mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Blue screen error messages - HELP

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 21, 2007, 02:28
New Member Group

Default Blue screen error messages - HELP

Čau

i ir dell desktop dimensija 5.000 gab. tā vairākus gadus vecs. pāris mēnešus atpakaļ man bija problēmas ar to un pārinstalēta logi.

Kopš tā laika esmu bijis kļūst zils ekrāns kļūdu ziņojumus katru tagad un tad. es pirmo reizi to darīja i faktiski samaksājis pro nākt un instalēt Windows kā i didn't ir atrisinājums. thats kad zilo ekrānu kļūdu ziņojumiem sākusies.

anyway ziņojumi ir:

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640)

un

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

Es neesmu pārliecināts, vai ir bijuši kādi citi dažādi ziņojumus, taču tas ir to ko es uzrakstīju iepriekš. ja kāds zina, ko tas nozīmē tiešām appreciate your help.

pateicība
Old Jūlijs 21, 2007, 02:41
Banned Group

Jums var būt medīt apmēram par šo vienu pie Microsoft DENO taču šeit sākums.

http://support.microsoft.com/kb/321637/en-us

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Jūlijs 21, 2007, 03:58
Loceklis

Tas varētu būt tas, ko jūs meklējat http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
Old Jūlijs 21, 2007, 08:43
New Member Group

Quote:
Originally Posted by grush View Post
Tas varētu būt tas, ko jūs meklējat http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
pateicoties cilvēkiem. Esmu lejupielādēt iepriekš. redzēs, kā man tālāk. urravas.
Old Jūlijs 24, 2007, 22:59
New Member Group

Hi .. es esmu šobrīd traucējummeklēšana šo kļūdas, kā arī par Dell Dimension 4.600 iegādājās 2004 .... jo īpaši:

STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

parādās zābaku augšu, un tikai "pēdējais zināmais konfigurācija" darbi. Safe mode rada pats error!

Es neesmu pārliecināts, vai man vajadzētu noslaucīt un pārlādēt šo sistēmu ir vai nav .... ziņkārīgs par vairāk informācijas par jūsu sistēma ... jums ir AOL 9 VR ar spyzapper (nesen papildināts) vai HP printeris?

Nesen HP Deskjet D1300 sērijas tika uzstādīts, bet arī tad, kad es izņemta, ka programmatūras un autovadītāju joprojām ir noticis. Arī AOL spyzapper bija spiests update (nevar noteikt un instalēt)

Tas notiek diezgan daudz par katru reboot ....

Vai labojumfailu strādāt Jūsu labā? Vienīgais iemesls, es neesmu mēģinājis, vēl bija tāpēc, ka saskaņā ar stop error es skaitu, vairs nav informācijas, no vadītāja uzskaitīti vai neko. Labojumfaila Šeit minēto sarakstu "aec.sys" saskaņā pieturas kļūdu skaitu. Atkal mana kļūda sarakstu nekas pēc numuriem

Paldies ..

-Rob
Old Jūlijs 25, 2007, 02:17
Administrator Group

Doing Windows remonta veida 99% no jautājumiem, kā šis, tas ir vienkāršs un ātrs veids, nosakot to.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūlijs 25, 2007, 10:55
Loceklis

Hi Rob
Nezinu, ja plāksteris apstrādāti vai es paskatījos apkārt un nāca klajā ar iespējamo fix.Denno666 nav atpakaļ, sakot, tā nav tik tur labas izredzes to darīja arī iespēja, viņš atrada citu risinājumu. Tāpat kā Dave saka Windows remontu vienmēr ir labs veids, kā turpināt šo problēmu veidus, protams, pirms tu to pārinstalēt.
Old Jūlijs 25, 2007, 11:50
New Member Group

Hmmmmmm ... Jā pārlādēt vienmēr ļoti pēdējais līdzeklis. Pat remonts, logu var nedarboties, ja tās 3rd Party jautājums. Bet es esmu atspiedies pret HP Programmatūra vaininieks. Tas viss šķita uzsākt pēc šo jauno printeru bija uzstādīta. Jo šī mašīna ir arī problēmas, izmantojot msconfig kopš HP Deskjet D1300 sērijas iekārtas.
Mēģinot piemērot iestatījumus msconfig:

"piekļuve liegta kļūda bija atpakaļ, mēģinot mainīt pakalpojumu. Jums var būt nepieciešams pieteikties, izmantojot administratora kontu, lai noteiktā izmaiņām"

Bet izmaiņas ir joprojām notiek ....

Pētot šo kļūdu norāda uz HP programmatūru (pakalpojumu PML Driver HPZ12) kā viens no iespējamiem vaininieks. Pat pēc ANO instalēšanas HP programmatūras šī problēma joprojām pastāv, bet tie ir, jo pakalpojums vēl joprojām pastāv, vai kaut ko no HP vēl lurks. Re-instal HP programmatūru un katrai iekārtai tikai pasliktinās (ti, ne apdares pilnīgi uc), ko esmu redzējis par citiem HP modeli, programmatūras pārāk .... Viņu programmatūru SUCKS vairs. Tai ir jāpievieno paraksts datubāzēm visiem anti-ļaundabīgo programmu programmas ..... lol.

Anyway, mans nākamais solis būs manuāli jānoņem jebkādas atliekas gabalus no HP, attēli, foders, reg ieraksti ... redzēt, ja abas problēmas izzūd.

Šī nav mana mašīna, lai tā varētu nedaudz, bet pirms es varu mēģināt šo ... Bet es mēģināšu un regulāri forums informē par progresu.

BTW iepriekš minēto "piekļuve liegta" kļūda var izraisīt arī citu programmatūru, arī, piemēram, McAfee. (Kas nav instalēta datorā es esmu, kas nodarbojas ar)

-Rob
Old Jūlijs 25, 2007, 12:13
Loceklis

Vai jūs punkts atjaunot pirms instalēšanas? Muļķīgs jautājums, mēs visi zinām, mēs taču!
Protams, izklausās tā bija HP programmatūrai, lai jums veicas ar unpicking.
Old Jūlijs 27, 2007, 01:26
New Member Group

čau

sorry guys i havent pārbaudīt manu ziņojumus, bet tik tikko saprata bija atbildes uz šeit.

anyway es joprojām saglabā kļūst zils ekrāns kļūdu ziņojumus. i havent rakstiskas ko viņi gan to dont zināt, vai tie vienādi vai nav, i beidzās noslaukot my comp atkal svētdiena, bet man bija dažas kļūdas paziņojumus, jo tad (viena no rīta, kad faktiski ieslēgta COMP)

anyway, lai puisis kurš prasīja, pirms man dell printeris nav hp un man ir aol 9,0 (bez VR).

Es personīgi uzskatu, ka mans Comp f * cked. i var dzīvot ar to un, lai gan ļaundabīgām to doesn't ir pārāk daudz efektu. tikai v kaitinošas. (un dažreiz comp var palaist patiešām lēns, bet mo darbojas fine)

ka programmatūra man lejupielādēt didn't šķiet strādāt pirmo reizi, tomēr i havent lejupielādēt to šoreiz tā mēģinās vēlreiz.

paldies visiem your help though. ja nav vairs risinājumi, es joprojām Defo appreciate it
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.