manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Plavi ekran problem

Reply

Thread Tools
Old 18 kol 2007, 10:37
Novi član grupe

Default Plavi ekran problem

hej momački,
Bio sam zadivljen ako bi mogao pomoć mene sa problemom da sam sa svojim PC-ima kao što ja znam vrlo malo o ovim stvarima.

Ljepušan velik dio svakodnevnog moj računalo će odjednom srušiti i otići u plavi ekran. to ce se desiti oko dva ili više puta dnevno iu potpunosti slučajna puta. i slati izvješća o pogrešci, ali nikada ne primaju ništa što pomaže.
kada se ide na plavom zaslonu najčešće dobivam poruku o pogrešci je: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - ili nešto slično, ja nemam pojma što to znači.

rečeno mi je da sam negdje drugdje trebali kupiti neki više RAM-a. moj računalo trenutno je:
Intel Celeron procesor dual 2.54ghz sa 512MB RAM-a 256 gfx karticu.

pa sam kupio harpun od Kingston pc3200 memoriju (koja je definitivno ispravna vrsta), a kada sam ga instaliranog, zamjenjujući stari moj štap, ništa dogodilo.
dobro računalo uključeno, ali ne htjede proći prvi ekran koji kaže foxconn, Intel, itd.

tako anyway, žao o dugu post, ali sam zadivljen ako tko ovdje zna zašto je pad sustava moj računalo, zašto moj računalo navika funkcionirati sa novim memorije (im koristeći staru ATM 512), a također i ono što bi trebalo učiniti kako bi ovo popraviti?

hvala za bilo kakvu pomoć, Adam.
Old 18 kol 2007, 11:24
Donatorska Grupa

512 MB bi trebalo biti dosta, i trčanje na 256 (dobro ovo računalo ionako) i Internet utvrde prekid. Vaš RAM ne bi trebao biti problem.

IRQ je vozač na svoje računalo, trebali biste provjeriti da vidim što je instaliran na koje vozač i vidjeti ako su sukobljeni jedni druge. (nije sve partsof računalo će raditi sa svim dijelovima)

To bi trebalo biti problema.
Old 18 kol 2007, 12:35
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
IRQ je vozač na svoje računalo, trebali biste provjeriti da vidim što je instaliran na koje vozač i vidjeti ako su sukobljeni jedni druge. (nije sve partsof računalo će raditi sa svakim drugim
ahh ok, hvala, ali da li biste mogli računati objasniti kako bih ići o tome, jer ja stvarno ne znam šta im radiš.

i bilo koji ideja na zašto moj PC wouldnt raditi kad sam stavio novi ram u?

hvala.
Old 18 kol 2007, 12:45
Donatorska Grupa

pokušat će u
C: \ \ Drivers
(from My Computer), ako ne postoji uspjeh provjeriti BIOS ekranu na start-up.

kao i za novi RAM zaslonu se ona zaglavi na BIOS.
Razlog će se bilo koji od količine RAM-a nije kompatibilna s nekim od Vaših drugih hardver ili hardver s njom ili dva bita hardvera dont funkcionirati sa pojedinim RAM sadašnjosti.

Inače bi to moglo biti da se jednostavno nije priznata u boot red, tako da ćete trebati promijeniti .. Im 'ljepušan siguran to je učinio tako što ćete pritisnuti F8 na BIOS, ali nikad nisam imao da to napravite.

Pokušajte F8 to navika učiniti bilo koju štetu.

Old 18 kol 2007, 12:58
Member Group

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL tendira biti vozač srodne, sljedeći put to dogodi tražiti filename ona će biti uz something.sys, ili biste se zvuk i grfx vozača koji obično popravlja ga. Također zgrabite memtest i pokrenite ga jednostavno obložiti jednom od vaših memorijskih modula nije oštećen.
Old 20 kol 2007, 14:57
Novi član grupe

hello im pokušavate instalirati sustav Windows XP na moj harddrive nova, ja stavim disk u pogon i to je bio stvaranje particije lijepo onda je došao gore sa plavi ekran. ga, rekao je na plavom zaslonu svih ovih broj pogreške thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-adresa fa7a339d bazu u fa748000, datestamp 41107eea. pomoć molim
Old 20 kol 2007, 15:14
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by havinagdtime View Post
hello im pokušavate instalirati sustav Windows XP na moj harddrive nova, ja stavim disk u pogon i to je bio stvaranje particije lijepo onda je došao gore sa plavi ekran. ga, rekao je na plavom zaslonu svih ovih broj pogreške thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-adresa fa7a339d bazu u fa748000, datestamp 41107eea. pomoć molim
Molimo započeti vlastitu temu, da je nepristojan da nekome oteti elses.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 kol 2007, 15:35
Novi član grupe

žao sam novi u ovom i ja dont znati kako. ja dont misliti te stvari su ionako samo pomoći stres me out more
Old 20 kol 2007, 15:40
Moderator / ica grupe

Quote:
žao sam novi u ovom i ja dont znati kako. ja dont misliti te stvari su ionako samo pomoći stres me out more
Idi ovdje http://www.thecomputerforums.co.uk/f48/

Zatim kliknite gumb New Thread to izgleda ovako
Old 20 kol 2007, 16:12
Administrator Group

Quote:
ja dont misliti te stvari su ionako samo pomoći stres me out more
Ovaj forum je alat.

Koristi se točno da će pomoći.

Rabljena pogrełno neće.

Tu je i FAQ na vrhu svake stranice i ako niste sigurni kako da koristite ove stranice.

Živjeli,
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Stvarno Weird Blue Screen of Death Problem ........ chaoscreater Windows Operating Systems 3 13. srpnja 2009 08:34
Plavi ekran onda reset problem jeffpoulsen Windows Operating Systems 0 18. lipnja 2009 08:23
Blue Screen Problem sa Windows XP bmathews General Hardware Chat 4 14. ožujak 2009 11:55
Blue Screen / Grafička kartica Problem Pomoć cwaddell27 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 14 21. veljača 2009 06:43
Plavi ekran smrti problem Cirka General Hardware Chat 4 26. veljača 2008 15:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.