mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Blue screen problēma

Reply

Thread Tools
Old Augusts 18, 2007, 10:37
New Member Group

hey guys,
Man bija jautājums, ja jūs varētu man palīdzēt ar problēmu, ka es esmu, kam ar manu datoru, jo es ļoti maz zina par šīm lietām.

Diezgan daudz ikdienas mans dators pēkšņi crash un iedziļināties zilo ekrānu. tas notiks apmēram divas vai vairāk reizes dienā, un pilnīgi nejauši reizes. nosūtīt kļūdu atskaites, bet nekad saņemt jebko, kas palīdz.
kad tas iet uz zilu ekrānu visbiežāk kļūdas paziņojumu man ir: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - vai kaut kas līdzīgs, ka man nav ne jausmas, ko tas nozīmē.

man teica kaut kur citur, ka man vajadzētu iegādāties dažas vairāk RAM. mans dators šobrīd ir:
Intel Celeron divu procesoru 2.54ghz ar 512mb ram un 256 gfx karti.

so i nopirka kabriolets ar Kingston PC3200 atmiņa (kas noteikti ir pareizs veids) un, kad es uzstādītas tā, aizstājot savu veco stick, nekas nav noticis.
arī dators ieslēgts, bet neko iepriekš pirmais ekrāns, kas saka, Foxconn, Intel, uc

tā anyway, atvainojos par ilgi post, bet man bija jautājums, ja kāds šeit zina, kāpēc mana datora crashing, kāpēc mana datora paradums strādāt ar jaunu atmiņas (im izmantojot veco 512 ATM) un arī to, ko man vajadzētu darīt, lai mēģinātu fix this?

thanks for any help, Adam.
Old Augusts 18, 2007, 11:24
Donors Group

512 mb būtu daudz, i darbojas 256 (labi šī pc anyway) un tas works fine. Jūsu RAM nevajadzētu būt problēma.

IRQ ir vadītāja datorā, Jums jāveic pārbaude, lai redzētu, kas ir instalēta, ka vadītāja un redzēt, ja tie ir pretrunā viens otram. (ne visi partsof dators strādās ar visām detaļām)

Kas būtu problēma.
Old Augusts 18, 2007, 12:35
New Member Group

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
IRQ ir vadītāja datorā, Jums jāveic pārbaude, lai redzētu, kas ir instalēta, ka vadītāja un redzēt, ja tie ir pretrunā viens otram. (ne visi partsof dators strādās ar otru
ahh ok, paldies, bet jūs izrēķināties jūs varētu paskaidrot, kā es varētu iet par to, jo i dont tiešām zināt, ko im dara.

un visas idejas kāpēc mana PC wouldnt darbu, kad man jaunu RAM?

pateicība.
Old Augusts 18, 2007, 12:45
Donors Group

izmēģināt nonākšana
C: \ \ Drivers
(no My Computer), ja ne veiksme ir pārbaudīt BIOS ekrāna start-up.

Attiecībā uz jaunu RAM ekrāns tā uzlīmējis ir BIOS.
Iemesls būs vai nu tā, ka RAM isn't saderīgs ar dažiem no jūsu aparatūras vai aparatūras ar to, vai divi biti aparatūras dont darbu ar īpaši RAM klāt.

Pretējā gadījumā tas vienkārši varētu būt, ka tas isn't atzītu Boot kārtībā, tādēļ ir nepieciešams to mainīt .. Es esmu diezgan pārliecināts, ka tas tiek darīts, nospiežot F8 par BIOS, bet es nekad neesmu bijis to darīt.

Mēģināt F8 to paradis darīt jebkurš kaitējums.

Old Augusts 18, 2007, 12:58
Loceklis

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mēdz būt vadītāja saistīti, nākamo reizi tas notiek meklēt filename tas būs pa something.sys vai atjaunina tu sound & grfx draiverus, kas parasti nosaka to. arī greifers memtest un palaist to tikai incase vienu no atmiņas moduļi nav bojāti.
Old Augusts 20, 2007, 14:57
New Member Group

hello im mēģinot instalēt Windows XP uz manu jauno Harddrive, es disku diskdzinī un tas bija radīt jauku partition Tad nāca klajā ar zilo ekrānu. tā teica zilā ekrāna visu šo kļūdas numuru thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-adrese fa7a339d bāze fa748000, datestamp 41107eea. palīdzību lūdzu
Old Augusts 20, 2007, 15:14
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by havinagdtime View Post
hello im mēģinot instalēt Windows XP uz manu jauno Harddrive, es disku diskdzinī un tas bija radīt jauku partition Tad nāca klajā ar zilo ekrānu. tā teica zilā ekrāna visu šo kļūdas numuru thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-adrese fa7a339d bāze fa748000, datestamp 41107eea. palīdzību lūdzu
Lūdzu, sākt savu tēmu, tas ir rupjš ļaunprātīgi kāds elses.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusts 20, 2007, 15:35
New Member Group

sorry i jauni, un i dont know how. i dont domāju, ka šīs lietas palīdzēt anyway viņi vienkārši stress mani vairāk
Old Augusts 20, 2007, 15:40
Moderator Group

Quote:
sorry i jauni, un i dont know how. i dont domāju, ka šīs lietas palīdzēt anyway viņi vienkārši stress mani vairāk
Go here http://www.thecomputerforums.co.uk/f48/

Pēc tam noklikšķiniet uz New Thread poga kas izskatās šādi
Old Augusts 20, 2007, 16:12
Administrator Group

Quote:
i dont domāju, ka šīs lietas palīdzēt anyway viņi vienkārši stress mani vairāk
Šis forums ir instruments.

Lietot pareizi, tas palīdzēs.

Lieto nepareizi tas nav.

Ir FAQ aug katru lapu, ja neesat pārliecināts, kā lietot šo vietu.

Urravas,
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.