![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, תהיתי אם תוכל לעזור לי עם בעיה שאני נתקל עם המחשב שלי כמו שאני יודע מעט מאוד לגבי הדברים הללו. בערך כל יום את המחשב שלי יהיה פתאום לקרוס וללכת לתוך מסך כחול. זה יקרה בערך שניים או יותר פעמים ביום ו בשעה אקראית לחלוטין פעמים. אני לשלוח דוחות שגיאה אבל אף פעם לא מקבלים שום דבר שעוזר. כאשר זה מגיע ל מסך כחול את הודעת השגיאה הנפוצה ביותר שאני מקבל היא: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - או משהו כזה, אין לי מושג מה זה אומר. הייתי במקום אחר אמר כי אני צריכה לקנות עוד כמה זיכרון RAM. המחשב שלי ברגע זה הוא: מעבד Intel Celeron כפולה 2.54ghz עם 512MB ראם ו 256 gfx כרטיס. אז קניתי חלטורה של קינגסטון pc3200 זיכרון (וזה בהחלט נכון את סוג) וכאשר התקנתי את זה, המחליף את המקל הישן, שום דבר לא קרה. ובכן הדליק את המחשב, אך לא עבר את הראשון עבור המסך שאומר foxconn, אינטל, וכו ' אז בכל מקרה, מצטער על פוסט ארוך, אבל אני תוהה אם כל אחד פה יודע למה המחשב שלי הוא crashing, למה המחשב שלי רגיל לעבוד עם זיכרון חדשים (IM באמצעות כספומט הישן 512) וגם מה אני צריך לעשות כדי לנסות לתקן את זה? תודה על כל העזרה, אדם. |
|
| |||
| |||
| 512 MB יש הרבה, אני מפעיל על 256 (גם זה בכל זאת PC) וזה עובד מצוין. זיכרון RAM את לא צריכה להיות בעיה. IRQ הוא נהג על המחשב שלך, אתה צריך לבדוק מה מותקן על הנהג ולראות אם הם סותרים אחד את השני. (לא כל partsof מחשב יעבוד עם כל החלקים) זה צריך להיות בעיה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
וכל רעיונות למה wouldnt העבודה במחשב שלי כאשר אני שם את החדש של רם? תודה. |
|
| |||
| |||
| נסה נכנס C: \ \ drivers (מהמחשב שלי) אם לא הצלחת יש לבדוק את ה-BIOS על המסך start-up. מבחינת החדש זיכרון RAM של מסך זה הוא תקוע על ה-BIOS. הסיבה הרצון להיות כי RAM isn't תואם עם חלק אחר החומרה שלך או את זה עם חומרה או שניים BITS חומרה dont לעבוד עם אותו זיכרון RAM היום. אחרת זה יכול פשוט להיות שזה isn't הכירו את סדר האתחול, לכן אתה צריך לשנות את זה .. אני די בטוח שזה נעשה על ידי לחיצה על F8 ב-BIOS, אבל אני כבר לא היה צריך לעשות את זה. נסה את זה על F8 רגיל לעשות כל נזק. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL נוטה להיות נהג קשורות, בפעם הבאה שזה יקרה לחפש שם הקובץ הוא יהיה לאורך something.sys, או לעדכן את נשמעת & grfx הנהגים כי בדרך כלל פותר את זה. גם לתפוס memtest ולהפעיל אותו רק incase אחד את מודולי הזיכרון אינו פגום. |
|
| |||
| |||
| שלום IM מנסה להתקין את Windows XP על harddrive החדש שלי, שמתי את הדיסק לכונן וזה היה נחמד ליצור מחיצה אז ניגש עם מסך כחול. אמר את זה על מסך כחול כל שגיאה אלה מספר thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, כתובת fa7a339d Ntfs.sys-Base ב fa748000, datestamp 41107eea. עזרה בבקשה |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אני מצטער על זה חדש ואני יודע איך dont. אני חושב את הדברים האלה dont לעזור בכל מקרה הם רק מתח אותי יותר |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
לאחר מכן לחץ על לחצן חדש שרשרת זה נראה ככה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
בשימוש נכון תעזור. משמש הוא לא שגוי. יש שאלות נפוצות בחלק העליון של כל דף, אם אינך בטוח כיצד להשתמש באתר. לחיים, |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| באמת מוזר מסך כחול של מוות בעיה ........ | chaoscreater | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 13 יולי 2009 08:34 |
| מסך כחול לאחר מכן לאפס בעיה | jeffpoulsen | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 18 יוני 2009 08:23 |
| מסך כחול עם בעיה ב-Windows XP | bmathews | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 14th מרץ 2009 11:55 |
| מסך כחול / כרטיס מסך בעיה עזרה | cwaddell27 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 14 | 21st פברואר 2009 06:43 |
| מסך כחול של מוות בעיה | circe | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 26 פברואר 2008 15:40 |
| שרשרת כלים | |
| |