мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Плави екран проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18 авг 2007, 10:37
Нови члан групе

Default Плави екран проблем

хеј момачки,
Био сам задивљен ако би могао помоћ мене са проблемом да сам са својим ПЦ-има као што ја знам врло мало о овим стварима.

Згодан велик део свакодневног мој рачунар ће одједном срушити и отићи у плави екран. то це се десити око два или више пута дневно и у потпуности случајна пута. и слати извештаје о грешци, али никада не примају ништа што помаже.
када се иде на плавом екрану најчешће добијам поруку о грешци је: ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ - или нешто слично, ја немам појма шта то значи.

речено ми је да сам негде другде требало купити неки више РАМ-а. мој рачунар тренутно је:
Интел Целерон процесор дуал 2.54гхз са 512МБ РАМ-а 256 гфкс картицу.

па сам купио харпун од Кингстон пц3200 меморију (која је дефинитивно исправна врста), а када сам га инсталираног, замјењујући стари мој штап, ништа догодило.
добро рачунар укључено, али не хтједе проћи први екран који каже Фоксцонн, Интел, итд

тако Аныуаы, жао о дугу пост, али сам задивљен ако ко овде зна зашто је пад система мој рачунар, зашто мој рачунар навика посао са новим меморије (им помоћу стару АТМ 512), а такође и оно што би требало учинити како би ово поправити?

хвала за било какву помоћ, Адам.
Old 18 авг 2007, 11:24
Донаторска Група

512 МБ би требало да буде доста, и трчање на 256 (добро ово рачунар ионако) и то утврде прекид. Ваш РАМ не би требао бити проблем.

ИРК је возач на своје рачунар, требало би да проверите да видим шта је инсталиран на које возач и видети ако су сукобљене једни друге. (није све партсоф рачунар ће радити са свим деловима)

То би требало да буде проблема.

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 18 авг 2007, 12:35
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы 4Д (Форды (Форд) Оллие View Post
ИРК је возач на своје рачунар, требало би да проверите да видим шта је инсталиран на које возач и видети ако су сукобљене једни друге. (није све партсоф рачунар ће радити са сваким другим
ахх ок, хвала, али да ли бисте могли рачунати објасни како бих ићи о томе, јер ја стварно не знам шта им радиш.

и било који идеја на зашто мој ПЦ уоулднт радити кад сам ставио нови рам у?

хвала.
Old 18 авг 2007, 12:45
Донаторска Група

покушаће у
Ц: \ \ Дриверс
(фром Мы Цомпутер), ако не постоји успех проверити БИОС екрану на старт-уп.

као и за нови РАМ екрану се она заглави на БИОС.
Разлог ће се било који од количине РАМ-а није компатибилна са неким од ваших других хардвер или хардвер са њом или два бита хардвера донт посао са појединим РАМ садашњости.

Иначе би то могло бити да се једноставно није призната у боот ред, тако да ћете морати да променим .. Им 'згодан сигуран то је учинио тако што ћете притиснути Ф8 на БИОС, али никад нисам имао да то направите.

Покушајте Ф8 то навика да урадите било коју штету.

Old 18 авг 2007, 12:58
Мембер Гроуп

ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ тендира бити возач сродне, следећи пут то деси да тражи филенаме она ће бити уз сометхинг.сыс, или бисте се звук и грфкс возача који обично поправља га. Такође зграби мемтест и покрените га једноставно обложити једном од ваших меморијских модула није оштећен.
Old 20 авг 2007, 14:57
Нови члан групе

хелло им покушавате да инсталирате систем Уиндоус КСП на мој харддриве нова, ја ставим диск у погон и то је био стварање партиције лепо онда је дошао горе са плави екран. га, рекао је на плавом екрану свих ових број грешке тхингыс, 0кс001902фе, 0ксфафд7664, 0ксфафд7360, 0ксфа7а339д, нтфс.сыс-адреса фа7а339д базу у фа748000, датестамп 41107ееа. помоћ молим
Old 20 авг 2007, 15:14
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы хавинагдтиме View Post
хелло им покушавате да инсталирате систем Уиндоус КСП на мој харддриве нова, ја ставим диск у погон и то је био стварање партиције лепо онда је дошао горе са плави екран. га, рекао је на плавом екрану свих ових број грешке тхингыс, 0кс001902фе, 0ксфафд7664, 0ксфафд7360, 0ксфа7а339д, нтфс.сыс-адреса фа7а339д базу у фа748000, датестамп 41107ееа. помоћ молим
Молимо започети сопствену тему, да је непристојан да некоме отети елсес.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 20 авг 2007, 15:35
Нови члан групе

жао сам нови у овом и ја донт кноткле како. ја донт мислити те ствари су ионако само помоћи стрес ме оут море
Old 20 авг 2007, 15:40
Модератор / ица групе

Куоте:
жао сам нови у овом и ја донт кноткле како. ја донт мислити те ствари су ионако само помоћи стрес ме оут море
Иди овде хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф48/

Затим кликните дугме Неу Тхреад то изгледа овако
Old 20 авг 2007, 16:12
Администратор Гроуп

Куоте:
ја донт мислити те ствари су ионако само помоћи стрес ме оут море
Овај форум је алат.

Користи се тачно да ће помоћи.

Рабљена погреłно неће.

Ту је и ФАК на врху сваке странице и ако нисте сигурни како да користите ове странице.

Живели,
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц