![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Říkal jsem si, kdybyste mi pomohli s problémem, že jsem s mým PC, pokud vím, jen velmi málo o těchto věcech. Skoro každý den mého počítače se náhle zhroutí a půjdou do modré obrazovky. k němu dojde asi dvakrát nebo vícekrát denně a ve zcela náhodných časech. i odesílat zprávy o chybách, ale nikdy dostat nic, co by pomohlo. když odchází do modré obrazovky nejčastější chybová zpráva i dostat se: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - nebo něco takového, nemám ponětí, co to znamená. Řekli mi, že i jinde by se koupit nějaké větší RAM. mém počítači v okamžiku, kdy je: Intel Celeron duální procesor 2.54ghz s 512 MB RAM a 256 GFX kartu. tak jsem koupil koncert z kingston PC3200 paměti (což je určitě správný druh), a když jsem ho nainstalované, nahradí mé staré dřevo, se nic nestalo. i počítač zapnutý, ale v minulosti by nemělo jít o první obrazovce, která říká, Foxconn, Intel, atd. Takže, sorry o post dlouho, ale já věděl, je-li některý zde ví, proč můj počítač burácení, proč můj počítač zvyklý pracovat s novým paměti (im pomocí staré 512 atm) a také to, co bych měl udělat, aby se pokusila opravit? díky za pomoc, Adam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 512 MB by mělo být dost, i běh na 256 (stejně tak jako tak toto ks) a funguje to v pohodě. Vaše RAM by neměl být problém.
IRQ je řidič na svém počítači, měli byste zkontrolovat, aby viděli, co je nainstalován, že řidič a zjistěte, zda jsou v rozporu se navzájem. (ne všechny partsof počítači bude pracovat se všemi částmi) To by měl být problém. Můj systém: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Citace:
a veškeré mé představy o tom, proč PC bych práci, když jsem dal v nové ram? díky. |
|
| |||
| |||
| zkuste jít do C: \ \ DRIVERS (z počítače), pokud není úspěch tam zkontrolovat BIOS obrazovce start-up. jak pro nové RAM obrazovce je přilepená na je BIOS. Důvodem je buď, že RAM isnt kompatibilní se některá z vašich dalších hardwaru nebo hardware s ním nebo dva kusy hardware dont práce s konkrétním RAM současnosti. Jinak by mohla být jednoduše, že isnt uznána v Zavádecí pořadí, takže je potřeba to změnit .. Jsem si jistá, že se tak děje po stisknutí klávesy F8 v BIOSu, ale já jsem nikdy neměl na to. Zkuste F8 je zvyklý dělat žádnou škodu. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bývá spojené řidiče, příště se to stane hledat jméno souboru bude podél something.sys nebo aktualizaci již zvuk & grfx ovladače, které obvykle řeší ji. také drapák Memtest a spusťte jej zapouzdřit jen jeden z vašich paměťových modulů není poškozen. |
|
| |||
| |||
| hello im pokusu o instalaci systému Windows XP pro můj nový pevný disk, i dal disk do mechaniky a bylo vytvořit příjemné oblast pak přišel s modrou obrazovku. to řekl na modré obrazovce všechna tato čísla chyby thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys-adresa fa7a339d základny v fa748000, datestamp 41107eea. pomozte prosím |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Promiň, že jsem na tuto novou a i dont know how. I dont think tyto věci pomoci stejně jen stres mi více |
|
| |||
| |||
| Citace:
Poté klikněte na tlačítko Nový Thread že vypadá takto |
|
| |||
| |||
| Toto fórum je nástroj. Použity správně pomůže. Používány nesprávně nebude. Existuje FAQ v horní části každé stránky, pokud si nejste jisti, jak používat tuto stránku. Na zdraví, |