![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| tikiuosi, kad tai yra tinkama vieta, kad po šio. I get "Blue Screen of Death" gana dažnai, manau, kad jos iš esmės, kai jiems žaidimų (i dont know jei Crysis krauna mano PC ar kažkas), bet aš tiesiog Nežinau ką daryti. IV pridėti mano paskutinis mėlyname ekrane vaizdą, kad jūs turėtumėte ieškoti. Please help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti grafika kortelės išdavimo.
| |||
| |||
| I downloaded naujausias tvarkykles anksčiau. IV buvo mėlynas ekranas kartus šiandien, jei i cant remember atsisiųsti juos tarp ar po. I shouldn't būti gauti, kai tik jų pasenę man reikia? nes aš juos gauti gana dažnai. do u reikia pašalinti ankstesnių vairuotojams? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naujas tiesiog reikia įdiegti per viršų. Jums nereikia juos gauti iš karto, kai jie išeina, tik tol, kol jums jį vieną kartą kartu. Ar jūs išvalyti savo kompiuterį nuo dulkių neseniai? Video korta gali perkaisti. Be to, tai atsitiks tik tuomet, kai kuriuose žaidimuose? Ar tai vyksta visuose žaidimuose?
|
| |||
| |||
| I išvalyti jį šiandien mano grafika automobilių idles maždaug 45 laipsnių, pasireiškia stiprus, maždaug iki 65, kai jiems žaisti Crysis. tai atsitinka, jei jiems tik naršyti internete ar ką nors taip pat nors, todėl shouldn't būti grafikos plokštę perkaitimo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pašalinkite senas vairuotojai prieš įdiegiant naujus.
serverguy ką jūs kalbate, yra tik kartais tiesa. Pavyzdžiui aš šių kompiuterių, kurie bus bluescreen 100% laiko Jei įdiegti nVidia tvarkykles per tuos viršų Windows automatiškai įdiegia. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Made bet kokia aparatinės įrangos pakeitimų pastaruoju metu? Žinau, draugas, kuris buvo laikinai swiched jo 550W PSU į 300w ir buvo dažnai BSOD, |
|
| |||
| |||
| nusipirkau GIGABYTE GeForce 8800GT ir papildomų 1.5GB RAM prieš kelis mėnesius, bet manau, kad aš gavau BSOD prieš tai. |
|
| |||
| |||
| Please don't start dubliuoti tema. Ačiū, |
|
| |||
| |||
| Sorry about that. IV tik turėjo kitą BSOD ir jiems Nežinote ką jos maždaug. Jūs galite turėti prašome ieškoti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Blue Screen of Death | lori26 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 30, 2008 08:23 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | General Hardware Chat | 5 | 6 rugsėjis 2008 07:06 |
| Blue Screen of Death | Demtschuk | Windows "operacinės sistemos | 8 | 2 balandis 2008 15:48 |
| Blue Screen of Death .. | chilloutcolin | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 16 vasaris 2008 14:45 |
| Blue Screen of Death! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1 lapkritis 2007 00:57 |
| Temos įrankiai | |
| |