μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μπλε οθόνη πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Αυγούστου 2007, 10:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μπλε οθόνη πρόβλημα

Γεια σου ρε παιδιά,
Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με ένα πρόβλημα που έχω με τον υπολογιστή μου αφού γνωρίζω πολύ λίγα για αυτά τα πράγματα.

Πολύ πολύ καθημερινά στον υπολογιστή μου ξαφνικά συντριβή και θα μπω σε μια μπλε οθόνη. αυτό θα συμβεί για δύο ή περισσότερες φορές την ημέρα και σε εντελώς τυχαία φορές. i στείλετε αναφορές σφαλμάτων, αλλά ποτέ δεν δέχονται κάτι που βοηθά.
όταν πηγαίνει στην μπλε οθόνη το πιο κοινό μήνυμα λάθους που έχω είναι: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - ή κάτι τέτοιο, δεν έχω ιδέα τι σημαίνει.

Μου είπαν ότι θ αλλού θα πρέπει να αγοράσει κάποια περισσότερη μνήμη RAM. υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή είναι:
Διπλού επεξεργαστή Intel Celeron 2.54ghz με 512MB RAM και 256 gfx κάρτα.

Έτσι, αγόρασα ένα αμάξιο της Kingston pc3200 μνήμη (το οποίο είναι σίγουρα το σωστό είδος) και όταν είναι εγκατεστημένο, σε αντικατάσταση παλαιών ραβδί μου, δεν έγινε τίποτα.
και τον υπολογιστή ενεργοποιημένο αλλά δεν θα πάει τελευταία η πρώτη οθόνη που λέει foxconn, Intel, κλπ.

οπότε έτσι κι αλλιώς, συγνώμη για το μεγάλο post, αλλά Αναρωτιόμουν αν οποιοδήποτε από εδώ ξέρει γιατί ο υπολογιστής μου είναι συντρίβεται, γιατί ο υπολογιστής μου wont δουλειά με τη νέα μνήμη (im χρησιμοποιώντας την παλιά 512 ΑΤΜ) και επίσης αυτό που πρέπει να κάνουμε για να προσπαθήσουμε να διορθώσω αυτό;

ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια, Adam.
Old 18 Αυγούστου 2007, 11:24
Ομάδα Δωρητών

512 MB θα πρέπει να είναι άφθονο, i τρέχει σε 256 (καλά αυτό το pc ούτως ή άλλως) και δουλεύει μια χαρά. Η μνήμη RAM δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

IRQ είναι ένα πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε για να δείτε τι έχει εγκατασταθεί στον εν λόγω οδηγό και να δείτε αν είναι αντιφατικές μεταξύ τους. (δεν είναι όλα partsof έναν υπολογιστή θα συνεργαστεί με όλα τα τμήματα)

Αυτός πρέπει να είναι το πρόβλημα.
Old 18 Αυγούστου 2007, 12:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
IRQ είναι ένα πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε για να δείτε τι έχει εγκατασταθεί στον εν λόγω οδηγό και να δείτε αν είναι αντιφατικές μεταξύ τους. (δεν είναι όλα partsof έναν υπολογιστή θα συνεργαστεί με κάθε άλλο
ahh ok, ευχαριστώ, αλλά μήπως θα μπορούσατε να εξηγήσετε εκτιμούν πως θα πάμε για αυτό, διότι i dont im πραγματικά γνωρίζουν τι κάνουν.

και οποιεσδήποτε ιδέες σχετικά με τον υπολογιστή μου γιατί wouldnt εργασία όταν έβαλα το νέο ram στην;

ευχαριστώ.
Old 18 Αυγούστου 2007, 12:45
Ομάδα Δωρητών

προσπαθήσω να υπεισέλθω σε
C: \ \ DRIVERS
(από τον υπολογιστή μου), εάν δεν υπάρξει επιτυχία ελέγχει την οθόνη του BIOS για την εκκίνηση.

όπως και για τη νέα RAM θα κολλήσει η οθόνη είναι για το BIOS.
Ο λόγος θα είναι είτε ότι η μνήμη RAM isn't συμβατό με κάποια από τις άλλες υλικό ή το υλικό σας με αυτό ή δύο κομμάτια του υλικού dont έργο με τη συγκεκριμένη RAM παρόν.

