![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Hovoril som si, keby ste mi pomohli s problémom, že som s mojím PC, pokiaľ viem, len veľmi málo o týchto veciach. Skoro každý deň môjho počítača sa náhle zrúti a pôjdu do modrej obrazovky. k nemu dôjde asi dvakrát alebo viackrát denne a vo úplne náhodných časoch. i odosielať správy o chybách, ale nikdy dostať nič, čo by pomohlo. keď odchádza do modrej obrazovky najčastejšie chybové hlásenie aj dostať sa: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - alebo niečo takého, nemám potuchy, čo to znamená. Povedali mi, že aj inde by sa kúpiť nejaké väčšie RAM. mojom počítači v čase, keď je: Intel Celeron duální procesor 2.54ghz s 512 MB RAM a 256 GFX kartu. tak jsem koupil koncert z kingston PC3200 pamäte (čo je určite správny druh), a keď som ho nainštalované, nahradí moje staré drevo, sa nič nestalo. aj počítač zapnutý, ale v minulosti by nemalo ísť o prvej obrazovke, ktorá hovorí, Foxconn, Intel, atď Takže, sorry o post dlho, ale já věděl, ak je niektorý tu vie, prečo môj počítač burácení, prečo môj počítač zvyknutý pracovať s novým pamäte (im pomocou starej 512 atm) a tiež to, čo by som mal urobiť, aby sa pokúsila opraviť? vďaka za pomoc, Adam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 512 MB by malo byť dosť, aj beh na 256 (rovnako tak ako tak toto ks) a funguje to v pohode. Vaša RAM by nemal byť problém.
IRQ je vodič na svojom počítači, mali by ste skontrolovať, aby videli, čo je nainštalovaný, že vodič a zistite, či sú v rozpore sa navzájom. (nie všetky partsof počítači bude pracovať so všetkými časťami) To by mal byť problém. Môj systém: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
a všetky moje predstavy o tom, prečo PC bych prácu, keď som dal v novej ram? vďaka. |
|
| |||
| |||
| skúste ísť do C: \ \ DRIVERS (z počítača), ak nie je úspech tam skontrolovať BIOS obrazovke start-up. ako pre nové RAM obrazovke je prilepené na je BIOS. Dôvodom je buď, že RAM isnt kompatibilné sa niektoré z vašich ďalších hardvéru alebo hardware s ním alebo dva kusy hardware dont práce s konkrétnym RAM súčasnosti. Inak by mohla byť jednoducho, že isnt uznaná v Zavádzacia poradí, takže je potrebné to zmeniť .. Som si istá, že sa tak deje po stlačení klávesu F8 v BIOSu, ale já jsem nikdy nemal na to. Skúste F8 je zvyknutý robiť žiadnu škodu. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL býva spojené vodiča, nabudúce sa to stane hľadať meno súboru bude pozdĺž something.sys alebo aktualizáciu už zvuk & grfx ovládače, ktoré obvykle rieši ju. aj drapák Memtest a spustite ho zapouzdřit len jeden z vašich pamäťových modulov nie je poškodený. |
|
| |||
| |||
| hello im pokuse o inštaláciu systému Windows XP pre môj nový pevný disk, i dal disk do mechaniky a bolo vytvoriť príjemné stredisko potom prišiel s modrou obrazovku. to povedal na modrej obrazovke všetky tieto čísla chyby thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, Ntfs.sys-adresa fa7a339d základne v fa748000, datestamp 41107eea. pomozte prosím |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Promiň, že som na túto novú a i dont know how. I dont think tieto veci pomôcť rovnako len stres mi viac |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Potom kliknite na tlačidlo Nový Thread že vyzerá nasledovne |
|
| |||
| |||
| Toto fórum je nástroj. Použité správne pomôže. Používajú nesprávne nebude. Existuje FAQ v hornej časti každej stránky, ak si nie ste istí, ako používať túto stránku. Na zdravie, |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Naozaj Divný Modrá obrazovka smrti Problém ........ | chaoscreater | Operačné systémy Windows | 3 | 13. júla 2009 08:34 |
| Modrá obrazovka potom reset problém | jeffpoulsen | Operačné systémy Windows | 0 | 18. júna 2009 08:23 |
| Modrá obrazovka Problém s Windows XP | bmathews | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 14. marca 2009 11:55 |
| Modrá obrazovka / Grafické karty Problem Pomoc | cwaddell27 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 21. februára 2009 06:43 |
| Modrá obrazovka smrti problém | circa | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 26. februára 2008 15:40 |
| Thread Tools | |
| |