![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам Делл десктоп пц димензију 5000. својих неколико година. неколико месеци пре сам имала проблема са њом и реинсталлед прозора. Од тада сам добивање грешка поруке плавом екрану сваки сада и онда. Први пут сам га ја стварно плаћене про доћи и инсталирате систем Уиндоус као ЈА није имати траг. тај плави екран када се појаве поруке о грешци започео. Аныуаы поруке су: *** СТОП: 0кс0000007Е (0ксЦ0000005, 0кс805А360Е, 0ксФ7ЦБ8944, 0Ксф7ЦБ8640) и *** СТОП: 0кс0000007Е (0ксЦ0000005, 0кс805А360Е, 10ксФ7А3Ц1Е4, 0ксФ7А3БЕЕ0) Им 'не сигуран ако има било који други су различите поруке, али тај што сам написао пре. ако неко зна шта ово значи да ће стварно поштовати ваша помоћ. хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви мај морати ловити око на овај дено на Мицрософт, али овде је почетак.
| |||
| |||
| То би могло бити оно што тражите хттп://ууу.софтуарепатцх.цом/уиндоус...еррор-аец.хтмл |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Бок .. ја сам тренутно у вези са проблемима ову грешку као и на Делл Дименсион 4600 купљен у 2004 .... посебно: СТОП: 0кс0000007Е (0ксЦ0000005, 0кс805А360Е, 10ксФ7А3Ц1Е4, 0ксФ7А3БЕЕ0) појављује на чизма сеттле и само "Ласт Кноун конфигурација" дела. Сафе моде производи исте грешке! Им 'не сигуран да ЈА би требао брисати и поново учитате ову систему или не .... знатижељнији о више информација о вашем систему ... имате АОЛ 9 ВР с спызаппер (недавно измијењени) или ХП принтер? Недавно ХП дескјет Д1300 серија је инсталирао, али чак и кад сам уклонио тај софтвер и возача и даље се догодило. Такође АОЛ спызаппер био присиљен упдате (не може да де-инсталирате) То се дешава на прилично много сваки поново подизање система .... Јесте хитне исправке ради за Вас? Једини разлог Нисам још покушао да је зато под бројевима у стоп грешку сам, нема више информација, но возач је наведен или ништа. Хитна исправка споменуте овде листс "аец.сыс" под стоп еррор бројева. Опет моја грешка листа ништа након бројеви Хвала .. Роб -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доинг Уиндоус поправку сорти 99% питања као што је овај, то је једноставан и брз начин за фиксирање га.
| |||
| |||
| Хи Роб Не знам да ли је деловао или не патцх Гледам уоколо и дошао горе са могућим фикс.Денно666 није повратак на рећи то није 'па праведну прилику да учине исто тако имати прилику да нађе неку другу решење. Сличан Даве каже поправку Уиндоус је увек добар начин да се на оваквим проблемима, сигурно пре него што направи наново. |
|
| |||
| |||
| Хмммммм ... Да Релоад једна је увек врло последња љетовалиште. Чак и поправку прозора мај неће радити ако је његов 3рд Парты један проблем. Али ја сам склоност ка ХП софтвера као кривца. Све је изгледало да бисте започели након овог новог штампача је инсталиран. Будући да овај машина има и проблема са коришћењем мсцонфиг откад ХП Дескјет Д1300 серија инсталације. При покушају да се примјењују подешавања у мсцонфиг: "један аццесс дениед еррор је враћена док је покушавао да промени услугу. Ви мај треба да се пријавите помоћу администраторског налога да би се одређене промене" Али, промене су још направио .... Истраживањем које указује на грешку ХП софтвера (услуга Пмл Дривер ХПЗ12) као један могући кривац. УН-а чак и након инсталирања софтвера ХП овај проблем и даље постоји, али мора бити јер је услуга и даље постоји, или нешто даље од ХП луркс. Ре инсталиран ХП инсталацију софтвера и сваки добија само лошије (тј не потпуно дораде итд) које сам видео на другим ХП модел софтвер превише .... Њихов софтуаре суцкс више. Она треба да се додају у потпис база података свих против штетних садржаја програма ..... лол. Аныуаы, мој следећи корак ће бити да ручно уклоните остатак комада из ХП, слика, фодерс, рег ... уносе ли оба проблема нестати. Ово није мој машина, тако да мај бити мало пре него Ја могу пробати ово ... Али ја ћу покушати и задржати форум информисани било напретка. БТУ наведених "Приступ је одбијен" грешка може бити узрок код остали софтвер као што је превише МцАфее. (Који није инсталиран на рачунару сам баве) Роб -- |
|
| |||
| |||
| Јесте ли вратити скретница пре инсталације? Откачено питање што сви знамо, али ми треба! Сигурно звучи као да је ХП софтуаре, сретно са унпицкинг. |
|
| |||
| |||
| бок жалостан момачки ја лука проверити моје поруке неко време па тек схватила је одговоре на овде. Аныуаы ја па ипак држати узимајући плавом екрану порука о грешци. ЈА уточиште писмене што су били па ипак донт кноткле да они исти или не, ја завршио уипинг мој цомп опет у недељу, али сам имао мало порука о грешци од тада (један јутрос кад заправо укључен цомп) Аныуаы то тип који је питао пре имам Делл штампач не кс и имам АОЛ 9,0 (не ср). Ја лично мислим да је мој цомп ф * цкед. ја могу да живе са њом и док се то смета имају превише утицаја. само в узнемирујући. (цомп, а понекад се може изводити полагано, али стварно на тренутак је покренут у реду) ја скидати податке софтвер чинити се за посао није први пут међутим ја лука скинути га овај пут тако ће покушати поново. хвала за све ваше помоћи ипак. Ако имате више решења Дајте још дефо га цијенити |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус еррор Искључите ... АХХХХ! Блуе Сцреен! | Зангинатор | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2 фебруар 2009 13:47 |
| Плава стоп еррор сцреен | језза | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 13 октобар 2008 13:47 |
| Блуе сцреен еррор | дее1981 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 27 децембар 2007 09:44 |
| Плава Еррор Сцреен Помоћ | уинифред42 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 9. септембра 2007 11:22 |
| Иркл_нот_лесс_тхан_екуал до грешке плави екран | ДВП | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7. Сеп 2007 17:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |