![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти
Имам Dell десктоп измерение 5000 бр. му за няколко години. Преди няколко месеца имах проблеми с него и reinstalled Windows. От тогава съм се син екран съобщения за грешка на всеки сега и тогава. За първи път го е направил и действително платената проформа да вляза и да инсталирате Windows, както АЗ didnt имат следа. този при синия екран грешка съобщения започна. Както и съобщенията са: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640) и *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) Аз не съм сигурен дали е имало други различни послания, но този какво написа преди. ако някой знае какво означава това би наистина оценявам помощта ви. благодарности |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Може да се наложи да ловите около този път на "Майкрософт" deno, но тук е началото.
|
|||
|
|||
|
Това може да бъде това, което търсите http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте .. аз съм в момента за отстраняване на проблеми за тази грешка, както и на Dell Дименсия 4600, закупени през 2004 г. .... конкретно:
STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) се появява на начално и само "последната известна конфигурация" работи. Безопасен режим произвежда същата грешка! Аз не съм сигурен дали трябва да избършете и презаредите тази система, или не .... Любопитни за повече информация за вашата система ... имаш AOL 9 VR с spyzapper (Наскоро обновени) или HP принтер? Наскоро HP deskjet D1300 серията е инсталирана, но дори когато се отстранява този софтуер и шофьор, той все още се е случило. Освен AOL spyzapper беше принудена обновяване (не могат да инсталират на ООН) Това се случва доста много на всеки отскачам .... Дали хотфикс работят за вас??? Единствената причина, заради която не са опитвали, че все още е, защото по силата на номера в стоп грешка имам, няма повече информация, без водач изброени или нищо. В хотфикс споменати тук списъци "aec.sys" по грешка "Спри номера. Пак ми грешка списък нищо след номера Благодаря .. -Роб |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Правя Windows ремонт сортове 99% от проблеми като този, това е лесен и бърз начин за определяне на това.
|
|||
|
|||
|
Здравей Роб
Не знам, ако пластир работили или не погледнах навън и излезе с възможно най-fix.Denno666 не е отново да се каже, че не е така има равен шанс да го направи шанс е намерил друго решение. Както казва Дейв Windows ремонт винаги е добър начин да отида по тези видове проблеми, разбира се, преди да направите преинсталиране. |
|
|
|||
|
|||
|
Hmmmmmm ... Да един презареди е винаги много последна инстанция. Дори и ремонт на Windows може да не работи, ако неговата 3-та страна, проблем. Но аз съм склонност към HP софтуер е виновника. Всичко изглеждаше да започне след този нов принтер е инсталиран. Тъй като тази машина също има проблем с използването на MSConfig откакто HP Deskjet D1300 серията инсталация.
Когато се опитват да прилагат настройките в MSConfig: "достъп отказан грешка беше върнат, докато се опитват да променят услуга. Може да се наложи да влезете с администраторски акаунт за да направят определени промени" Но тези промени са направени .... Изследване показва, че грешката HP софтуер (услуга Pml Driver HPZ12) като една възможна виновника. Дори и след инсталирането на ООН HP софтуер, този проблем все още съществува, но трябва да се дължи на услугите все още съществува, или нещо от HP все още lurks. Re инсталиран софтуер HP и всяка инсталация просто стане лошо (т.е. не е напълно довършителни и т.н.), които съм виждал по други HP модел софтуер също .... Техният софтуер е гадно вече. Необходимо е да бъдат добавени към подписване базите данни на всички анти-зловреден софтуер програми ..... LOL. Както и да е, моята следваща стъпка ще бъде да ръчно да отстрани всички неизяден парчета от HP, файлове, foders, рег. вписванията ... виж, ако и двете проблемите изчезват. Това не е моята машина, така че може да има малко време преди да може да опитаме това ... Но аз ще се опитам да пазят форум информиран за напредъка. BTW гореспоменатите "Достъп отказан" грешка може да бъдат предизвикани и от друг софтуер, също като McAfee. (Която не е инсталирана на компютъра, аз съм се занимават със) -Роб |
|
|
|||
|
|||
|
Ти ли направи точка за възстановяване преди инсталирането? Глупав въпрос ние всички знаем, че трябва, но!
Със сигурност звучи като тя е била HP софтуер, успех с unpicking. |
|
|
|||
|
|||
|
здрасти
Съжалявам момчета I havent проверяват моите послания за известно време, така едва бе реализирана отговори тук. Във всеки случай аз все още се водят сини екрана, съобщения за грешки. I havent писмено какви са били, че така DONT знам ако на същата или не, и накрая избърсване моя COMP отново в неделя, но съм имал няколко съобщения за грешка, тъй като след това (един тази сутрин, когато действително включен COMP) Както и за човека, който поиска, преди да имам Dell принтер не к.с. и имам AOL 9,0 (без VR). Аз лично мисля, че ми е COMP F * cked. Мога да живея с нея и като се безпокоя, че doesn't са твърде много на ефект. Просто се безпокоя. (и понякога COMP може да работи много бавно, но в п работи добре) , които са изтеглили софтуера I didn't изглежда да работят на първо време, но аз havent изтеглили то това време, така ще се опита отново. Благодаря за помощта все пак. Ако имате вече решения Бих още defo благодарен |