rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Niebieski ekran o błędach - HELP

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 lipca 2007, 02:28
Nowe państwa grupy

Default Niebieski ekran o błędach - HELP

Cześć

Mam dell desktop 5000 szt. wymiar. jej kilka lat. kilka miesięcy temu miałem problemy z nim i ponownie zainstalować system Windows.

od tamtej pory I've been getting niebieskim ekranie komunikaty o błędach, a następnie co teraz. po raz pierwszy zrobiłem to i faktycznie zapłaconej pro przyjść i zainstalować system Windows jak i didnt mają pojęcia. thats gdy niebieski ekran błędu wiadomości rozpoczął.

anyway wiadomości:

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640)

i

*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

Nie wiem, czy nie było żadnych innych thats różnych wiadomości, ale to, co napisałem wcześniej. jeśli ktoś wie co to znaczy to naprawdę wdzięczni za pomoc.

dzięki
Old 21 lipca 2007, 02:41
Banned Grupa

Być może na polowanie na około ten w firmie Microsoft, ale DENO Oto początek.

http://support.microsoft.com/kb/321637/en-us

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 21 lipca 2007, 03:58
Członek grupy

Może być to, czego szukasz http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
Old 21 lipca 2007, 08:43
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by grush View Post
dzięki ludziom. I've pobrany powyżej. Zobaczysz, jak ja dostać na. wiwaty.
Old 24 lipiec 2007, 22:59
Nowe państwa grupy

Cześć .. Jestem obecnie rozwiązywania problemów tego błędu, jak również na Dell Dimension 4600 zakupiony w 2004 roku .... szczególności:

STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

pojawia się na rozruchu i tylko "ostatniej znanej konfiguracji" dzieła. Trybie awaryjnym wytwarza sam błąd!

Nie wiem, czy powinienem wytrzeć i przeładować ten system, czy też nie .... Curious o więcej informacji o systemie ... masz AOL 9 VR z spyzapper (ostatnio zaktualizowana) lub drukarki HP?

Ostatnio HP Deskjet D1300 serii został zainstalowany, ale nawet po usunięciu tego oprogramowania i kierowcy nadal stało. Również AOL spyzapper był zmuszony aktualizacji (nie un-install)

Zdarza się dość znacznie na każdym restarcie ....

Czy poprawki pracy dla Ciebie? Jedynym powodem mam, że jeszcze nie próbowałem, ponieważ był pod numerami w błędzie zatrzymania mam, nie ma więcej informacji, kierowca nie wymienione ani nic. Poprawki wymienione tutaj listy "aec.sys" w błędzie zatrzymania numerów. Również mój błąd listę nic po numerach

Dzięki ..

-Rob
Old 25 lipca 2007, 02:17
Administrator Group

Doing Windows rodzaju naprawy 99% podobny do tego zagadnienia, to prosty i szybki sposób jej ustalenia.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 lipca 2007, 10:55
Członek grupy

Hi Rob
Nie wiem, czy poprawki obróbce lub nie patrzyłem się i wyszły z możliwością fix.Denno666 nie został z powrotem do powiedzenia nie więc równe szanse miało to również szansa znalazł inne rozwiązanie. Jak mówi Dave Windows naprawy zawsze jest dobrym sposobem, aby przejść na tego typu problemy, z pewnością przed wami zrobić ponowna.
Old 25 lipca 2007, 11:50
Nowe państwa grupy

Hmmmmmm ... Tak odnawialności jest zawsze bardzo ostateczności. Nawet naprawa systemu Windows może nie działać, jeśli jest to 3rd party problemu. Ale ja jestem przyparty do oprogramowania HP jest winowajca. Wszystko wydawało się rozpocząć po tej nowej drukarki został zainstalowany. Ponieważ ta maszyna ma również problemu z wykorzystaniem msconfig odkąd HP Deskjet D1300 series instalacji.
Podczas próby zastosowania ustawień w msconfig:

"Błąd odmowy dostępu został zwrócony podczas próby zmiany usługi. Być może będziesz musiał zalogować się przy użyciu konta administratora w celu dokonania określonych zmian"

Ale zmiany są wciąż ....

Badanie wskazuje, że błąd HP oprogramowania (usługi Pml Driver HPZ12) jako jeden z możliwych sprawcy. Nawet po un zainstalowanie oprogramowania HP ten problem nadal istnieje, ale musi być, ponieważ usługa nadal istnieje lub coś z HP nadal lurks. Re zainstalowane oprogramowanie HP i każdej instalacji pobiera tylko gorzej (tj. nie całkowicie wykończenia itp.), które widziałem na innych HP model oprogramowania zbyt .... Ich oprogramowanie SUCKS anymore. Należy dodać do bazy danych podpis wszystkich anty-malware programów ..... lol.

W każdym razie, mój następny krok będzie ręczne usunięcie wszelkich pozostałych części HP, pliki, foders, reg wpisów ... czy oba problemy znikną.

To nie mój komputer więc może to być chwilę przed mogę spróbować ... But I'll try i zachować forum o wszelkich postępach.

BTW wyżej wymienionych błąd "Odmowa dostępu" może również być spowodowane przez inne oprogramowanie, takie jak zbyt Mcafee. (Co nie jest zainstalowane na komputerze I'm czynienia z)

-Rob
Old 25 lipca 2007, 12:13
Członek grupy

Czy to punkt przywracania przed zainstalować? Daft pytanie wszyscy wiemy, że powinniśmy jednak!
Oczywiście to brzmi jak HP oprogramowanie, good luck z unpicking.
Old 27 lipca 2007, 01:26
Nowe państwa grupy

cześć

sorry guys I havent sprawdzane moje wiadomości na jakiś czas tak było realizowane tylko na odpowiedzi tutaj.

Anyway I nadal prowadzą coraz niebieskim ekranie komunikatów o błędach. I havent napisane, co oni więc dont know, jeżeli takie same lub nie, i zakończyła się wycieranie mój komp ponownie w niedzielę, ale I've had kilka komunikatów o błędach od tamtego czasu (jeden dziś rano, gdy faktycznie włączony komp)

Mimo to na faceta, który poprosił przed Mam dell drukarki hp i nie mam aol 9,0 (nie VR).

Osobiście uważam, że mój komp jest f * cked. Mogę żyć z nim i chociaż irytujące to nie robi zbyt wiele skutku. tylko przeciwko denerwujące. (a czasami komp może działać bardzo wolno, ale na pn działa dobrze)

aby pobrać oprogramowanie i didnt wydaje pracę po raz pierwszy jednak i havent pobrany tym razem tak będzie próbował ponownie.

dzięki za pomoc though. jeżeli mają już rozwiązań I'd nadal defo appreciate it
Reply

Register

Zakładki