![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I was wondering, jei galėtumėte man padėti su problema, kad aš, kurie su mano PC, kaip aš mažai žino apie šiuos dalykus. Beveik kasdien mano kompiuteryje staiga avarijos ir pereiti į mėlyname ekrane. tai įvyks maždaug du ar daugiau kartų per dieną ir visiškai atsitiktinai kartus. siųsti pranešimus apie klaidas, bet niekada gauti ką nors, kad padeda. kai ji važiuoja į mėlyname ekrane Dažniausiai klaidos pranešimas man yra: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - ar kažką panašaus, kad aš neįsivaizduoju, ką tai reiškia. Man buvo pasakyta, kitur, kad man reikia nusipirkti šiek tiek daugiau atminties. Mano kompiuteryje tuo metu, yra: Intel Celeron 2.54ghz du procesorius su 512MB RAM ir 256 gfx kortelė. Ir aš nusipirkau Kingston PC3200 atmintis koncertą (kuri tikrai teisinga natūra) ir kai aš instaliavau, keičia savo seną kortelę, nieko neatsitiko. gerai kompiuteris įjungtas, tačiau nenorėjo eiti anksčiau pirmą ekraną, sako, Foxconn, Intel, ir tt taigi bet kokiu atveju, gaila, apie ilgą paštu, bet man buvo įdomu, jei kas nors čia žino kodėl mano kompiuteryje yra kritimo, kodėl mano kompiuteryje įpratęs dirbti su nauja atminties (IM naudojant senus 512 ATM), taip pat ką reikėtų daryti, kad pabandyti ir išspręsti šią problemą? Thanks for any help, Adam. |
|
| |||
| |||
| 512 MB turėtų būti daug, aš skaičiuoti nuo 256 (gerai šiame kompiuteryje anyway) ir jis veikia puikiai. Jūsų Ozo neturėtų būti problema. IRQ yra ant jūsų kompiuterio vairuotojas, turėtumėte patikrinti, kas yra įdiegta, kad vairuotojas ir pamatyti, jeigu jie yra prieštaringi tarpusavyje. (ne visi partsof kompiuteris darbui su visoms dalims) Tai turėtų būti problema. |
|
| |||
| |||
| Citata:
ir bet kokias idėjas apie tai, kodėl mano kompiuteryje wouldnt dirbti, kai galiu pateikti naują Wbić? ačiū. |
|
| |||
| |||
| bandykite išeiti į C: \ \ Drivers (Mano kompiuteris), jeigu ne sėkmė yra patikrinti BIOS ekrane paleidimas. kaip naują RAM ekrane įstrigo dėl to yra BIOS. Priežasties bus arba kad RAM forget suderinama su kai kurių kitų jūsų įranga ar jūsų aparatūra su juo ar du bitai aparatūros dont darbą su šia RAM dabar. Priešingu atveju jis tiesiog gali būti, kad ji isnt pripažintas Įkėlimo tvarka, taigi jums reikės jį pakeisti .. I'm pretty sure this is padaryti paspaudę F8 į BIOS, bet aš niekada to daryti. Gauta F8 jis įpratęs daryti jokios žalos. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL paprastai yra susijęs vairuotojas, kitą kartą kai tai atsitiks ieškoti failo vardas bus palei something.sys, ar atnaujinti jūsų garso ir grfx vairuotojų, kurie paprastai nustato jį. pat patraukti memtest ir naudoti ją tik uždengti vieną iš savo atminties moduliai yra sugadinti. |
|
| |||
| |||
| hello im bandote diegti Windows XP į mano naują diską, įdėti diską į diskų įrenginį ir jis buvo sukurti gražūs disko tada atėjo su mėlynos spalvos ekranas. jis sakė mėlyname ekrane visų šių klaidų skaičių thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys adresas fa7a339d bazė fa748000, Datestamp 41107eea. help please |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| sorry i naujas ir i dont know how. I dont think šių dalykų padėti bet kokiu atveju jie tik stresas man daugiau |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tada spauskite New Thread mygtuką, kuris atrodo taip |
|
| |||
| |||
| Citata:
Teisingai naudojami tai padės. Naudojami neteisingai nebus. Yra atsakymai į kiekvieno puslapio viršuje, jei nesate tikras, kaip naudotis šiuo tinklapiu. Į sveikatą, |