![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| această speranţă este locul potrivit pentru acest post. Am înţeles "ecran albastru de moarte" destul de des, cred ca sa mai ales atunci când im jocurile (i dont know dacă Crysis este supraíncărcări meu PC sau ceva de genul asta), ci doar i dont ştiu ce să fac. iv ataşat o imagine de ultima mea ecran albastru pentru tine sa ai o privire. Vă rugăm să ajute |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi o placă grafică problemă.
| |||
| |||
| Am descarcat de cele mai recente drivere mai devreme. iv avut ecran albastru de două ori azi, cant amintesc dacă am descărcat-i în între sau după. i shouldn't fi obţinerea cât mai curând din data lor ar trebui să i? pentru ca eu nu-i destul de frecvent. do u trebuie să dezinstalaţi driver-ele precedente? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cele noi ar trebui să instalaţi doar pe partea de sus. Nu aveţi nevoie să-i de îndată ce acestea ies, doar atâta timp cât o faci din când în când. Te-ai curatat PC-ul de praf recent? Grafica carte ar putea fi supraîncălzire. De asemenea, nu se întâmpla doar în unele jocuri? Sau nu se intampla in toate jocurile?
|
| |||
| |||
| Am curăţat-o astăzi, masina mea grafică idles la aproximativ 45 de grade ajunge până la circa 65, în cazul în im joc Crysis. aceasta se întâmplă dacă im doar de navigare pe internet sau de a face ceva, de asemenea, deşi, aşa că shouldn't fi de placă grafică supraîncălzire. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dezinstalaţi vechi înainte de a instala driver-ele noi.
serverguy ceea ce spun este doar uneori adevarat. De exemplu, am aceste computere care vor bluescreen 100% din timp Dacă instalaţi driverele nVidia peste partea de sus a celor Windows instalează automat. Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Am cumparat un Gigabyte GeForce 8800gt si un extra 1.5gb ram câteva luni în urmă, dar cred ca am luat bsod înainte de asta. |
|
| |||
| |||
| Vă rugăm să nu înceapă un duplicat subiect. Mulţumesc, |
|
| |||
| |||
| Imi pare rau pentru asta. iv doar a avut un alt bsod im şi nu sunt sigur ce sa despre. poti arunca o privire te rog? |