![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
хеј момачки,
Био сам задивљен ако би могао помоћ мене са проблемом да сам са својим ПЦ-има као што ја знам врло мало о овим стварима. Згодан велик део свакодневног мој рачунар ће одједном срушити и отићи у плави екран. то це се десити око два или више пута дневно и у потпуности случајна пута. и слати извештаје о грешци, али никада не примају ништа што помаже. када се иде на плавом екрану најчешће добијам поруку о грешци је: ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ - или нешто слично, ја немам појма шта то значи. речено ми је да сам негде другде требало купити неки више РАМ-а. мој рачунар тренутно је: Интел Целерон процесор дуал 2.54гхз са 512МБ РАМ-а 256 гфкс картицу. па сам купио харпун од Кингстон пц3200 меморију (која је дефинитивно исправна врста), а када сам га инсталираног, замјењујући стари мој штап, ништа догодило. добро рачунар укључено, али не хтједе проћи први екран који каже Фоксцонн, Интел, итд тако Аныуаы, жао о дугу пост, али сам задивљен ако ко овде зна зашто је пад система мој рачунар, зашто мој рачунар навика посао са новим меморије (им помоћу стару АТМ 512), а такође и оно што би требало учинити како би ово поправити? хвала за било какву помоћ, Адам. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
512 МБ би требало да буде доста, и трчање на 256 (добро ово рачунар ионако) и то утврде прекид. Ваш РАМ не би требао бити проблем.
ИРК је возач на своје рачунар, требало би да проверите да видим шта је инсталиран на које возач и видети ако су сукобљене једни друге. (није све партсоф рачунар ће радити са свим деловима) То би требало да буде проблема. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
и било који идеја на зашто мој ПЦ уоулднт радити кад сам ставио нови рам у? хвала. |
|
|
|||
|
|||
|
покушаће у
Ц: \ \ Дриверс (фром Мы Цомпутер), ако не постоји успех проверити БИОС екрану на старт-уп. као и за нови РАМ екрану се она заглави на БИОС. Разлог ће се било који од количине РАМ-а није компатибилна са неким од ваших других хардвер или хардвер са њом или два бита хардвера донт посао са појединим РАМ садашњости. Иначе би то могло бити да се једноставно није призната у боот ред, тако да ћете морати да променим .. Им 'згодан сигуран то је учинио тако што ћете притиснути Ф8 на БИОС, али никад нисам имао да то направите. Покушајте Ф8 то навика да урадите било коју штету.
|
|
|
|||
|
|||
|
ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ тендира бити возач сродне, следећи пут то деси да тражи филенаме она ће бити уз сометхинг.сыс, или бисте се звук и грфкс возача који обично поправља га. Такође зграби мемтест и покрените га једноставно обложити једном од ваших меморијских модула није оштећен.
|
|
|
|||
|
|||
|
хелло им покушавате да инсталирате систем Уиндоус КСП на мој харддриве нова, ја ставим диск у погон и то је био стварање партиције лепо онда је дошао горе са плави екран. га, рекао је на плавом екрану свих ових број грешке тхингыс, 0кс001902фе, 0ксфафд7664, 0ксфафд7360, 0ксфа7а339д, нтфс.сыс-адреса фа7а339д базу у фа748000, датестамп 41107ееа. помоћ молим
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
жао сам нови у овом и ја донт кноткле како. ја донт мислити те ствари су ионако само помоћи стрес ме оут море
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Затим кликните дугме Неу Тхреад то изгледа овако
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Користи се тачно да ће помоћи. Рабљена погреłно неће. Ту је и ФАК на врху сваке странице и ако нисте сигурни како да користите ове странице. Живели,
|