μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μπλε οθόνη μηνύματα λάθους - HELP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Ιουλ 2007, 02:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μπλε οθόνη μηνύματα λάθους - HELP

Γεια σου

Έχω ένα Dell desktop διάσταση 5.000 τεμ. σε λίγα χρόνια τα παλιά. πριν από λίγους μήνες είχα προβλήματα με αυτόν και την επανεγκατάσταση των Windows.

Από τότε έχω να μπλε οθόνη μηνύματα λάθους κάθε τόσο. την πρώτη φορά που το έκανα εγώ πράγματι καταβληθεί μια προορατική και να έρθουν στην εγκατάσταση των Windows, όπως i didn't έχουν ιδέα. thats όταν η μπλε οθόνη μηνύματα λάθους ξεκινήσει.

ούτως ή άλλως τα μηνύματα είναι τα ακόλουθα:

*** STOP: 0x0000007E (0xc0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640)

και

*** STOP: 0x0000007E (0xc0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

Δεν είμαι σίγουρος αν υπήρξαν οποιαδήποτε άλλα διαφορετικά μηνύματα, αλλά thats αυτό που έγραψα πριν. αν κάποιος ξέρει τι σημαίνει αυτό πραγματικά θα εκτιμήσουν τη βοήθειά σας.

ευχαριστώ
Old 21 Ιουλ 2007, 02:41
Banned Ομάδα

Ίσως χρειαστεί να κυνηγούν κοντά σε αυτό στο Microsoft DENO αλλά εδώ είναι η αρχή.

http://support.microsoft.com/kb/321637/en-us

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 21 Ιουλ 2007, 03:58
Μέλος Ομάδα

Αυτό μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
Old 21 Ιουλ 2007, 08:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας grush View Post
Αυτό μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
ευχαριστεί τους ανθρώπους. έχω κατεβάσει το παραπάνω. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. εις υγεία.
Old 24 Ιούλη 2007, 22:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας .. είμαι σήμερα την αντιμετώπιση αυτού του λάθους, αλλά για ένα Dell Διάσταση 4600 αγόρασε το 2004 .... συγκεκριμένα:

STOP: 0x0000007E (0xc0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

εμφανίζεται στην εκκίνηση και μόνο "τελευταία γνωστή ρύθμισης" έργα. Ασφαλή λειτουργία παράγει ίδιο σφάλμα!

Δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να εξαφανίσουν επαναφορτώσετε και αυτό το σύστημα ή δεν .... περίεργοι να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημά σας ... έχετε AOL 9 VR με spyzapper (τελευταία ενημέρωση) ή ενός εκτυπωτή HP?

Πρόσφατα, η HP Deskjet D1300 σειρά είχε εγκατασταθεί, αλλά ακόμα και όταν αφαιρεθεί ότι το λογισμικό και ο οδηγός εξακολουθεί να συμβεί. Επίσης, η AOL spyzapper ήταν αναγκασμένοι ενημέρωση (δεν μπορεί un-install)

Συμβαίνει σχεδόν σε κάθε επανεκκίνηση ....

Μήπως η επείγουσα επιδιόρθωση για την εργασία σας;;; Ο μόνος λόγος που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη ότι, επειδή ήταν υπό τους αριθμούς της σφάλμα διακοπής που έχω, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, δεν αναφέρονται οδηγός ή ο, τιδήποτε. Η επείγουσα επιδιόρθωση που αναφέρεται εδώ καταλόγους "aec.sys" υπό τον αριθμό σφάλματος διακοπής. Και πάλι το λάθος μου αφού τίποτα δεν λίστα των αριθμών

Ευχαριστώ ..

-Rob
Old 25η Ιουλ 2007, 02:17
Διαχειριστής Ομάδα

Κάνοντας έναν υπολογιστή με Windows επισκευή ειδών 99% των θέματα όπως αυτό, είναι ένα απλό και γρήγορο τρόπο για τον καθορισμό αυτό.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25η Ιουλ 2007, 10:55
Μέλος Ομάδα

Hi Rob
Δεν γνωρίζω αν η επεξεργασία ή η ενημερωμένη έκδοση κώδικα δεν Κοίταξα γύρω και κατέληξε σε μία δυνατή fix.Denno666 δεν έχει επιστρέψει για να πω ότι δεν υπάρχει έτσι μια δίκαιη ευκαιρία έκανε επίσης μια ευκαιρία βρήκε μια άλλη λύση. Όπως λέει ο Dave Windows επισκευής είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να προχωρήσουμε σε τέτοιου είδους ζητήματα, βέβαια, πριν να κάνετε επανεγκατάσταση.
Old 25η Ιουλ 2007, 11:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι ... Hmmmmmm ένα επαναφορτώσετε είναι πάντα ένα πολύ τελευταία λύση. Ακόμη και μια επισκευή παραθύρων δεν μπορεί να λειτουργήσει αν το 3ο μέρος το θέμα. Αλλά είμαι κλίνει προς το λογισμικό HP είναι ο ένοχος. Όλα φάνηκαν να ξεκινούν μετά από αυτό το νέο εκτυπωτή είχε εγκατασταθεί. Επειδή αυτή η συσκευή διαθέτει επίσης ένα πρόβλημα με msconfig από τότε που η HP Deskjet D1300 σειρά εγκατάστασης.
Όταν προσπαθούν να εφαρμόζουν τις ρυθμίσεις στο msconfig:

"σφάλμα άρνησης πρόσβασης επιστράφηκε ενώ προσπαθεί να αλλάξει μια υπηρεσία. Μπορεί να χρειαστεί να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό διαχειριστή για να την καθορισμένη αλλαγές"

Ωστόσο, οι αλλαγές εξακολουθούν να πραγματοποιούνται ....

