![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт
У мене є Dell Dimension 5000 настільних ПК. свої кілька років. Кілька місяців тому я мав проблеми з цим і перевстановити Windows. З тих пір я отримував повідомлення про помилку синій екран час від часу. Спочатку я зробив цей час я фактично сплаченої Pro увійти в будинок і встановлення вікон Didn't мене є ключ. Thats коли синій екран повідомлення про помилку почав. В усякому разі, повідомлень: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 0xF7CB8944, 0Xf7CB8640) і *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) Я не впевнений, якщо є будь-які інші різні повідомлення, але Thats, що я писав раніше. Якщо хто знає, що це означає дійсно ціную вашу допомогу. спасибо |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можливо, вам доведеться шукати на це на одному Microsoft Deno але ось почати.
|
|||
|
|||
|
Це може бути те, що ви шукаєте http://www.softwarepatch.com/windows...error-aec.html
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт .. Я зараз усунення цієї помилки, а на Dell Dimension 4600, закуплених у 2004 .... а саме:
STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0x805A360E, 10xF7A3C1E4, 0xF7A3BEE0) з'являється на завантаженні, а тільки "останньої відомої конфігурації" робіт. Безпечний режим робить ту саму помилку! Я не впевнений, якщо я повинен витерти і перезавантажте систему чи ні .... цікаво отримати більше інформації про вашу систему ... У вас є AOL 9 VR з spyzapper (нещодавно оновлено) або принтер HP? Нещодавно було встановлено HP Deskjet D1300 серії, але навіть коли я видалити це програмне забезпечення і драйвера все ще сталося. Також AOL spyzapper була вимушена оновлення (не може деінсталювати) Це відбувається майже при кожному перезавантаженні .... Хіба виправлення працювати на Вас?? Єдина причина, я не намагався, що ще не було, тому що під номерами з стоп-помилки я, більше немає інформації, ніяких драйверів перераховані або нічого. Виправлення згаданих тут списки "Aec.sys" під номером помилки. Знову мій список помилок нічого після номера Спасибо .. Роб -- |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Виконання ремонту сортів Windows 99% від подібних проблем, це простий і швидкий спосіб щодо його усунення.
|
|||
|
|||
|
Привіт Роб
Чи не знаю, якщо патч працював чи ні, я подивився навколо і підійшов з можливим fix.Denno666 не повернувся на сказати, що це не так що шанси він також ймовірність, що він знайшов інше рішення. Як говорить Дейв Windows ремонту завжди хороший спосіб піти на такого роду проблеми, звичайно ж, перш ніж робити перевстановити. |
|
|
|||
|
|||
|
Hmmmmmm ... Та Перезавантажити це завжди дуже крайньому випадку. Навіть ремонт вікон може не працювати, якщо її 3-ої стороною питання. Але я схилявся до HP Software є винуватцем. Це було встановлено все, здавалося, після цього має розпочатися новий принтер. Тому що ця машина має проблеми з допомогою MSConfig з тих пір, HP Deskjet D1300 установка серія.
При спробі застосувати настройки в MSConfig: "Помилка доступу була повернута при спробі змінити службу. Можливо, вам доведеться зареєструватися, використовуючи обліковий запис адміністратора, щоб зазначені зміни" Але зміни все ще зроблено .... Дослідження ця помилка вказує на HP Software (послуга PML Driver HPZ12) як одного можливого винуватця. Навіть після деінсталяції програмного забезпечення HP ця проблема все ще існує, але має бути тому, що служба як і раніше, існує, або що-небудь з HP ще ховається. Перевстановити програмне забезпечення HP і кожна установка тільки погіршується (тобто не повністю обробка і т.д.), які я бачив на інші моделі програмного забезпечення HP теж .... Їх програмне SUCKS більше. Вона повинна бути додані в бази сигнатур всіх шкідливих програмах ..... LOL. У всякому разі, мій наступний крок буде вручну видалити всі залишилися штук від HP, файли, foders, рег ... Записи чи обидві ці проблеми зникнуть. Це не моя машина тому він може бути через деякий час, перш ніж я можете спробувати зробити це ... Але я постараюся зберегти Форум про який-небудь прогрес. До речі, згадані вище "Access Denied" помилка може бути викликана іншими програмами теж як McAfee. (Який не встановлений на комп'ютері, я маю справу з) Роб -- |
|
|
|||
|
|||
|
Хіба ви точку відновлення перед установкою? Daft питання, який ми всі знаємо, але ми повинні!
Звичайно, звучить як це було програмне забезпечення HP, удачі з unpicking. |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт
шкодую, що хлопці гавань перевірив мої повідомлення на якийсь час це тільки зараз зрозумів, були відповіді на тут. все одно я до сих пір отримую повідомлення про помилки синій екран. Я письмового гавань, що вони хоча і тому не знаю, коли й те ж чи ні, я потрапив витираючи Comp знову в неділю, але у мене було кілька повідомлень про помилку з тих пір (це одна ранок, коли фактично перейшли на комп) в будь-якому випадку для хлопця, який запитав, поки я не принтер Dell HP і я AOL 9.0 (не VR). Я особисто думаю, що мої Comp IS-F * cked. Я можу жити з ним і в той час як дратує його doesn't мають дуже великий ефект. V просто дратує. (а іноді й Comp може працювати дуже повільно, але в МО працює нормально) програмне забезпечення, що я завантажив Didn't здатися на роботу в перший раз Однак я гавань скачали цей раз так буде повторити спробу. Спасибо за всю вашу допомогу, хоча. якщо є більше рішеннях я ще Defo вдячний |