![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| nadzieję, że jest to dobre miejsce na ten post. i znaleźć "niebieski ekran śmierci" dość często, myślę przede wszystkim, gdy jego im gier (i dont know if Crysis jest przeciążenia moim komputerze lub coś), ale i po prostu Nie wiem co robić. iv załączone zdjęcia mojego ostatniego niebieskim ekranie, aby zajrzyj. please help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak karta graficzna problem.
| |||
| |||
| i pobrać najnowsze sterowniki wcześniej. iv miał niebieski ekran dwukrotnie dzisiaj, cant remember if i pobrać je między lub po. I shouldnt zbliżać je tak szybko, jak ich nieaktualne i powinny? bo robię je dość często. do u trzeba odinstalować poprzednie sterowniki? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nowych powinny wystarczy zainstalować w górę. Nie trzeba je tak szybko jak oni wyjdą, tylko tak długo, jak to robić raz na jakiś czas. Czy Twój komputer oczyszczone z kurzu niedawno? Karta graficzna może być przegrzanie. Ponadto, nie tylko miejsce w niektórych grach? Albo to się zdarzyć w każdej grze?
|
| |||
| |||
| i oczyścić go dzisiaj, mojego samochodu idles grafiki na około 45 stopni dostaje się do około 65 lat w momencie im gry Crysis. to się dzieje, jeśli im tylko przeglądania internetu lub robisz coś dobrze, jak gdyby, tak shouldnt to być karta graficzna przegrzania. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odinstaluj stare sterowniki przed instalacją nowych.
serverguy co mówisz to tylko czasami prawdziwe. Na przykład mam na tych komputerach, które będą Bluescreen 100% czasu jeśli zainstalować sterowniki NVIDIA w górnej części okna automatycznie instaluje się. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Kupiłem gigabajt GeForce 8800gt i dodatkowe 1.5gb barana kilka miesięcy temu, ale myślę, że mam przed tym BSOD. |
|
| |||
| |||
| Proszę nie zaczynaj duplikatu tematu. Dzięki, |
|
| |||
| |||
| Sorry about that. iv tylko BSOD i miał innego im nie wiesz co jej temat. możesz mieć proszę spojrzeć? |
![]() |
|
| Zakładki |