![]() |
|
| |||
| |||
| Bu yazı için doğru yerdir umuyoruz. i "oldukça sık Eğer Crysis benim bilgisayar ya da yük olan başta zaman sohbet oyun oynamaktan (i dont biliyorum) ama ben ne yapacağımı bilmiyorduysanız ölüm ve" mavi ekran. IV sizin için bir göz atmak son mavi ekran bir resim eklenmiş. lütfen yardım |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir grafik kartı sorunu gibi görünüyor.
| |||
| |||
| Ben en son sürücüleri daha önce indirilmiş. IV iki kez bugün, eğer i arasında veya sonra indirilen cant hatırlıyorum mavi ekran vardı. I shouldn't hemen kendi tarih dışına gerektiğini i onları elde edilebilir mi? çünkü çok sık kendilerine yapılacak. U gerek önceki sürücüleri kaldırmak için ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni olanlar sadece üzerine kurmak gerekir. Sen de çıkıp hemen gibi sürece bir süre bunu yapmak onları almak gerekmez. Son zamanlarda toz PC temizlenmeli mi? Grafik kartı fazla olabilir. Ayrıca, bu sadece bazı oyunlarda oldu? Yoksa tüm oyunlarda olur?
|
| |||
| |||
| Bugün, yaklaşık 45 derece at grafik araba idles 65 için Sohbet oynarken Crysis kadar olur bu temizlenmelidir. Eğer Sohbet sadece internet tarama veya de olsa bir şey yapıyor, bu yüzden bunu shouldn't da olur kart grafik fazla. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni yüklemeden önce eski sürücüleri kaldırın.
serverguy ne demek sadece bazen doğru. Örneğin bu bilgisayarları olacak bluescreen var Zaman% 100 Eğer olanları üst üzerinde pencereleri otomatik olarak yükler nVidia sürücüleri yükleyin. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Son zamanlarda herhangi bir donanım değişiklikleri yapılmıştır? i olan geçici bir 300W yaptığı 550w PSU swiched ve sık BSOD olan bir arkadaş biliyorum |
|
| |||
| |||
| Ben ve bir 1.5gb RAM birkaç ay önce bir gigabayt GeForce 8800GT aldım ama ben bu önce BSOD var. |
|
| |||
| |||
| Lütfen bir tekrarlanan konu başlatılmaz. Teşekkürler, |
|
| |||
| |||
| Üzgün olduğu. IV sadece başka bir BSOD ve emin değilim ne onun hakkında sohbet. Bir bakın olabilir? |