![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nada je ovo pravo mjesto za ovaj post. ja dobiti je "plavi ekran smrti" prilično često, mislim da je njegova uglavnom kad im igranje igre (ja dont znati ako je Crysis preopterećenja moj pc ili nešto), ali JA pravedan dont znati što učiniti. iv pridruľene sliku sam posljednji plavi ekran za vas da se pogledati. ugoditi pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao grafička kartica problem.
| |||
| |||
| ja skinuti najnovije drivere ranije. iv je plavi ekran dvaput danas, ne mogu sjetiti da li ih skinuti između ili nakon. ja bi trebao biti uzimajući ih čim njihova nesuvremen trebam? zato što mi je činiti ih prilično često. obaviti u trebate deinstalirati prethodnu drivere? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U novu bi trebalo instalirati samo preko vrha. Ne morate ih čim izađu, kao čeznuti kao te učiniti jednom u neko vrijeme. Jeste li očistiti svoje računalo od prašine u posljednje vrijeme? Grafičke kartice mogu biti pregrijavanja. Također, to desiti samo u nekim igrama? Ili se to dogodilo u svim igrama?
|
| |||
| |||
| sam očistio danas, moj auto grafika idles na oko 45 stupnjeva dobiva do oko 65 kad im igranje u crysis. to će se dogoditi ako im jednostavno pregledavanje Interneta ili radiš ništa, ali ipak, tako da bi trebao biti grafička kartica pregrijavanja. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deinstaliraj stare drivere prije instalacije nove.
| |||
| |||
| Made bilo koji hardver promijeni zadnje vrijeme? Znam prijatelja koji su privremeno swiched njegova 550w PSU 300w i to je čest bsod, |
|
| |||
| |||
| ja kupio gigabajt geforce 8800gt i dodatni ram 1.5gb nekoliko mjeseci prije nego što sam dobio bsod prije. |
|
| |||
| |||
| Molimo Vas da ne započnete duple teme. Hvala, |
|
| |||
| |||
| ispričavam se o tome. iv samo je još jedna bsod i im ne siguran što o svojoj. možeš imati izgled molim te? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Plavi ekran smrti | lori26 | Windows Operating Systems | 1 | 30. studeni 2008 08:23 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | General Hardware Chat | 5 | 6. Sep 2008 07:06 |
| Blue screen of Death | Demtschuk | Windows Operating Systems | 8 | 2. travanj 2008 15:48 |
| Plavi ekran smrti .. | chilloutcolin | PC & konzole Igre | 5 | 16. veljača 2008 14:45 |
| Blue screen of death! | cammochris | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 1. studeni 2007 00:57 |
| Thread Tools | |
| |