Διαφορετικά, ίσως είναι απλώς ότι isn't αναγνωρίζονται στη σειρά εκκίνησης, έτσι πρέπει να το αλλάξετε .. Είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτό γίνεται πατώντας το πλήκτρο F8 για το BIOS, αλλά Δεν είχα ποτέ να το κάνει.

Δοκιμάστε το πλήκτρο F8 που συνηθίζει κάνουμε οποιαδήποτε βλάβη.

Old 18 Αυγούστου 2007, 12:58
Μέλος Ομάδα

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL τείνει να είναι οδηγός που σχετίζονται με, την επόμενη φορά που θα συμβεί αναζητήσει ένα όνομα αρχείου θα είναι κατά μήκος της something.sys, ή την ενημέρωση σας ήχο & grfx οδηγοί που συνήθως διορθώνει αυτό. Επίσης, πιάσε memtest και το εκτελέσετε εγκλείω σε θήκη μόνο μία από τις λειτουργικές μονάδες μνήμης δεν είναι κατεστραμμένο.
Old 20 του Αυγούστου 2007, 14:57
Νέο Μέλος Ομάδα

hello im προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows XP για τη νέα μου σκληρούς δίσκους, έβαλα το δίσκο στη μονάδα και θα δημιουργούσε ένα ωραίο διαμέρισμα, στη συνέχεια ήρθε με την μπλε οθόνη. δήλωσε σχετικά με την μπλε οθόνη όλες αυτές τις λάθος αριθμό thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-διεύθυνση fa7a339d βάση σε fa748000, datestamp 41107eea. βοήθεια παρακαλώ
Old 20 του Αυγούστου 2007, 15:14
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας havinagdtime View Post
hello im προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows XP για τη νέα μου σκληρούς δίσκους, έβαλα το δίσκο στη μονάδα και θα δημιουργούσε ένα ωραίο διαμέρισμα, στη συνέχεια ήρθε με την μπλε οθόνη. δήλωσε σχετικά με την μπλε οθόνη όλες αυτές τις λάθος αριθμό thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-διεύθυνση fa7a339d βάση σε fa748000, datestamp 41107eea. βοήθεια παρακαλώ
Παρακαλείσθε να ξεκινήσετε το δικό σας θέμα, είναι αγενές να εισβάλει κάποιος elses.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 του Αυγούστου 2007, 15:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Λυπάμαι που σε αυτή τη νέα και i dont ξέρει πώς. i dont σκέφτονται αυτά τα πράγματα ούτως ή άλλως θα βοηθήσει μόνο το άγχος μου περισσότερες πληροφορίες
Old 20 του Αυγούστου 2007, 15:40
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Λυπάμαι που σε αυτή τη νέα και i dont ξέρει πώς. i dont σκέφτονται αυτά τα πράγματα ούτως ή άλλως θα βοηθήσει μόνο το άγχος μου περισσότερες πληροφορίες
Μεταβείτε εδώ http://www.thecomputerforums.co.uk/f48/

Μετά πατήστε το κουμπί Νέο Νήμα ότι μοιάζει με αυτό
Old 20 του Αυγούστου 2007, 16:12
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
i dont σκέφτονται αυτά τα πράγματα ούτως ή άλλως θα βοηθήσει μόνο το άγχος μου περισσότερες πληροφορίες
Το φόρουμ αυτό είναι ένα εργαλείο.

Χρησιμοποιούνται σωστά, θα βοηθήσει.

Μεταχειρισμένα κακώς δεν θα είναι.

Υπάρχει ένα FAQ στην κορυφή κάθε σελίδας, εάν είστε βέβαιοι πώς να χρησιμοποιήσει αυτό το site.

Εις υγεία,
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αλήθεια Παράξενο μπλε οθόνη του θανάτου Πρόβλημα ........ chaoscreater Λειτουργικά συστήματα Windows 3 13 Ιουλ 2009 08:34
Μπλε οθόνη τότε επαναφέρετε πρόβλημα jeffpoulsen Λειτουργικά συστήματα Windows 0 18 Ιουν 2009 08:23
Πρόβλημα με μπλε οθόνη των Windows XP bmathews Γενική Συζήτηση Hardware 4 14 Μαρ 2009 11:55
Μπλε Οθόνη / Graphics Card Problem Βοήθεια cwaddell27 Laptops, Κινητά & PDA 14 21 Φεβ 2009 06:43
Μπλε οθόνη του θανάτου του προβλήματος CIRCE Γενική Συζήτηση Hardware 4 26 Φεβ 2008 15:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.