![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám dell ploche rozmerom 5000 ks. jeho niekoľko rokov. pred niekoľkými mesiacmi som mal problémy s ňou a preinštalovať windows. Od tej doby som už modrú obrazovku chybovom správy každú chvíľu. Prvýkrát som to urobil aj skutočne zaplatil za to prísť a nainštalovať Windows i didnt mať ponětí. to je, keď modrá obrazovka chybové hlášky začalo. v každom prípade sú správy: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640) a *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) Nie som si istý, ak by boli akékoľvek iné rôzne správy, ale to je to, čo som písal predtým. jestli niekto vie, čo to znamená, by sa naozaj vážime vašej pomoci. vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno sa budete musieť zháňať asi na tomto jednom Microsoft DENO ale tady je to len začiatok.
| |||
| |||
| To by mohlo byť to, čo hľadáte http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Ahoj .. já jsem v súčasnosti riešenie problémov túto chybu aj na Dell Dimension 4600 kúpila v roku 2004 .... konkrétne: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) sa objaví na naběhnout a len "posledná známa konfigurácia" funguje. Núdzovom režime vyrába rovnakú chybu! Nejsem si jistý jestli jsem mala stierače a načítajte tento systém, alebo nie .... zvedaví viac informácií o vašom systéme ... máte AOL 9 VR s spyzapper (nedávno aktualizovaná) alebo HP tlačiarne? Práve HP Deskjet D1300 séria bola nainštalovaná, ale aj keď som odstrániť, že softvér a ovládače je ešte nestalo. Tiež AOL spyzapper bol nútený úprava (nemožno un-install) Stáva sa skoro na každom reštarte .... Mali rýchlych opráv pre vás? Je jediný dôvod, prečo som sa pokúsil, že nie, pretože zatiaľ bolo podľa čísla v zastávke som chybu, nie je viac informácií, žiadne ovládače uvedené alebo nič. Táto rýchla oprava je uvedené tu uvádza "aec.sys" za chyby Stop čísiel. Opäť moja chyba zoznam nič po číslach Vďaka .. -Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Robiť na Windows opravy druhy 99% otázok, ako je táto, je to jednoduchý a rýchly spôsob stanovenia ju.
| |||
| |||
| Ahoj Rob Ak nepoznáte náplasť pracoval alebo ne podívala som sa okolo seba a prišli s možnosťou fix.Denno666 nebol o to říct, že to nie je tak nejaká reálna šanca, že sa tiež šancu si nájsť iné riešenie. Podobne ako Dave hovorí Windows opravy je vždy dobrý spôsob, ako ísť na tieto typy problémov, určite pred vami robiť preinštalovať. |
|
| |||
| |||
| Hmmmmmm ... Áno, jeden reload je vždy veľmi krajnom prípade. Dokonca aj opravy okien nemusí fungovať, ak sa jej jedna strana, 3. vydanie. Ale já jsem nakláňaniu k softvéru HP je vinníkom. To všetko sa zdalo na začiatku po tejto novej tlačiarne bol nainštalovaný. Vzhľadom k tomu, že tento stroj má tiež problém s pomocou msconfig už od HP Deskjet D1300 rad inštalácie. Pri pokuse použiť nastavenia v msconfig: "prístup odmietnutý chybe bol vrátený pri pokuse o zmenu služby. Možno budete musieť prihlásiť pomocou konta správcu, aby uvedené zmeny" Ale zmeny sú stále sa .... Výskum poukazuje na to, že chyba softvér HP (služba PML Driver HPZ12) ako jeden z možných vinníka. Dokonca aj po ne-inštalovať softvér HP tento problém stále existuje, ale musia byť, pretože služba stále existuje, alebo niečo od HP stále skrýva. Re-nainštalovaný softvér HP a každé zariadenie len zhoršia (teda nie úplne apretácie atď), ktoré som videl na iných HP model softvér taky .... Ich softvér už naštve. Je potrebné, aby bol pridaný do podpisu databáz všetkých Anti-Malware programy ..... lol. Mimochodom, môj ďalší krok bude ručne odstrániť akýkoľvek pozostatok kusov od HP, súbory foders, reg záznamy ... ako zistiť, či problémy zmiznú. To nie je môj stroj tak môže byť chvíľu predtým, než som sa môže pokúsiť toto ... Ale uvidíme pokúsiť udržať fórum informovaný o všetkých pokroku. BTW vyššie uvedenej "prístup odmietnutý" chyba môže byť spôsobená iným softvérom, ako je príliš McAfee. (Čo nie je nainštalovaný na počítači som sa zaoberajú) -Rob |
|
| |||
| |||
| Jsi udělal bod obnovenia pred inštaláciou? Daft otázku všetci vieme, mali by sme ale! Iste to vyzerá ako to bolo v HP software, veľa šťastia s unpicking. |
|
| |||
| |||
| nazdar Lituji lidi i havent skontrolovať mojej správy na chvíľu tak teprve realizovaný bol odpoveďou na tu. napriek tomu aj naďalej neustále modrú obrazovku chybové správy. i havent písomného čo boli keď tak dont vedieť, či sú rovnaké, alebo nie, aj skončil stieracia môj comp znovu, ale v nedeľu som mal niekoľko chybových hlásení a od tej doby (jedno ráno, keď skutočne zapnutý comp) rovnako na toho, kto požiadal pred Mám dell tlačiareň nie je HP a mám AOL 9.0 (nie je vr). Ja osobne si myslím, že môj comp je f * cked. Nemôžem žiť s ňou a zároveň obťažujúca je doesnt mať príliš vplyv. Len v otravné. (a niekedy aj comp môžu plynúť veľmi pomaly, ale na mo beží pokuta) Softvér, ktorý je aj stiahnuty didnt Zdá sa, že práca sa prvýkrát však i havent stiahnuty to čas tak skúste to znova. vďaka za vašu pomoc, keď všetky. ak sa už riešenie bych ještě defo oceňuji |