menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Modrá obrazovka chybové hlášky - HELP

Reply

Thread Nástroje
Old 21. července 2007, 02:28
Nový člen skupiny

Nazdar

Mám dell ploše rozměrem 5000 ks. jeho několik let. před několika měsíci jsem měl problémy s ní a přeinstalovat windows.

Od té doby jsem už modrou obrazovku chybové zprávy každou chvíli. Poprvé jsem to udělal i skutečně zaplatil za to přijít a nainstalovat Windows i didnt mít ponětí. to je, když modrá obrazovka chybové hlášky začalo.

v každém případě jsou zprávy:

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640)

a

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

Nejsem si jistý, pokud by byly jakékoliv jiné různé zprávy, ale to je to, co jsem psal předtím. jestli někdo ví, co to znamená, by se opravdu vážíme vaší pomoci.

díky
Old 21. července 2007, 02:41
Banned Skupina

Možná se budete muset shánět asi na tomto jednom Microsoft DENO ale tady to je začátek.

http://support.microsoft.com/kb/321637/en-us

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 21. července 2007, 03:58
Člen Skupina

To by mohlo být to, co hledáte http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
Old 21. července 2007, 08:43
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal grush View Post
díky lidi. I've stáhli výše. uvidí, jak si i on. na zdraví.
Old 24. července 2007, 22:59
Nový člen skupiny

Ahoj .. já jsem v současné době řešení potíží tuto chybu i na Dell Dimension 4600 zakoupila v roce 2004 .... konkrétně:

STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

se objeví na naběhnout a jen "poslední známá konfigurace" funguje. Nouzovém režimu vyrábí stejnou chybu!

Nejsem si jistý jestli jsem měla stěrače a načtěte tento systém, nebo ne .... zvědaví více informací o vašem systému ... máte AOL 9 VR s spyzapper (nedávno aktualizované) nebo HP tiskárny?

Právě HP Deskjet D1300 řada byla nainstalována, ale i když jsem odstranit, že software a ovladače je ještě nestalo. Také AOL spyzapper byl nucen aktualizace (nelze un-install)

Stává se skoro na každém restartu ....

Měli oprav hotfix pro vás? Je jediný důvod, proč jsem se pokusil, že ne, protože zatím bylo podle čísla v zastávce jsem chybu, není více informací, žádné ovladače uvedeny nebo nic. Tato oprava hotfix je uvedeno zde uvádí "aec.sys" za chyby Stop čísel. Opět moje chyba seznam nic po číslech

Díky ..

-Rob
Old 25. červenec 2007, 02:17
Administrátor Skupina

Dělat na Windows opravy druhy 99% otázek, jako je tato, je to jednoduchý a rychlý způsob stanovení ji.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25. červenec 2007, 10:55
Člen Skupina

Ahoj Rob
Neznáte-li náplast pracoval nebo ne Podívala jsem se kolem sebe a přišli s možností fix.Denno666 nebyl o to říct, že to není tak nějaká reálná šance, že se také šanci si nalézt jiné řešení. Podobně jako Dave říká Windows opravy je vždy dobrý způsob, jak jít na tyto typy problémů, určitě před vámi dělat přeinstalovat.
Old 25. červenec 2007, 11:50
Nový člen skupiny

Hmmmmmm ... Ano, jeden reload je vždy velice krajním případě. Dokonce i opravy oken nemusí fungovat, pokud se její jedna strana, 3. vydání. Ale já jsem naklánět k softwaru HP je viníkem. To vše se zdálo na začátku po této nové tiskárny byl nainstalován. Vzhledem k tomu, že tento stroj má také problém s pomocí msconfig už od HP Deskjet D1300 řada instalace.
Při pokusu použít nastavení v msconfig:

"přístup odepřen chybě byl vrácen při pokusu o změnu služby. Možná budete muset přihlásit pomocí účtu správce, aby uvedené změny"

Ale změny jsou stále se ....

Výzkum poukazuje na to, že chyba software HP (služba PML Driver HPZ12) jako jeden z možných viníka. Dokonce i po ne-instalovat software HP tento problém stále existuje, ale musí být, neboť služba stále existuje, nebo něco od HP stále skrývá. Re-nainstalován software HP a každé zařízení jen zhorší (tedy ne úplně apretace atd.), které jsem viděl na jiných HP model software taky .... Jejich software už naštve. Je třeba, aby byl přidán do podpisu databází všech Anti-Malware programy ..... lol.

Mimochodem, můj další krok bude ručně odstranit jakýkoliv pozůstatek kusů od HP, soubory foders, reg. záznamy ... jak zjistit, jestli problémy zmizí.

To není můj stroj tak může být chvíli předtím, než jsem se může pokusit toto ... Ale uvidíme pokusit udržet fórum informován o všech pokroku.

BTW výše zmíněné "přístup odepřen" chyba může být způsobena jiným softwarem, jako je příliš Mcafee. (Což není nainstalován na počítači jsem se zabývají)

-Rob
Old 25. červenec 2007, 12:13
Člen Skupina

Jsi udělal bod obnovení před instalací? Daft otázku všichni víme, měli bychom ale!
Jistě to vypadá jako to bylo v HP software, hodně štěstí s unpicking.
Old 27. červenec 2007, 01:26
Nový člen skupiny

nazdar

Lituji lidi i havent zkontrolovat mé zprávy na chvíli tak teprve realizován byl odpovědí na zde.

přesto i nadále neustále modrou obrazovku chybové zprávy. i havent písemného co byli když tak dont vědět, zda jsou stejné, nebo ne, i skončil stírací můj comp znovu, ale v neděli jsem měl několik chybových hlášení a od té doby (jedno ráno, kdy skutečně zapnutý comp)

stejně na toho, kdo požádal před Mám dell tiskárna není HP a mám AOL 9.0 (není vr).

Já osobně si myslím, že můj comp je f * cked. Nemůžu žít s ní a zároveň obtěžující je doesnt mít příliš vliv. Jen v otravné. (a někdy i comp mohou běžet velmi pomalu, ale na mo běží pokuta)

Software, který je i staľené didnt Zdá se, že práce se poprvé však i havent staľené to čas tak zkuste to znovu.

díky za vaši pomoc, když všechny. pokud se už řešení bych ještě defo oceňuji
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.