kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Kék képernyő probléma

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 18 2007, 10:37
Új tag Csoport

Default Kék képernyő probléma

Hé fiúk,
Csodálkoztam ha ön tudna segítsen nekem az a probléma, hogy én vagyok annak a PC-én tudom nagyon kevés ezekről a dolgokról.

Nagyjából az én mindennapi számítógép váratlanul összeomlik, és menj be a kék képernyő. ez fog történni, körülbelül két vagy több alkalommal egy nap, és teljesen véletlenszerű alkalommal. i küld hibajelentéseket de nem kap semmit, hogy segít.
mikor megy a kék képernyő a leggyakoribb hibaüzenetet kapok is: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - vagy valami ilyesmi, fogalmam sincs, mit jelent.

Azt mondták, hogy máshol kell vásárolni még több RAM. a számítógépet és ebben a pillanatban is:
Intel Celeron processzor kettős 2.54ghz a 512MB RAM és egy 256 gfx kártyát.

Szóval vettem egy koncert a kingston pc3200 memória (ami határozottan a megfelelő fajták), és mikor telepíteni azt felváltó, én maradok a régi, nem történt semmi.
valamint a számítógép felé fordult, de nem múlt el a képernyőn, hogy azt mondja, Foxconn, Intel, stb

egyébként igen, bocs a hosszú post, de én arra gondoltam, ha valaki itt tudja, hogy miért az én számítógép összeomlik, akkor miért a számítógépet szoktak működni az új memória (im a régi 512 atm), és azt is, mit kell tennie, hogy megpróbálja meg ezt?

Thanks for any help, Adam.
Old Augusztus 18 2007, 11:24
Donor Group

512 MB kell sok, én futnak 256 (ez is a PC egyébként), és ez szerkezet finom. Ön RAM nem lehet probléma.

IRQ a vezetőnek a számítógépen, akkor ellenőrizze, hogy mi van telepítve, hogy a vezető és nézd meg, hogy az egymásnak ellentmondó egymásnak. (nem minden partsof a számítógép fog működni az összes rész)

Ennek kell a problémát.
Old Augusztus 18 2007, 12:35
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
IRQ a vezetőnek a számítógépen, akkor ellenőrizze, hogy mi van telepítve, hogy a vezető és nézd meg, hogy az egymásnak ellentmondó egymásnak. (nem minden partsof a számítógép fog működni egymással
ahh OK, köszi, de mit gondol Ön tudta megmagyarázni, hogyan is megy róla, mert én dont im igazán tudom, mit csinál.

és az esetleges ötleteket, miért akar munkát PC Mikor az új ram van?

köszönöm.
Old Augusztus 18 2007, 12:45
Donor Group

try megy
C: \ \ DRIVERS
(from My Computer), ha nincs ott siker ellenőrizze a BIOS képernyőn a start-up.

Ami az új RAM meg a képernyőn ragasztani a BIOS.
Az ok az sem, hogy a RAM isnt össze néhány más, a hardver vagy a hardver, illetve a két bit hardver dont dolgozik az adott RAM jelen.

Egyébként ez egyszerűen isnt elismerte, hogy a gép azért, hogy meg kell változtatni, hogy .. Én elég biztos ez megtörtént F8 gomb a BIOS-t, de még soha nem volt rá.

Próbáld meg F8 szokás semmilyen kárt.

Old Augusztus 18 2007, 12:58
Csoport tagja

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL általában járművezető kapcsolódó, következő alkalommal történik, nézd meg a fájlnév lesz mentén something.sys, vagy frissítse you sound & grfx járművezetők általában meghatározza azt. is megragad memtest és fuss ez csak az egyik beládáz a memóriamodulok nem sérült.
Old Augusztus 20 2007, 14:57
Új tag Csoport

hello im próbál telepíteni a Windows XP új merevlemez, azt, hogy a lemezt a meghajtóba, és azt a szép partíció létrehozása, majd jött a kék képernyő. azt mondta a kék képernyő összes hiba száma thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys cím fa7a339d bázist a fa748000, datestamp 41107eea. segítsen kérem
Old Augusztus 20 2007, 15:14
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by havinagdtime View Post
hello im próbál telepíteni a Windows XP új merevlemez, azt, hogy a lemezt a meghajtóba, és azt a szép partíció létrehozása, majd jött a kék képernyő. azt mondta a kék képernyő összes hiba száma thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys cím fa7a339d bázist a fa748000, datestamp 41107eea. segítsen kérem
Indítsa el a saját topic, ez durva, hogy valaki megrabol elses.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusztus 20 2007, 15:35
Új tag Csoport

Sajnálom, hogy ezt az új és én dont tud hogyan. I dont think segítenek ezek a dolgok amúgy is csak a stressz meg többet
Old Augusztus 20 2007, 15:40
Moderátor Csoport

Idézet:
Sajnálom, hogy ezt az új és én dont tud hogyan. I dont think segítenek ezek a dolgok amúgy is csak a stressz meg többet
Ugrás ide http://www.thecomputerforums.co.uk/f48/

Ezután kattintson az Új téma gombra, hogy így néz ki
Old Augusztus 20 2007, 16:12
Administrator Group

Idézet:
I dont think segítenek ezek a dolgok amúgy is csak a stressz meg többet
Ez a fórum egy eszköz.

Használt helyesen fogja segíteni.

Használják helytelenül, hogy nem fog.

Van egy FAQ elején minden oldalon, ha nem, hogyan kell használni ezen az oldalon.

Egészségére,
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hátborzongató Blue Screen of Death Problem ........ chaoscreater A Windows operációs rendszerek 3 13. július 2009 08:34
Kék képernyő, majd reset probléma jeffpoulsen A Windows operációs rendszerek 0 18. június 2009 08:23
Blue Screen probléma a Windows XP bmathews Általános fémáru Chat 4 14. március 2009 11:55
Blue Screen / Graphics Card Probléma Segítség cwaddell27 Laptopok, PDA-k & Mobiles 14 21. február 2009 06:43
Kék halál képernyő probléma Circe Általános fémáru Chat 4 26. február 2008 15:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.