menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Modrá obrazovka problém

Reply

Thread Nástroje
Old 18. srpna 2007, 10:37
Nový člen skupiny

Default Modrá obrazovka problém

Ahoj kluci,
Říkal jsem si, kdybyste mi pomohli s problémem, že jsem s mým PC, pokud vím, jen velmi málo o těchto věcech.

Skoro každý den mého počítače se náhle zhroutí a půjdou do modré obrazovky. k němu dojde asi dvakrát nebo vícekrát denně a ve zcela náhodných časech. i odesílat zprávy o chybách, ale nikdy dostat nic, co by pomohlo.
když odchází do modré obrazovky nejčastější chybová zpráva i dostat se: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - nebo něco takového, nemám ponětí, co to znamená.

Řekli mi, že i jinde by se koupit nějaké větší RAM. mém počítači v okamžiku, kdy je:
Intel Celeron duální procesor 2.54ghz s 512 MB RAM a 256 GFX kartu.

tak jsem koupil koncert z kingston PC3200 paměti (což je určitě správný druh), a když jsem ho nainstalované, nahradí mé staré dřevo, se nic nestalo.
i počítač zapnutý, ale v minulosti by nemělo jít o první obrazovce, která říká, Foxconn, Intel, atd.

Takže, sorry o post dlouho, ale já věděl, je-li některý zde ví, proč můj počítač burácení, proč můj počítač zvyklý pracovat s novým paměti (im pomocí staré 512 atm) a také to, co bych měl udělat, aby se pokusila opravit?

díky za pomoc, Adam.
Old 18. srpna 2007, 11:24
Dárce Skupina

512 MB by mělo být dost, i běh na 256 (stejně tak jako tak toto ks) a funguje to v pohodě. Vaše RAM by neměl být problém.

IRQ je řidič na svém počítači, měli byste zkontrolovat, aby viděli, co je nainstalován, že řidič a zjistěte, zda jsou v rozporu se navzájem. (ne všechny partsof počítači bude pracovat se všemi částmi)

To by měl být problém.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 18. srpna 2007, 12:35
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
IRQ je řidič na svém počítači, měli byste zkontrolovat, aby viděli, co je nainstalován, že řidič a zjistěte, zda jsou v rozporu se navzájem. (ne všechny partsof počítači bude pracovat se navzájem
Ahh ok, díky, ale vy jste asi nemohl vysvětlit, jak jsem šla o tom, protože i dont opravdu vědí, co dělají im.

a veškeré mé představy o tom, proč PC bych práci, když jsem dal v nové ram?

díky.
Old 18. srpna 2007, 12:45
Dárce Skupina

zkuste jít do
C: \ \ DRIVERS
(z počítače), pokud není úspěch tam zkontrolovat BIOS obrazovce start-up.

jak pro nové RAM obrazovce je přilepená na je BIOS.
Důvodem je buď, že RAM isnt kompatibilní se některá z vašich dalších hardwaru nebo hardware s ním nebo dva kusy hardware dont práce s konkrétním RAM současnosti.

Jinak by mohla být jednoduše, že isnt uznána v Zavádecí pořadí, takže je potřeba to změnit .. Jsem si jistá, že se tak děje po stisknutí klávesy F8 v BIOSu, ale já jsem nikdy neměl na to.

Zkuste F8 je zvyklý dělat žádnou škodu.

Old 18. srpna 2007, 12:58
Člen Skupina

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bývá spojené řidiče, příště se to stane hledat jméno souboru bude podél something.sys nebo aktualizaci již zvuk & grfx ovladače, které obvykle řeší ji. také drapák Memtest a spusťte jej zapouzdřit jen jeden z vašich paměťových modulů není poškozen.
Old 20. srpna 2007, 14:57
Nový člen skupiny

hello im pokusu o instalaci systému Windows XP pro můj nový pevný disk, i dal disk do mechaniky a bylo vytvořit příjemné oblast pak přišel s modrou obrazovku. to řekl na modré obrazovce všechna tato čísla chyby thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys-adresa fa7a339d základny v fa748000, datestamp 41107eea. pomozte prosím
Old 20. srpna 2007, 15:14
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal havinagdtime View Post
hello im pokusu o instalaci systému Windows XP pro můj nový pevný disk, i dal disk do mechaniky a bylo vytvořit příjemné oblast pak přišel s modrou obrazovku. to řekl na modré obrazovce všechna tato čísla chyby thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys-adresa fa7a339d základny v fa748000, datestamp 41107eea. pomozte prosím
Prosím, začněte své vlastní téma, je neslušné, aby někdo unést elses.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. srpna 2007, 15:35
Nový člen skupiny

Promiň, že jsem na tuto novou a i dont know how. I dont think tyto věci pomoci stejně jen stres mi více
Old 20. srpna 2007, 15:40
Moderátor skupiny

Citace:
Promiň, že jsem na tuto novou a i dont know how. I dont think tyto věci pomoci stejně jen stres mi více
Skočit zde http://www.thecomputerforums.co.uk/f48/

Poté klikněte na tlačítko Nový Thread že vypadá takto
Old 20. srpna 2007, 16:12
Administrátor Skupina

Citace:
I dont think tyto věci pomoci stejně jen stres mi více
Toto fórum je nástroj.

Použity správně pomůže.

Používány nesprávně nebude.

Existuje FAQ v horní části každé stránky, pokud si nejste jisti, jak používat tuto stránku.

Na zdraví,
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.