![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| remélem, ez a megfelelő hely, ahol ez a poszt. I get a "kék képernyő halála" meglehetősen gyakori, azt hiszem, hogy főleg ha im játékra (i dont tud ha a Crysis túlterhelése my pc vagy ilyesmi), de én csak dont know what to do. IV csatolt kép az utolsó kék képernyőn, hogy egy pillantást. kérem, segítsen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy grafikus kártya kérdés.
| |||
| |||
| Letöltöttem a legfrissebb driver korábban. IV volt a kék képernyőn kétszer ma, vidám emlékezzen, ha a letöltött őket között, vagy azt követően. Azt kellet volna lenni szerzés őket, amint elavult kéne? mert én meg őket elég gyakran. és nem kell eltávolítania a korábbi vezetők? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az újakat kellene telepíteni a tetején. Nem kell kérni őket, amint jönnek ki, csak addig, amíg te azt, ha egy darabig. Van tisztítani a PC por mostanában? A grafikus kártya lehet túlmelegedés. Is, nem csak történni néhány játékot? Vagy ez nem történik meg minden játékok?
|
| |||
| |||
| Kitakarítottam ma, a grafika idles autó körülbelül 45 fokos lesz a mintegy 65, ha im playing Crysis. ez történik akkor, ha im csak böngészés az interneten, avagy bármit is de, így kellet volna lenni a grafikus kártya túlmelegedés. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Távolítsa el a régi illesztőprogramok telepítése előtt újakat.
| |||
| |||
| Tett semmilyen hardveres változások mostanában? Tudom, hogy egy barátom, aki ideiglenesen swiched ő 550W psu egy 300W és gyakori BSOD, |
|
| |||
| |||
| Vettem egy Gigabyte GeForce 8800gt és egy extra 1.5Gb ram néhány hónappal ezelőtt, de azt hiszem, megvan a BSOD előtt ezt. |
|
| |||
| |||
| Kérjük, ne kezdjenek másodlaton témát. Köszönöm, |
|
| |||
| |||
| Sajnálom. IV csak még egy BSOD és a PM nem tudja biztosan, mi a kb. is van egy pillantást kérem? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kék képernyő a halál | lori26 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. november 2008 08:23 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | Általános fémáru Chat | 5 | 6. Szeptember 2008 07:06 |
| Blue screen of Death | Demtschuk | A Windows operációs rendszerek | 8 | 2. április 2008 15:48 |
| Kék képernyő a halál .. | chilloutcolin | PC és konzol játékok | 5 | 16. február 2008 14:45 |
| Kék képernyő a halál! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. november 2007 00:57 |
| Téma eszközök | |
| |