![]() |
|
|
|||
|
|||
|
הי
I have a Dell Desktop PC מימד 5000. על כמה שנים. לפני מספר חודשים היו לי בעיות עם אותו מחדש את Windows. מאז אני כבר מקבל הודעות שגיאה מסך כחול מדי פעם. בפעם הראשונה שעשיתי את זה אני באמת שילם פרו להיכנס ולהתקין את Windows as I didn't יש לך מושג. thats כאשר הודעות שגיאה מסך כחול התחיל. בכל מקרה את ההודעות הם: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640) ו *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) אני לא בטוח אם נעשו כל אחר אחר הודעות thats אבל מה כתבתי לפני כן. אם מישהו יודע מה פירוש הדבר היה באמת מעריכים את עזרתך. תודה |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ייתכן שיהיה צורך לרדוף מסביב על זה ב-Microsoft deno אבל הנה התחלה.
|
|||
|
|||
|
זה עלול להיות מה שאתה מחפש http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
|
|
|
|||
|
|||
|
היי .. אני כרגע לפתרון בעיות שגיאה זו גם על ממד Dell 4600 נרכש בשנת 2004 .... במיוחד:
STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) מופיעה על אתחול למעלה ורק "התצורה האחרונה הידועה" עובד. מצב בטוח מייצרת אותה שגיאה! אני לא בטוח אם אני צריך לנגב וטען מחדש את השיטה הזו או לא .... הסקרנית לגבי יותר מידע על המערכת שלך ... יש לך 9 VR-AOL עם spyzapper (שעודכנו לאחרונה) או מדפסת HP?? לאחרונה HP deskjet D1300 סדרה הותקן, אך גם כאשר אני מוסרת כי תוכנת מנהל התקן זה עדיין קרה. גם ב-AOL spyzapper היה כפוי עדכון (לא ניתן לבטל להתקין) זה קורה די הרבה על כל אתחול מחדש .... האם את התיקון העבודה בשבילך? הסיבה היחידה שאני לא ניסיתי את זה עדיין, כי היה תחת המספרים לעצור את השגיאה יש לי, אין שום מידע נוסף, הנהג לא רשומים או משהו. התיקון החם שהוזכר כאן רשימות "aec.sys" תחת עצור שגיאה מספרי. שוב את רשימת השגיאות כלום אחרי המספרים תודה .. -Rob |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
עושים תיקון של Windows מני 99% של בעיות כמו זה, היא פשוטה ומהירה דרך תיקנה את זה.
|
|||
|
|||
|
היי רוב
לא יודע אם התיקון עובד או לא הסתכלתי סביב ו ניגש עם אפשרות fix.Denno666 טרם שוב כדי לומר את זה לא כל כך יש סיכוי סביר גם עשה את זה הוא הזדמנות למצוא פתרון אחר. כמו דייב אומר לתקן את Windows היא תמיד דרך טובה ללכת על סוגים אלו של בעיות, בוודאי לפני לעשות מחדש. |
|
|
|||
|
|||
|
כן ... Hmmmmmm א לשטען הוא תמיד מאוד האחרון Resort. אפילו תיקון Windows אם לא יפעלו על א 3 צד הבעיה. אבל אני נטיה לכיוון התוכנה של HP להיות עברין. הכל נראה אחרי התחלה חדשה זו הייתה מותקנת מדפסת. בגלל זה מכונה גם בעיה עם השימוש msconfig מאז את סדרת HP Deskjet D1300 ההתקנה.
כאשר מנסים להחיל הגדרות msconfig: "גישה נדחתה שגיאה הוחזר בעת ניסיון לשנות שירות. אולי תצטרך להיכנס באמצעות חשבון מנהל כדי לבצע את השינויים שצוינו" אבל עדיין את השינויים שנעשו .... מחקר זה מצביע על שגיאה התוכנה של HP (שירות Pml מנהל התקן HPZ12) כאחד עברין האפשר. האו"ם גם לאחר התקנה של HP תוכנה זו הבעיה עדיין קיימת, אך יש משום השירות עדיין קיים או משהו מאת HP עדיין lurks. Re מותקנת התוכנה של HP וכל ההתקנה פשוט מקבל יותר גרוע (כלומר, לא לגמרי גמור וכו ') אשר ראיתי על מודל אחר של HP תוכנה מדי .... התוכנה שלהם יותר גרוע. זה צריך להיות הוסיף את חתימתו על כל בסיסי הנתונים של תוכניות נגד תוכנות זדוניות ..... LOL. בכל מקרה, הצעד הבא שלי יהיה להסיר באופן ידני את כל פיסות leftover מאת HP, קבצים, foders, רג ... ערכי לראות אם שתי הבעיות ייעלמו. זה לא שלי, ולכן הוא מכונה עלול להיות קצת לפני שאני יכול לנסות את זה ... אבל אני יהיה לנסות ולשמור את הפורום הודיע על כל התקדמות. BTW שהוזכרו לעיל "הגישה נדחתה" השגיאה יכולה להיגרם גם על ידי תוכנות אחרות כמו גם McAfee. (אשר אינו מותקן במחשב אני עוסקת) -Rob |
|
|
|||
|
|||
|
עשית את נקודת שחזור לפני ההתקנה? שוטה השאלה שכולנו יודעים, אבל אנחנו צריכים!
כמובן שזה היה נשמע כאילו את התוכנה של HP, בהצלחה עם unpicking. |
|
|
|||
|
|||
|
הי
אני מצטער חבר 'ה שלי havent בדקו הודעות במשך זמן כה רק תגובות realised היה כאן. בכל מקרה אני עדיין שומר מסך כחול מקבל הודעות שגיאה. אני havent כתוב מה הם dont למרות זאת יודע אם הם אותו הדבר או לא, אני הסתיימה למעלה נגוב שלי comp שוב ביום ראשון אבל כבר היו כמה הודעות שגיאה מאז (אחת הבוקר כאשר בפועל על החלפת comp) כדי בכל זאת הבחור ששאל לפני יש לי Dell מדפסת Hp ואני לא צריך AOL 9.0 (לא VR). אני אישית חושב שזה comp שלי היא F * cked. אני יכול לחיות עם זה מעצבן אותו תוך doesn't יש יותר מדי של אפקט. V פשוט מעצבן. (ולפעמים comp יכול לרוץ ממש לאט אך בו מו פועל בסדר) כי אני הורדתי את התוכנה נראה didn't לעבוד עם זאת הפעם הראשונה שאני havent להוריד אותו הפעם לכן ינסה שוב. תודה על כל העזרה שלך, אף על פי ש. אם יש יותר פתרונות אני מעוניין defo עדיין מעריך את זה |