![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Сподіваюся, це відповідне місце для цього посту. Я отримую "синій екран смерті", досить часто, я вважаю своїм головним чином, коли їм гру грав (я не знаю, якщо Crysis перевантажує мій комп'ютер або щось), але я просто не знаю, що робити. IV надає образ мого останнього синій екран для Вас подивитися. Будь ласка, допоможіть |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, випуск графічної карти.
| |||
| |||
| Я скачав останню версію драйверів раніше. IV був синій екран двічі сьогодні, Cant пам'ятаю, якщо я завантажив їх між або після нього. I shouldn't отримувати їх, як тільки їх застарілий я повинен? тому що я отримати їх досить часто. Do U необхідно видалити попередні драйвери? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нові повинна просто встановити поверх. Вам не потрібно, щоб отримати їх, як тільки вони спливуть, тільки поки що ви робите це саме в той час. Ви очищення комп'ютера від пилу останнім часом? Графічна карта може бути перегрів. Крім того, це відбудеться тільки в деяких іграх? Або ж це відбувається у всіх іграх?
|
| |||
| |||
| Я очистив його сьогодні, мою машину графіка Idles кутом приблизно 45 градусів піднімається приблизно до 65 в Crysis, коли їм грати. це відбудеться, якщо їм просто дивляться в Інтернеті або робити що-небудь, а хоча, так воно shouldn't бути відеокарта перегріву. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видалення старих драйверів перед встановленням нових.
serverguy що ви кажете, лише іноді, правда. Наприклад я цих комп'ютерах, які будуть Bluescreen 100% часу Якщо ви встановите драйвери NVIDIA поверх них Windows встановлюється автоматично. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Зроблено будь-яких апаратних змін останнім часом? Я знаю, друг, який був тимчасово swiched його блок живлення 550W з 300W і був частим BSOD, |
|
| |||
| |||
| Я купив Gigabyte GeForce 8800GT і додаткових 1.5GB RAM кілька місяців тому, але я думаю, я отримав BSOD до цього. |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, не починайте дублікат теми. Спасибі, |
|
| |||
| |||
| Вибач. IV просто був інший BSOD і їм не впевнений, що про своє. Ви можете подивитися, будь ласка? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Синій екран смерті | lori26 | Операційні системи Windows | 1 | 30 листопада 2008 08:23 |
| Синій екран смерті! | Cloud123 | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 вересня 2008 07:06 |
| Синій екран смерті " | Demtschuk | Операційні системи Windows | 8 | 2 квітня 2008 15:48 |
| Синій екран смерті .. | chilloutcolin | PC & консоль Gaming | 5 | 16 лютого 2008 14:45 |
| Синій екран смерті! | cammochris | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 1 листопада 2007 00:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |