![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey guys, I zastanawiałem się, jeśli możesz mi pomóc z tym problemem Mam z mojego komputera co wiem bardzo mało o tych sprawach. Pretty much codziennego mój komputer będzie nagle crash i przejdź na niebieskim ekranie. to się stało o dwa lub więcej razy dziennie, a na całkowicie losowy razy. i wysyłać raporty o błędach, ale nigdy nie otrzymują wszystko, co pomaga. Gdy dojdzie do niebieskiego ekranu z komunikatem o błędzie najczęściej ja dostać jest: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - czy coś takiego, nie mam pojęcia, co to znaczy. Powiedziano mi, że w innych miejscach i powinny kupić trochę więcej pamięci RAM. mój komputer jest w tej chwili: Procesor Intel Celeron podwójnego 2.54ghz z 512MB RAM i 256 karty gfx. Kupiłem więc koncert z kingston pc3200 pamięci (co jest zdecydowanie prawidłowego naturze) i kiedy on zainstalowany, zastępując moje stare trzymać, nic się nie stało. oraz komputer włączony, ale nie chciał iść po pierwszym ekranie że mówi foxconn, Intel, itd. tak i tak, ale o długiej listownie, ale zastanawiałem się, jeżeli jedno tutaj wie dlaczego mój komputer zawiesza się, dlaczego mój komputer wont pracy z nowym pamięci (im użyciu starych 512 atm), a także to, co mam zrobić i spróbować rozwiązać ten problem? dzięki za pomoc, Adam. |
|
| |||
| |||
| 512 MB powinien być dużo, i poruszają się na 256 (ten komputer i tak dobrze) i działa dobrze. Twoja RAM nie powinno być problemem. IRQ jest sterownik na komputerze, należy sprawdzić, aby zobaczyć, co jest zainstalowane na tym kierowcy i czy są one wzajemnie sprzeczne. (nie wszystkie partsof komputer będzie pracować z wszystkich części) To powinno być problemu. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
i wszelkie pomysły na moim komputerze wouldnt dlaczego podczas pracy i wprowadzenia nowych wbić? dzięki. |
|
| |||
| |||
| próby wchodzenia w C: \ DRIVERS (z mojego komputera), jeśli nie sukces nie sprawdza BIOS ekranu na rozpoczęcie działalności. Jeśli chodzi o nowe pamięci RAM ekranu to jest zatrzymany na BIOS. Powodem będzie albo że RAM isnt zgodne z niektórych innych sprzęt lub sprzęt z nią lub dwóch bitów sprzętu dont pracy z tym RAM obecne. Inaczej może być po prostu, że isnt uznawane w celu rozruchu, więc musisz go zmienić .. I'm pretty sure to zrobić poprzez naciśnięcie klawisza F8 w BIOS-ie, ale ja nigdy nie musiałem robić. Spróbuj F8 to zwyczaj czynić żadnej szkody. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bywają podobne kierowcy, następnym razem to się dzieje, poszukaj pliku będzie wzdłuż something.sys lub aktualizacji you sound & grfx sterowniki zwykle ustala je. również chwycić memtest i uruchom go tylko incase jeden z modułów pamięci nie jest uszkodzony. |
|
| |||
| |||
| hello im próbuje zainstalować system Windows XP na moim nowym dysków twardych, i umieścić dysk w napędzie i było miłe stworzenia partycji następnie razem z niebieskim ekranie. to powiedział na niebieskim ekranie wszystkie te numer błędu thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys adres fa7a339d bazy w fa748000, sygnatury daty 41107eea. help please |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Sorry I do tego nowego i ja dont know-how. i dont think te rzeczy i tak nie pomagają tylko stres mnie więcej |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Następnie kliknij przycisk Nowy wątek, że wygląda tak |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Używane poprawnie to pomoże. Używany niewłaściwie nie będzie. Istnieje FAQ na górze każdej strony, jeśli nie jesteś pewny jak używać tej stronie. Wiwaty, |
![]() |
|
| Zakładki |