat staré ovladače před instalací nové.
serverguy co říkáte, je pravda, jen někdy. Například jsem tyto počítače, které budou BLUESCREEN 100% času Pokud nainstalujete přes nVidia ovladače v horní části okna jsou automaticky nainstaluje. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Žádné hardwarové změny v poslední době? Já vím, přítele, který byl dočasně swiched jeho PSU 550w na 300w a časté bsod, |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem gigabyte GeForce 8800gt a navíc +1.5gigabajt RAM před několika měsíci, ale myslím, že jsem dostal bsod než tohle. |
|
| |||
| |||
| Please don't start duplicitní téma. Díky, |
|
| |||
| |||
| Je mi to líto. iv právě ještě bsod a im nejste jisti, co o svém. Můžete se podívat, prosím? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modrá obrazovka smrti | lori26 | Operační systémy Windows | 1 | 30. listopadu 2008 08:23 |
| Modrá obrazovka smrti! | Cloud123 | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. Září 2008 07:06 |
| Modrá obrazovka smrti | Demtschuk | Operační systémy Windows | 8 | 2. dubna 2008 15:48 |
| Modrá obrazovka smrti .. | chilloutcolin | PC a herní konzole | 5 | 16. únor 2008 14:45 |
| Modrá obrazovka smrti! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. listopadu 2007 00:57 |
| Thread Nástroje | |
| |