![]() |
|
| |||
| |||
| מקווה שזהו המקום הנכון לפרסם את זה. אני מקבל את "המסך הכחול של המוות" לעתים קרובות למדי, אני חושב שלה בעיקר כאשר IM משחקים (אני יודע dont אם Crysis היא עומס יתר במחשב שלי או משהו) אבל אני פשוט dont יודע מה לעשות. IV מצורף תמונה של המסך הכחול האחרון שלי בשבילך יש תסתכל. אנא עזור |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו בעיה של כרטיס המסך.
| |||
| |||
| אני הורדתי את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר לפני כן. IV היה היום פעמיים מסך כחול, אם אני זוכר צביעות הורדת אותם בין או אחרי. אני shouldn't לקבל אותם בהקדם שלהם מיושן אני צריך? כי אני רוצה לקבל אותם יפה לעיתים קרובות. U צריך לעשות כדי להסיר את ההתקנה הקודמת נהגים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את רק צריכה חדשים להתקין במהירות. אתה לא צריך לעשות כדי לקבל אותם ברגע שהם יוצאים, רק כל עוד אתה עושה את זה מדי פעם. האם ניקוי המחשב של אבק לאחרונה? כרטיס המסך יכול להיות overheating. כמו כן, האם זה קורה רק בכמה משחקים? או האם זה קורה בכל המשחקים?
|
| |||
| |||
| אני ניקה את זה היום, גרפיקה המכונית שלי idles בשעה מקבל 45 מעלות עד 65 בערך, כאשר ב-IM משחק crysis. זה קורה רק אם IM גלישה באינטרנט או עושה כל דבר גם אם כי, כך שהוא יהיה shouldn't את כרטיס המסך overheating. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הסר את הישן לפני התקנת מנהלי התקנים חדשים.
| |||
| |||
| כל השינויים שנעשו לאחרונה חומרה? אני יודע מי היה חבר באופן זמני swiched שלו 550w PSU אל 300w והיה לו תכופות bsod, |
|
| |||
| |||
| קניתי gigabyte geforce 8800gt ו 1.5gb ראם נוסף לפני מספר חודשים, אבל אני חושב שיש לי את זה לפני bsod. |
|
| |||
| |||
| נא לא להתחיל שכפול הנושא. תודה, |
|
| |||
| |||
| מצטער על זה. IV רק היו עוד bsod ו IM לא בטוח מה לגבי שלה. יש לך אפשרות לראות בבקשה? |