kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Kék képernyős hibaüzenetek - HELP

Reply

Téma eszközök
Old Július 21 2007, 02:28
Új tag Csoport

Default Kék képernyős hibaüzenetek - HELP

Szia

I have a Dell desktop dimenzió 5000 db. a néhány évvel idősebb. Néhány hónappal ezelőtt volt probléma, és újratelepíteni a Windows-t.

azóta már kezd a kék képernyő hibaüzenetekre hébe-hóba. Az első alkalommal csináltam én ténylegesen fizetett profi, hogy jöjjön be és telepítse a Windows, mint én didnt a clue. thats, amikor a kék képernyős hibaüzenetet kezdődött.

egyébként az üzenet a következő:

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640)

és

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

Nem vagyok benne biztos, ha már minden más különböző üzeneteket, de amit én írtam, amit korábban. ha valaki tudja, hogy ez mit jelent ez igazán méltányol segítséged.

köszönöm
Old Július 21 2007, 02:41
Tiltott Group

Lehet, hogy a vadászat körül ez a Microsoft DENO de itt van a kezdet.

http://support.microsoft.com/kb/321637/en-us

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Július 21 2007, 03:58
Csoport tagja

Ez, amit keres http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
Old Július 21 2007, 08:43
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by grush View Post
köszönet emberek. Már letölthető a fentiekkel. látni fogja, hogyan jutok be. egészségére.
Old Július 24 2007, 22:59
Új tag Csoport

Hi .. I am hibaelhárítás jelenleg ezt a hibát, valamint a Dell Dimension 4600 vásárolt, 2004-ben .... pontosabban:

STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

megjelenik az indító és csak az "utolsó ismert configuration" működik. Csökkentett módban gyárt ugyanolyan hiba!

Nem vagyok benne biztos, ha kell, törölje le, és ez a rendszer újraindítási vagy nem .... kíváncsi több info a rendszer ... ugye már az AOL 9 VR a spyzapper (Legfrissebbek) vagy HP nyomtató?

Legutóbb a HP DeskJet D1300 sorozat volt telepítve, de akkor is, ha eltávolítják, hogy a szoftver-és illesztőprogram még történt. AOL is spyzapper volt kénytelen frissítés (nem un-install)

Ez történik, nagyon sok minden reboot ....

Vajon a gyorsjavítás dolgoznak??? Az egyetlen oka van, hogy még nem próbáltam, mert a számok a Stop hiba van, nincs több információ, nem felsorolt illesztőprogram vagy ilyesmi. A gyorsjavítás itt listák "aec.sys" a stop error számokat. Megint én hiba lista nem a számok

Köszönöm ..

-Rob
Old Július 25 2007, 02:17
Administrator Group

Csináltam egy Windows-javítás féle 99%-a kérdésekben, mint ez, ez egy egyszerű és gyors rögzítési azt.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 25 2007, 10:55
Csoport tagja

Üdv Rob
Nem tudom, ha a javítást, vagy nem dolgozott néztem körül, és jött a lehetőség fix.Denno666 nem került vissza azt, hogy nem így van esélyük, hogy nem is egy esélyt ő talált egy másik megoldást. Mint mondja Dave Windows javítás mindig egy jó módja annak, hogy megy az ilyen típusú problémák, persze, mielőtt ezt a újratelepítéséhez.
Old Július 25 2007, 11:50
Új tag Csoport

Hmmmmmm ... Igen az újraindítási mindig nagyon legvégső. Még egy javítás a Windows nem működik, ha a 3. fél kérdés. De én felé hajlott, hogy a HP szoftver tettes. Az egész úgy tűnt, hogy miután az új nyomtató telepítve. Mivel ez a gép is van valami probléma segítségével msconfig azóta a HP DeskJet D1300 sorozat telepítést.
Amikor próbál alkalmazni beállítások msconfig:

"a hozzáférés megtagadva hibát visszatért közben megváltoztatni a szolgáltatást. Lehet, hogy a napló segítségével a rendszergazda fiók, hogy a meghatározott változások"

De a változások még mindig ....

Kutató rámutat arra, hogy a hiba a HP szoftverek (szolgálati PML Driver HPZ12), mint az egyik lehetséges tettes. Után is az ENSZ-szoftverek telepítése HP ez a probléma még mindig fennáll, de kell, mert a szolgáltatás még mindig létezik, vagy valami még mindig a HP-től lurks. Re HP által telepített szoftvert, és minden létesítmény csak rosszabb lesz (azaz nem teljesen befejező stb), amit láttam más HP modell szoftver is .... A szoftver SUCKS anymore. Meg kell adni az aláírás adatbázis az összes anti-malware programok ..... lol.

Különben is, a következő lépés az lesz, hogy a kézi eltávolít minden maradék darabokat a HP, kép, foders, reg bejegyzéseket ... hátha a problémák eltűnnek.

Ez nem az én gép így is egy kicsit, mielőtt Megpróbálhatom ... de megpróbálom, és megtartani a fórum tájékoztatni fejlődést.

BTW a fent említett, "a hozzáférés megtagadva" hibaüzenet is okozott egyéb szoftverek is, mint a McAfee. (Ami nem telepítették a számítógépre Én szó)

-Rob
Old Július 25 2007, 12:13
Csoport tagja

Csináltál egy visszaállítási pontot, mielőtt az install? Együgyű kérdésre mindannyian tudjuk, mi kell, de!
Természetesen ez úgy hangzik, mint a HP szoftver, sok sikert a unpicking.
Old Július 27 2007, 01:26
Új tag Csoport

szia

Bocs srácok i havent ellenőrizni én üzenetek egy darabig csak úgy valósítható válasz volt itt.

egyébként még Folyamatosan kék képernyős hibaüzenetet. i havent írásos amit bár úgy dont tud, ha az azonos, vagy nem, én a vége törlőkendők én kötelező ismét vasárnap, de már pár hibaüzenetekre azóta (egy ma reggel, amikor a ténylegesen kapcsolni COMP)

Mindegy, hogy aki kéri, mielőtt a Dell nem a HP nyomtató és én AOL 9,0 (nem VR).

Én személy szerint úgy gondolom, hogy én is kötelező f * cked. tudok élni vele, és bár ez nem zavaró, hogy túl sok hatása. v csak bosszantó. (és néha kötelező is nagyon lassan fut, de a mo fut jó)

Azt, hogy a szoftver letölthető didnt tűnik, hogy az első alkalommal azonban i havent letöltött ez így lesz ideje, próbálja újra.

Köszi a segítséget is. ha már van megoldás, amiben még Defo értékelem
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Állítsa le a Windows hiba ... Ó! Blue Screen? Zanginator A Windows operációs rendszerek 3 2. február 2009 13:47
Kék stop error screen jezza A Windows operációs rendszerek 8 13. október 2008 13:47
Kék képernyő hiba dee1981 Általános fémáru Chat 1 27. december 2007 09:44
Blue Screen Error Segítség winifred42 A Windows operációs rendszerek 3 9. Szeptember 2007 11:22
Irql_not_less_than_equal hibák kék képernyő DVP A Windows operációs rendszerek 1 7. 2007 Szeptember 17:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.