![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, Csodálkoztam ha ön tudna segítsen nekem az a probléma, hogy én vagyok annak a PC-én tudom nagyon kevés ezekről a dolgokról. Nagyjából az én mindennapi számítógép váratlanul összeomlik, és menj be a kék képernyő. ez fog történni, körülbelül két vagy több alkalommal egy nap, és teljesen véletlenszerű alkalommal. i küld hibajelentéseket de nem kap semmit, hogy segít. mikor megy a kék képernyő a leggyakoribb hibaüzenetet kapok is: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - vagy valami ilyesmi, fogalmam sincs, mit jelent. Azt mondták, hogy máshol kell vásárolni még több RAM. a számítógépet és ebben a pillanatban is: Intel Celeron processzor kettős 2.54ghz a 512MB RAM és egy 256 gfx kártyát. Szóval vettem egy koncert a kingston pc3200 memória (ami határozottan a megfelelő fajták), és mikor telepíteni azt felváltó, én maradok a régi, nem történt semmi. valamint a számítógép felé fordult, de nem múlt el a képernyőn, hogy azt mondja, Foxconn, Intel, stb egyébként igen, bocs a hosszú post, de én arra gondoltam, ha valaki itt tudja, hogy miért az én számítógép összeomlik, akkor miért a számítógépet szoktak működni az új memória (im a régi 512 atm), és azt is, mit kell tennie, hogy megpróbálja meg ezt? Thanks for any help, Adam. |
|
| |||
| |||
| 512 MB kell sok, én futnak 256 (ez is a PC egyébként), és ez szerkezet finom. Ön RAM nem lehet probléma. IRQ a vezetőnek a számítógépen, akkor ellenőrizze, hogy mi van telepítve, hogy a vezető és nézd meg, hogy az egymásnak ellentmondó egymásnak. (nem minden partsof a számítógép fog működni az összes rész) Ennek kell a problémát. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
és az esetleges ötleteket, miért akar munkát PC Mikor az új ram van? köszönöm. |
|
| |||
| |||
| try megy C: \ \ DRIVERS (from My Computer), ha nincs ott siker ellenőrizze a BIOS képernyőn a start-up. Ami az új RAM meg a képernyőn ragasztani a BIOS. Az ok az sem, hogy a RAM isnt össze néhány más, a hardver vagy a hardver, illetve a két bit hardver dont dolgozik az adott RAM jelen. Egyébként ez egyszerűen isnt elismerte, hogy a gép azért, hogy meg kell változtatni, hogy .. Én elég biztos ez megtörtént F8 gomb a BIOS-t, de még soha nem volt rá. Próbáld meg F8 szokás semmilyen kárt. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL általában járművezető kapcsolódó, következő alkalommal történik, nézd meg a fájlnév lesz mentén something.sys, vagy frissítse you sound & grfx járművezetők általában meghatározza azt. is megragad memtest és fuss ez csak az egyik beládáz a memóriamodulok nem sérült. |
|
| |||
| |||
| hello im próbál telepíteni a Windows XP új merevlemez, azt, hogy a lemezt a meghajtóba, és azt a szép partíció létrehozása, majd jött a kék képernyő. azt mondta a kék képernyő összes hiba száma thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys cím fa7a339d bázist a fa748000, datestamp 41107eea. segítsen kérem |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy ezt az új és én dont tud hogyan. I dont think segítenek ezek a dolgok amúgy is csak a stressz meg többet |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ezután kattintson az Új téma gombra, hogy így néz ki |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Használt helyesen fogja segíteni. Használják helytelenül, hogy nem fog. Van egy FAQ elején minden oldalon, ha nem, hogyan kell használni ezen az oldalon. Egészségére, |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hátborzongató Blue Screen of Death Problem ........ | chaoscreater | A Windows operációs rendszerek | 3 | 13. július 2009 08:34 |
| Kék képernyő, majd reset probléma | jeffpoulsen | A Windows operációs rendszerek | 0 | 18. június 2009 08:23 |
| Blue Screen probléma a Windows XP | bmathews | Általános fémáru Chat | 4 | 14. március 2009 11:55 |
| Blue Screen / Graphics Card Probléma Segítség | cwaddell27 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 14 | 21. február 2009 06:43 |
| Kék halál képernyő probléma | Circe | Általános fémáru Chat | 4 | 26. február 2008 15:40 |
| Téma eszközök | |
| |