![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam Dell desktop pc dimenziju 5000. svojih nekoliko godina. nekoliko mjeseci prije sam imala problema s njom i reinstalled prozora. Od tada sam uzimajući greška poruke plavom zaslonu svaki sada i onda. Prvi put sam ga ja stvarno plaćene pro doći i instalirati sustav Windows kao JA nije imati trag. taj plavi ekran kada se pojave poruke o pogrešci započeo. anyway poruke su: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640) i *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) Im 'ne siguran ako ima bilo koji drugi su različite poruke, ali taj što sam napisao prije. ako netko zna što ovo znači da će stvarno poštovati vaša pomoć. hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi svibanj morati loviti oko na ovaj deno na Microsoft, ali ovdje je početak.
| |||
| |||
| To bi moglo biti ono što tražite http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Bok .. ja sam trenutno u vezi s problemima ovu pogrešku kao i na Dell Dimension 4600 kupljen u 2004 .... posebno: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) pojavljuje na čizma gore i samo "Last Known konfiguracija" djela. Safe mode proizvodi iste pogreške! Im 'ne siguran ako JA bi trebao brisati i ponovno učitati ovu sustavu ili ne .... znatiželjniji o više informacija o vašem sustavu ... imate AOL 9 VR s spyzapper (nedavno izmijenjeni) ili HP printer? Nedavno HP deskjet D1300 serija je instalirao, ali čak i kad sam uklonio taj softver i vozača i dalje se dogodilo. Također AOL spyzapper bio prisiljen update (ne može de-instalirati) To se događa na prilično mnogo svaki ponovno podizanje sustava .... Jeste hitnog popravka radi za Vas? Jedini razlog Nisam još pokušao da je zato pod brojevima u stop grešku sam, nema više informacija, no vozač je naveden ili ništa. Hitni popravak spomenute ovdje lists "aec.sys" pod stop error brojeva. Opet moja greška lista ništa nakon brojevi Hvala .. Rob - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doing Windows popravak sorti 99% pitanja kao što je ovaj, to je jednostavan i brz način za popravljajući ga.
| |||
| |||
| Hi Rob Ne znam je li djelovao ili ne patch Gledam uokolo i došao gore sa mogućim fix.Denno666 nije povratak na ono što je kazano Internet nije 'pa pravednu priliku da učine isto tako imati priliku da nađe neku drugu rješenje. Poput Dave kaže popravak Windows je uvijek dobar način da se na ovakvim problemima, sigurno prije nego što napraviti reinstalirati. |
|
| |||
| |||
| Hmmmmmm ... Da Reload jedna je uvijek vrlo posljednja ljetovalište. Čak i popravak prozora svibanj neće raditi ako je njegov 3rd Party jedan problem. Ali ja sam sklonost ka HP softvera kao krivca. Sve je izgledalo da biste započeli nakon ovog novog pisača je instaliran. Budući da ovaj stroj ima i problema s koristenjem msconfig otkad HP Deskjet D1300 serija instalacije. Pri pokušaju da se primjenjuju postavke u msconfig: "jedan access denied error je vraćena dok je pokušavao da promijeni uslugu. Vi svibanj trebate se prijaviti pomoću administratorskog računa da bi se određene izmjene" Ali, promjene su još napravio .... Istraživanjem koje ukazuje na grešku HP softvera (usluga Pml Driver HPZ12) kao jedan mogući krivac. UN-a čak i nakon instaliranja softvera HP ovaj problem i dalje postoji, ali mora biti jer je usluga i dalje postoji, ili nešto dalje od HP lurks. Re instaliran HP instalaciju softvera i svaki dobiva samo lošije (tj. ne potpuno dorade itd.) koje sam vidio na drugim HP model softver previše .... Njihov software sucks više. Ona treba da se dodaju u potpis baza podataka svih protiv štetnih sadržaja programa ..... lol. Anyway, moj sljedeći korak će biti da ručno ukloniti ostatak komada iz HP, slika, foders, reg ... unose li oba problema nestati. Ovo nije moj stroj, tako da svibanj biti malo prije nego Ja mogu probati ovo ... Ali ja ću pokušati i zadržati forum informirani bilo napretka. BTW navedenih "Pristup je odbijen" greška može biti nanijeti mimo ostali softver kao što je previše McAfee. (Koji nije instaliran na računalu sam bave) Rob - |
|
| |||
| |||
| Jeste li vratiti pointcast prije instalacije? Otkačen pitanje što svi znamo, ali mi treba! Sigurno zvuči kao da je HP software, sretno s unpicking. |
|
| |||
| |||
| bok žalostan momački ja luka provjeriti moje poruke neko vrijeme pa tek shvatila je odgovore na ovdje. anyway ja pa ipak držati uzimajući plavom zaslonu poruka o pogrešci. JA luka pismene što su bili pa ipak dont znati ako oni isti ili ne, ja završio wiping moj comp opet u nedjelju, ali sam imao malo poruka o pogrešci od tada (jedan jutros kad zapravo uključen comp) anyway to tip koji je pitao prije imam Dell pisač ne ks i imam AOL 9,0 (ne vr). Ja osobno mislim da je moj comp f * cked. ja mogu živjeti s njom i dok se to smeta imaju previše utjecaja. samo v peckav. (comp, a ponekad se može izvoditi polagano, ali stvarno na trenutak je pokrenut u redu) ja preuzimanje datoteka softver činiti se to funkcionirati nije prvi put međutim ja luka skinuti ga ovaj put tako će pokušati ponovno. hvala za sve vaše pomoći ipak. Ako imate više rješenja Dajte još defo ga cijeniti |