az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Mavi ekran hata mesajı - YARDIM

Reply

Konu Araçları
Old 21 Temmuz 2007, 02:28
Yeni Üye Grubu

Default Mavi ekran hata mesajı - YARDIM

Merhaba

Bir vadi masaüstü boyutu 5.000 adet var. onun bir kaç yaşında. Birkaç ay önce bu sorunlar ve yeniden yüklenmesi pencereleri vardı.

O zamandan beri ara sıra mavi ekran hata mesajları almaya oldum. ilk defa gerçekten gelir ve pencereler kurmak yanlısı bir ödeme i mi i didnt bir ipucu var. şu zaman mavi ekran hata iletileri başladı.

Zaten mesajları şunlardır:

*** DUR: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640)

ve

*** DUR: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

varsa diğer farklı mesajları edilmiş olduğundan emin değilim ama önce ne yazıldı that. Eğer herkes bu ne demek gerçekten yardımcı olur biliyor.

teşekkürler
Old 21 Temmuz 2007, 02:41
Yasak Grubu

Microsoft deno ama bir başlangıç bu bir etrafında araştırmak gerekebilir.

http://support.microsoft.com/kb/321637/en-us

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 21 Temmuz 2007, 03:58
Üye Grubu

Bu aradıklarınıza olabilir http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
Old 21 Temmuz 2007, 08:43
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by grush View Post
sayesinde insanlar. Ben yukarıdaki indirdiğiniz. nasıl i almak göreceksiniz. peynir.
Old 24 Temmuz 2007, 22:59
Yeni Üye Grubu

Merhaba .. Ben de 2004 .... bir Dell Dimension 4600 yılında satın özellikle bu hata giderme am:

DUR: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0)

önyükleme üzerinde ve sadece "son bilinen yapılandırma" çalışmaları görünür. Güvenli mod aynı hata üretir!

Eğer silmek ve bu sistem ya da sistem hakkında daha fazla bilgi merak .... değil yeniden yüklemek emin değilim ... sen (yeni) veya HP yazıcı güncellenen spyzapper ile AOL 9 VR var mı?

Son HP Deskjet D1300 serisi, ancak yüklendiği zaman bile yazılım ve sürücü hala oldu kaldırıldı. Ayrıca AOL spyzapper zorla güncelleme (un değil-install) oldu

Bu hemen hemen her yeniden doğmuş gibi .... üzerinde olur

Sizin için düzeltme çalışması mı? Ben henüz var stop hata numaraları yüzünden olduğu hiç denemedim tek nedeni, hiçbir bilgi, hiçbir sürücü veya listelenen bir şey olduğunu. Düzeltmeyi burada durdurmak hata numaraları altında listeler "aec.sys" sözü. Sayıları Yine benim hata listesi yok sonra

Teşekkürler ..

-Rob
Old 25 Temmuz 2007, 02:17
Yönetici Grubu

Bu gibi konular,% 99 Windows onarım türlü Yapmak, onu tamir bir basit ve hızlı yolu.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 Temmuz 2007, 10:55
Üye Grubu

Merhaba Rob
Eğer yama veya Etrafa baktım ve olası bir fix.Denno666 ile geri geldi de başka bir çözüm üretmiş bir şans değil mi yaptı bu nedenle adil bir şans söylemek için henüz çalıştı Bilmiyorum. Gibi Dave Windows onarım her zaman bu tür sorunlar devam etmek için iyi bir yolu olduğunu söylüyor kesinlikle önce bir yeniden yapmak.
Old 25 Temmuz 2007, 11:50
Yeni Üye Grubu

Hmmmmmm ... Evet yeniden yüklemek her zaman son resort. Pencere bile onarım çalışmayabilir eğer onun bir 3. parti sorunu. Ama HP yazılım suçlu olma yönünde eğilim var. Tüm bu yeni yazıcı sonra başlamak gibiydi yüklenmiş. Çünkü bu makine ALSO hiç HP Deskjet D1300 serisi yükleme beri MSCONFIG ile bir sorunu var.
Ne zaman MSCONFIG ayarları uygulamak için çalışırken:

Bir servis değiştirmek için çalışıyor "erişim engellendi hatası döndürüldü. Sen belirtilen değişiklik yapmak için bir yönetici hesabı kullanarak oturum gerekebilir"

Ama değişiklikler hala .... yapılır

Hata noktaları için HP yazılım olası bir suçlu olarak (servis Pml Driver HPZ12) araştırma. BM sonra HP Yazılım bu sorun hala var yükleyerek, ancak bir hizmet hala var veya HP hala lurks şey olmalı. Yeniden (yani tamamen vb bitirdikten değil) Diğer HP modeli yazılım çok .... hangi gördük HP yazılım ve yükleme sadece alır kötü yüklü Bu yazılım Berbat artık. Tüm anti imza veritabanlarını-kötü amaçlı yazılım programları ..... lol eklenmiş olması gerekir.

Eğer her ikisi de sorunlar yok Neyse, bir sonraki adım elle HP, resimler, foders, herhangi bir kalan parça girişleri reg ... görmek kaldırmak olacak.

Bu nedenle kısa bir süre önce bu ... deneyebilirsiniz Ama denemek olacaktır ve forumun herhangi bir ilerleme haberdar edelim olabilir Bu benim makine değildir.

BTW yukarıda bahsedilen "erişim de çok Mcafee gibi diğer yazılımları neden olabilir" hata yalanladı. (Hangi I ile yaşıyorum bilgisayarda) yüklü değil

-Rob
Old 25 Temmuz 2007, 12:13
Üye Grubu

Size bir yüklemeden önce geri yükleme noktası var mı? Daft tüm biz ama soru!
Gibi, HP Yazılım, bu unpicking ile iyi şans olduğunu Kesinlikle geliyor.
Old 27 Temmuz 2007, 01:26
Yeni Üye Grubu

merhaba

üzgünüm beyler ben bir süre için sadece sadece gerçekleştiği için burada yanıtlar vardı benim mesajları kontrol havent.

Yine de hala mavi ekran hata mesajları almaya devam ediyorum. Ben ise, ya da aynı ancak bu kadar biliyorum, ben sonunda tekrar Pazar benim Zorunlu silinerek dont ne olduğunu yazılı havent ama o zamandan bu yana sabah aslında Zorunlu açık (bu bir kaç hata mesajı aldık)

Ben HP ve i bir vadi yazıcı değil kim sordu adam zaten için 9,0 AOL (değildir VR vardır).

Şahsen benim Zorunlu bir f * cked düşünüyorum. i ve yaşıyorum da can sıkıcı bu doesnt çok fazla bir etkisi. Sadece V can sıkıcı. ama yavaş ve Mo at) iyi çalışıyor çalıştırabilirsiniz (ve bazen Zorunlu

yazılım Yüklediğim didnt Ancak ben bunu tekrar deneyin bu kez indirilen havent ilk defa çalıyor görünmektedirler.

Tüm yardım için teşekkürler ama. Eğer artık ben de teşekkür ediyorum defo çözümler var
Reply

Register

Bookmarks