![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Аз се чудя, ако може да ми помогне с проблема, че аз съм като с моя компютър, както аз знам много малко за тези неща. Доста много ежедневни компютъра ми изведнъж катастрофата и ще отидат в синия екран. то ще се случи за две или повече пъти на ден и в напълно случайна пъти. Аз изпращам съобщения за грешка, но никога не получават нищо, което да помогне. , когато той отива да сини екрана, най-често се появява съобщение за грешка ли е: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - или нещо такова, нямам идея какво означава. Бях казал на друго място, че аз трябва да купя още RAM. на компютъра ми в момента е: Двоен процесор Intel Celeron 2.54ghz с 512MB овен и 256 gfx карта. затова купи концерта на Кингстън pc3200 памет (което определено е правилният вид), и когато се инсталира, че, заменяйки стария си пръчка, нищо не е станало. и компютъра включен, но няма да отида миналото първия екран, казва foxconn, Intel и др Както и да е, съжалявам за дългия пост, но аз се чудех дали някой тук знае защо компютъра ми е трясък, защо компютъра ми навик работа с новата памет (Im използвате стария 512 банкомат), както и какво трябва да направя, за да се опитам да поправя това? Благодаря за всяка помощ, Адам. |
|
| |||
| |||
| 512 MB трябва да бъдат много, аз се движат по 256 (добре този компютър все пак) и то работилница глоба. Вашият RAM, не трябва да бъде проблем. IRQ е шофьор на Вашия компютър, можете да проверите, за да видите какво е инсталирано на този шофьор, както и дали те са в конфликт помежду си. (не всички partsof компютър ще работи с всички части) Това трябва да е проблем. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
и всякакви идеи за това защо ми PC wouldnt работа, когато се сложи нов овен ли? благодарности. |
|
| |||
| |||
| ще се опитам C: \ \ DRIVERS (от "Моят компютър"), ако не успех там провери BIOS екран на началния етап. както за новите RAM екрана той остана на е BIOS. Причината, както ще бъде, че RAM isn't съвместим с някои от другите си хардуера или вашия хардуер с него или два бита на хардуер DONT работа с конкретната RAM подарък. В противен случай той може просто да се, че тя isn't признати в багажника ред, така че трябва да го смените .. Аз съм красива, че това се прави, като натиснете F8 на BIOS, но аз никога не трябваше да го направя. Опитайте F8 тя навик да навреди. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL тенденция да бъдат свързани с шофьор, следващия път ще стане поглед за файла, то ще бъде по something.sys или обновяване Звучиш & grfx шофьори, които обикновено се определя тя. също вземете memtest и тичам то прав облицовам един от модулите на паметта не е повредена. |
|
| |||
| |||
| ало Im опитвате да инсталирате Windows XP на новата ми harddrive, сложих диска в устройството и тя е била създаването на добър дял тогава дойде със синия екран. той каза синият екран всички тези грешка номер thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-адрес fa7a339d база към fa748000, datestamp 41107eea. Помощ моля |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че за тази нова и аз DONT знам как. I DONT мисля тези неща, те просто помагат иначе стреса ми повече |
|
| |||
| |||
| Цитат:
След това кликнете върху бутона Нова Тема, че прилича на това |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Използват правилно, че ще помогне. Използвани неправилно го няма. Налице е често задавани въпроси в началото на всяка страница, ако не сте сигурни как да използвате този сайт. Наздравици, |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Наистина Weird Син екран на смъртта Проблем ........ | chaoscreater | Windows операционни системи | 3 | 13 Юли 2009 08:34 |
| Син екран след това рестартирате проблем | jeffpoulsen | Windows операционни системи | 0 | 18 Юни 2009 08:23 |
| Син екран Проблем с Windows XP | bmathews | Общи Хардуер Чат | 4 | 14 Март 2009 11:55 |
| Син екран / графична карта Проблем Помощ | cwaddell27 | Лаптопи, Mobiles & текст | 14 | 21 Feb 2009 06:43 |
| Син екран на смъртта проблем | прелъстителка | Общи Хардуер Чат | 4 | 26 Feb 2008 15:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |