mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Blue Screen problema

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 18, 2007, 10:37
Naujas Narys

Hey guys,
I was wondering, jei galėtumėte man padėti su problema, kad aš, kurie su mano PC, kaip aš mažai žino apie šiuos dalykus.

Beveik kasdien mano kompiuteryje staiga avarijos ir pereiti į mėlyname ekrane. tai įvyks maždaug du ar daugiau kartų per dieną ir visiškai atsitiktinai kartus. siųsti pranešimus apie klaidas, bet niekada gauti ką nors, kad padeda.
kai ji važiuoja į mėlyname ekrane Dažniausiai klaidos pranešimas man yra: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - ar kažką panašaus, kad aš neįsivaizduoju, ką tai reiškia.

Man buvo pasakyta, kitur, kad man reikia nusipirkti šiek tiek daugiau atminties. Mano kompiuteryje tuo metu, yra:
Intel Celeron 2.54ghz du procesorius su 512MB RAM ir 256 gfx kortelė.

Ir aš nusipirkau Kingston PC3200 atmintis koncertą (kuri tikrai teisinga natūra) ir kai aš instaliavau, keičia savo seną kortelę, nieko neatsitiko.
gerai kompiuteris įjungtas, tačiau nenorėjo eiti anksčiau pirmą ekraną, sako, Foxconn, Intel, ir tt

taigi bet kokiu atveju, gaila, apie ilgą paštu, bet man buvo įdomu, jei kas nors čia žino kodėl mano kompiuteryje yra kritimo, kodėl mano kompiuteryje įpratęs dirbti su nauja atminties (IM naudojant senus 512 ATM), taip pat ką reikėtų daryti, kad pabandyti ir išspręsti šią problemą?

Thanks for any help, Adam.
Old Rugpjūtis 18, 2007, 11:24
Donorų grupės

512 MB turėtų būti daug, aš skaičiuoti nuo 256 (gerai šiame kompiuteryje anyway) ir jis veikia puikiai. Jūsų Ozo neturėtų būti problema.

IRQ yra ant jūsų kompiuterio vairuotojas, turėtumėte patikrinti, kas yra įdiegta, kad vairuotojas ir pamatyti, jeigu jie yra prieštaringi tarpusavyje. (ne visi partsof kompiuteris darbui su visoms dalims)

Tai turėtų būti problema.
Old Rugpjūtis 18, 2007, 12:35
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
IRQ yra ant jūsų kompiuterio vairuotojas, turėtumėte patikrinti, kas yra įdiegta, kad vairuotojas ir pamatyti, jeigu jie yra prieštaringi tarpusavyje. (ne visi partsof kompiuteris dirbs su kitais
ahh ok, ačiū, bet jūs Atsiskaityti galite paaiškinti, kaip aš norėčiau daugiau apie tai, nes i dont really know what im doing.

ir bet kokias idėjas apie tai, kodėl mano kompiuteryje wouldnt dirbti, kai galiu pateikti naują Wbić?

ačiū.
Old Rugpjūtis 18, 2007, 12:45
Donorų grupės

bandykite išeiti į
C: \ \ Drivers
(Mano kompiuteris), jeigu ne sėkmė yra patikrinti BIOS ekrane paleidimas.

kaip naują RAM ekrane įstrigo dėl to yra BIOS.
Priežasties bus arba kad RAM forget suderinama su kai kurių kitų jūsų įranga ar jūsų aparatūra su juo ar du bitai aparatūros dont darbą su šia RAM dabar.

Priešingu atveju jis tiesiog gali būti, kad ji isnt pripažintas Įkėlimo tvarka, taigi jums reikės jį pakeisti .. I'm pretty sure this is padaryti paspaudę F8 į BIOS, bet aš niekada to daryti.

Gauta F8 jis įpratęs daryti jokios žalos.

Old Rugpjūtis 18, 2007, 12:58
Narys

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL paprastai yra susijęs vairuotojas, kitą kartą kai tai atsitiks ieškoti failo vardas bus palei something.sys, ar atnaujinti jūsų garso ir grfx vairuotojų, kurie paprastai nustato jį. pat patraukti memtest ir naudoti ją tik uždengti vieną iš savo atminties moduliai yra sugadinti.
Old Rugpjūtis 20, 2007, 14:57
Naujas Narys

hello im bandote diegti Windows XP į mano naują diską, įdėti diską į diskų įrenginį ir jis buvo sukurti gražūs disko tada atėjo su mėlynos spalvos ekranas. jis sakė mėlyname ekrane visų šių klaidų skaičių thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys adresas fa7a339d bazė fa748000, Datestamp 41107eea. help please
Old Rugpjūtis 20, 2007, 15:14
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by havinagdtime View Post
hello im bandote diegti Windows XP į mano naują diską, įdėti diską į diskų įrenginį ir jis buvo sukurti gražūs disko tada atėjo su mėlynos spalvos ekranas. jis sakė mėlyname ekrane visų šių klaidų skaičių thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys adresas fa7a339d bazė fa748000, Datestamp 41107eea. help please
Prašome pradėti savo temą, jis yra grubus į svetimą kažkas elses.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 20, 2007, 15:35
Naujas Narys

sorry i naujas ir i dont know how. I dont think šių dalykų padėti bet kokiu atveju jie tik stresas man daugiau
Old Rugpjūtis 20, 2007, 15:40
Moderatorius Grupė

Citata:
sorry i naujas ir i dont know how. I dont think šių dalykų padėti bet kokiu atveju jie tik stresas man daugiau
Spauskite čia http://www.thecomputerforums.co.uk/f48/

Tada spauskite New Thread mygtuką, kuris atrodo taip
Old Rugpjūtis 20, 2007, 16:12
Administrator Grupė

Citata:
I dont think šių dalykų padėti bet kokiu atveju jie tik stresas man daugiau
Šis forumas yra įrankis.

Teisingai naudojami tai padės.

Naudojami neteisingai nebus.

Yra atsakymai į kiekvieno puslapio viršuje, jei nesate tikras, kaip naudotis šiuo tinklapiu.

Į sveikatą,
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.