פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

בעיה מסך כחול

Reply

שרשרת כלים
Old 18 אוגוסט 2007, 10:37
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה מסך כחול

היי חבר 'ה,
תהיתי אם תוכל לעזור לי עם בעיה שאני נתקל עם המחשב שלי כמו שאני יודע מעט מאוד לגבי הדברים הללו.

בערך כל יום את המחשב שלי יהיה פתאום לקרוס וללכת לתוך מסך כחול. זה יקרה בערך שניים או יותר פעמים ביום ו בשעה אקראית לחלוטין פעמים. אני לשלוח דוחות שגיאה אבל אף פעם לא מקבלים שום דבר שעוזר.
כאשר זה מגיע ל מסך כחול את הודעת השגיאה הנפוצה ביותר שאני מקבל היא: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - או משהו כזה, אין לי מושג מה זה אומר.

הייתי במקום אחר אמר כי אני צריכה לקנות עוד כמה זיכרון RAM. המחשב שלי ברגע זה הוא:
מעבד Intel Celeron כפולה 2.54ghz עם 512MB ראם ו 256 gfx כרטיס.

אז קניתי חלטורה של קינגסטון pc3200 זיכרון (וזה בהחלט נכון את סוג) וכאשר התקנתי את זה, המחליף את המקל הישן, שום דבר לא קרה.
ובכן הדליק את המחשב, אך לא עבר את הראשון עבור המסך שאומר foxconn, אינטל, וכו '

אז בכל מקרה, מצטער על פוסט ארוך, אבל אני תוהה אם כל אחד פה יודע למה המחשב שלי הוא crashing, למה המחשב שלי רגיל לעבוד עם זיכרון חדשים (IM באמצעות כספומט הישן 512) וגם מה אני צריך לעשות כדי לנסות לתקן את זה?

תודה על כל העזרה, אדם.
Old 18 אוגוסט 2007, 11:24
קבוצת תורמים

Default בעיה מסך כחול

512 MB יש הרבה, אני מפעיל על 256 (גם זה בכל זאת PC) וזה עובד מצוין. זיכרון RAM את לא צריכה להיות בעיה.

IRQ הוא נהג על המחשב שלך, אתה צריך לבדוק מה מותקן על הנהג ולראות אם הם סותרים אחד את השני. (לא כל partsof מחשב יעבוד עם כל החלקים)

זה צריך להיות בעיה.
Old 18 אוגוסט 2007, 12:35
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה מסך כחול

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4d (Fordy (פורד) אולי View Post
IRQ הוא נהג על המחשב שלך, אתה צריך לבדוק מה מותקן על הנהג ולראות אם הם סותרים אחד את השני. (לא כל partsof מחשב יעבוד עם כל אחד אחר
אהה בסדר, תודה, אבל אתה יכול להסביר לך לחשוב איך הייתי הולך על זה, כי אני יודע מה באמת dont IM עושה.

וכל רעיונות למה wouldnt העבודה במחשב שלי כאשר אני שם את החדש של רם?

תודה.
Old 18 אוגוסט 2007, 12:45
קבוצת תורמים

Default בעיה מסך כחול

נסה נכנס
C: \ \ drivers
(מהמחשב שלי) אם לא הצלחת יש לבדוק את ה-BIOS על המסך start-up.

מבחינת החדש זיכרון RAM של מסך זה הוא תקוע על ה-BIOS.
הסיבה הרצון להיות כי RAM isn't תואם עם חלק אחר החומרה שלך או את זה עם חומרה או שניים BITS חומרה dont לעבוד עם אותו זיכרון RAM היום.

אחרת זה יכול פשוט להיות שזה isn't הכירו את סדר האתחול, לכן אתה צריך לשנות את זה .. אני די בטוח שזה נעשה על ידי לחיצה על F8 ב-BIOS, אבל אני כבר לא היה צריך לעשות את זה.

נסה את זה על F8 רגיל לעשות כל נזק.

Old 18 אוגוסט 2007, 12:58
חבר קבוצת

Default בעיה מסך כחול

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL נוטה להיות נהג קשורות, בפעם הבאה שזה יקרה לחפש שם הקובץ הוא יהיה לאורך something.sys, או לעדכן את נשמעת & grfx הנהגים כי בדרך כלל פותר את זה. גם לתפוס memtest ולהפעיל אותו רק incase אחד את מודולי הזיכרון אינו פגום.
Old 20 אוגוסט 2007, 14:57
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה מסך כחול

שלום IM מנסה להתקין את Windows XP על harddrive החדש שלי, שמתי את הדיסק לכונן וזה היה נחמד ליצור מחיצה אז ניגש עם מסך כחול. אמר את זה על מסך כחול כל שגיאה אלה מספר thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, כתובת fa7a339d Ntfs.sys-Base ב fa748000, datestamp 41107eea. עזרה בבקשה
Old 20 אוגוסט 2007, 15:14
מנהל קבוצת

Default בעיה מסך כחול

ציטוט:
פורסם במקור על ידי havinagdtime View Post
שלום IM מנסה להתקין את Windows XP על harddrive החדש שלי, שמתי את הדיסק לכונן וזה היה נחמד ליצור מחיצה אז ניגש עם מסך כחול. אמר את זה על מסך כחול כל שגיאה אלה מספר thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, כתובת fa7a339d Ntfs.sys-Base ב fa748000, datestamp 41107eea. עזרה בבקשה
אנא הפעל את הנושא, כדי שזה לא מנומס לחטוף מישהו elses.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 אוגוסט 2007, 15:35
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה מסך כחול

אני מצטער על זה חדש ואני יודע איך dont. אני חושב את הדברים האלה dont לעזור בכל מקרה הם רק מתח אותי יותר
Old 20 אוגוסט 2007, 15:40
מנהל קבוצת

Default בעיה מסך כחול

ציטוט:
אני מצטער על זה חדש ואני יודע איך dont. אני חושב את הדברים האלה dont לעזור בכל מקרה הם רק מתח אותי יותר
לך כאן http://www.thecomputerforums.co.uk/f48/

לאחר מכן לחץ על לחצן חדש שרשרת זה נראה ככה
Old 20 אוגוסט 2007, 16:12
מנהל קבוצת

Default בעיה מסך כחול

ציטוט:
אני חושב את הדברים האלה dont לעזור בכל מקרה הם רק מתח אותי יותר
פורום זה הוא כלי.

בשימוש נכון תעזור.

משמש הוא לא שגוי.

יש שאלות נפוצות בחלק העליון של כל דף, אם אינך בטוח כיצד להשתמש באתר.

לחיים,
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
באמת מוזר מסך כחול של מוות בעיה ........ chaoscreater מערכות ההפעלה Windows 3 13 יולי 2009 08:34
מסך כחול לאחר מכן לאפס בעיה jeffpoulsen מערכות ההפעלה Windows 0 18 יוני 2009 08:23
מסך כחול עם בעיה ב-Windows XP bmathews כללי חומרה צ 'אט 4 14th מרץ 2009 11:55
מסך כחול / כרטיס מסך בעיה עזרה cwaddell27 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 14 21st פברואר 2009 06:43
מסך כחול של מוות בעיה circe כללי חומרה צ 'אט 4 26 פברואר 2008 15:40
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.