Έρευνα που λάθος σημεία στο λογισμικό HP (PML Driver HPZ12 υπηρεσία) ως ένα πιθανό ένοχο. Ακόμη και μετά την εγκατάσταση του ΟΗΕ-HP λογισμικό αυτό το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά πρέπει να είναι, διότι η υπηρεσία εξακολουθεί να υπάρχει και κάτι ακόμη κρύβεται από την HP. Re-εγκατεστημένο λογισμικό HP και κάθε εγκατάσταση απλά γίνονται ακόμα χειρότερα (δηλαδή που δεν τελειώνουν εντελώς κλπ) που έχω δει σε άλλο μοντέλο λογισμικό HP πολύ .... Το λογισμικό είναι χάλια πια. Θα πρέπει να προστεθεί στην υπογραφή βάσεις δεδομένων όλων των αντι-malware προγράμματα ..... lol.

Τέλος πάντων, το επόμενο βήμα θα είναι να αρθεί κάθε χέρι κομμάτια έχουν απομείνει από την HP, αρχεία, foders, reg καταχωρήσεις δούμε ... αν και τα δύο προβλήματα εξαφανίζονται.

Αυτό δεν είναι το μηχάνημά μου ώστε να μπορεί να είναι λίγο προτού να δοκιμάσετε αυτό ... Αλλά θα προσπαθήσω και να διατηρήσουν το φόρουμ σχετικά με κάθε πρόοδο.

BTW τα προαναφερθέντα "άρνηση πρόσβασης" σφάλμα μπορεί επίσης να προκληθεί από άλλα λογισμικά και εγώ όπως και McAfee. (Το οποίο δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου που ασχολούνται με)

-Rob
Old 25η Ιουλ 2007, 12:13
Μέλος Ομάδα

Κάνατε ένα σημείο επαναφοράς πριν την εγκατάσταση; Άμυαλος ερώτηση όλοι γνωρίζουμε, αλλά εμείς θα πρέπει!
Σίγουρα ακούγεται σαν να ήταν το λογισμικό HP, καλή τύχη με τον κίνδυνο να διαμελιστούν.
Old 27, Ιουλίου 2007, 01:26
Νέο Μέλος Ομάδα

γεια

sorry guys i havent ελέγχεται μηνύματα μου για λίγο, ώστε μόλις είχε πραγματοποιηθεί στις απαντήσεις εδώ.

έτσι κι αλλιώς, εξακολουθεί να διατηρεί μπλε οθόνη μηνύματα λάθους. i havent γραπτά τι και αν ναι dont γνωρίζω εάν το ίδιο ή μη, κατέληξα να σκουπίζοντάς μου comp και πάλι την Κυριακή, αλλά έχω είχε λίγα μηνύματα λάθους από τότε (μια το πρωί, όταν πράγματι ενεργοποιημένο ΜΥΔ)

Αυτός που ούτως ή άλλως να ζητηθεί πριν από την έχω ένα dell εκτυπωτή HP και δεν έχω AOL 9,0 (δεν VR).

Προσωπικά πιστεύω ότι μου είναι comp f * cked. i μπορούν να ζήσουν με αυτό και είναι ενοχλητικό ενώ doesn't έχουν πάρα πολύ από το αποτέλεσμα. μόνο κατά ενοχλητικός. (και μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά comp αργή αλλά στο mo εκτελεί πρόστιμο)

ότι το λογισμικό i didn't φαίνεται να κατεβάσει το έργο η πρώτη φορά ωστόσο i havent τηλεφορτωθούν ότι αυτή τη φορά το ίδιο θα προσπαθήσω ξανά.

ευχαριστώ για τη βοήθειά σου, όμως. αν έχει πια λύσεις Είχα ακόμη defo εκτιμούσα
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τερματίστε τη λειτουργία των Windows λάθος ... AHHHH! Μπλε οθόνη! Zanginator Λειτουργικά συστήματα Windows 3 2η Φεβ 2009 13:47
Μπλε οθόνη σφάλματος διακοπής jezza Λειτουργικά συστήματα Windows 8 13 Οκτ 2008 13:47
Μπλε οθόνη σφάλματος dee1981 Γενική Συζήτηση Hardware 1 27 Δεκ. 2007 09:44
Blue Screen Error Βοήθεια winifred42 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 9η Σεπτεμβρίου 2007 11:22
Irql_not_less_than_equal σε σφάλμα μπλε οθόνη DVP Λειτουργικά συστήματα Windows 1 7η Σεπτεμβρίου 2007 17:02
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.