![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| нада је ово право место за овај пост. ја добити је "плави екран смрти" прилично често, мислим да је његова углавном кад им играње игре (ја донт кноткле да је Црысис преоптерећења мој пц или нешто), али ЈА праведан донт кноткле шта учинити. ив придрул̌ене слику сам посљедњи плави екран за вас да се погледати. угодити помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као графичка картица проблем.
| |||
| |||
| ја скинути најновије дривер раније. ив је плави екран двапут данас, не могу сетити да ли их скинути између или након. ја би требао бити узимајући их чим њихова несувремен требам? зато што ми је чинити их прилично често. обавити у треба да деинсталирам претходну дривер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У нову би требало да инсталирате само преко врха. Не морате да их чим изађу, као један дуг као те учинити једном у неко време. Јесте ли да очистите свој рачунар од прашине у последње време? Графичке картице могу бити прегрејавања. Такође, то десити само у неким играма? Или се то догодило у свим играма?
|
| |||
| |||
| сам очистио данас, мој ауто графика идлес на око 45 степени добија до око 65 кад им играње у црысис. то ће се десити ако им једноставно прегледање Интернета или радиш ништа, али ипак, тако да би требао бити графичка картица прегрејавања. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деинсталирај старе дривер пре инсталације нове.
| |||
| |||
| Маде било који хардвер промени последње време? Знам пријатеља који су привремено суицхед његова 550у псу 300у и то је чест бсод, |
|
| |||
| |||
| ја купио гигабајт ГеФорце 8800гт и додатни рам 1.5гб неколико месеци пре него што сам добио бсод пре. |
|
| |||
| |||
| Молимо вас да не почнете дупле теме. Хвала, |
|
| |||
| |||
| извињавамо се о томе. ив само је још једна бсод и им не сигуран шта о својој. можеш имати формат молим те? |