![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Nou la forum si frumos pentru a fi aici. Am o problemă cu temut BSOD. Recent re-formatat calculatorul meu şi a făcut toate instalaţiile de obicei. Acesta utilizează Windows XP 2002. Service Pack 3 Home Edition, AMD 64 x 2 dual procesor 3800 + 2,01 GHz, 1GB RAM. Am fost navigarea pe Internet, atunci când am bsod cu următorul cod de eroare. Întâmplă acest lucru a avut doar o dată, înainte de vreme ce re-format. STOP: 0x0000009C (0x00000004, 0x8054E5F0, 0xB2000000, 0x00070F0F) Eu trebuie să menţioneze faptul că motiv pentru care am re-formatat pe calculator a fost pentru că am avut BSOD întâmpla literalmente de sute de ori, până când computerul a devenit inutilizabile. Orice ajutor ar fi apreciat. |
|
| |||
| |||
| Asta BSOD cod de eroare se referă la o problemă de hardware, verifica pe computer nu este supraîncălzire şi plin de praf. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S-ar putea foarte bine să fie un defect Ram problemă.
Dacă aveţi mai mult de 1 stick de RAM, încercaţi să eliminaţi şi să vezi dacă o problema merge departe .... dacă nu le peste swap. În cazul în care doar 1 stick, încercaţi un stick de înlocuire. Sistemul meu: Home Build
|