![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, Eğer bir sorun ile ben çok şey hakkında çok az bilgi olarak PC ile sorun yaşıyorum bana yardımcı olabilir ben merak ediyorum. Hemen hemen benim bilgisayar birden çökme olacak günlük ve bir mavi ekran gidin. iki veya daha çok kez bir gün ve tamamen rasgele kere hakkında gerçekleşecek. Ben ancak hata raporları göndermek yardımcı şey almak asla. zaman en yaygın hata mesajı I get mavi ekran gidiyor ise: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - ya da böyle bir şey, ben ne anlama geldiğini hiç bir fikrim yok. Ben başka bir yerde ben daha fazla RAM satın gerektiğini söylendi. şu anda benim bilgisayardır: 512MB RAM ve 256 Gfx kartı ile Intel Celeron çift işlemcili 2.54ghz. öylesine i Kingston PC3200 bellek bir iş aldım (bu kesinlikle doğru tip) ve ne zaman, eski sopa yerine kurduysaniz, hiçbir şey olmadı. iyi bilgisayarda ancak açıldığında bu foxconn, Intel, vs söylüyor ilk ekran son git wouldn't Zaten bu yüzden, uzun yazı için üzgünüm, fakat varsa burada neden benim bilgisayar, neden yeni bellek ile bilgisayar alışkanlık çalışır (eski 512 ATM kullanarak im) ve çökmesini de ve denemek için ne yapması gerektiğini bilir I was wondering Bu düzeltmenin? herhangi bir yardım, Adam için teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 512 MB bol, i 256 tarihinde (bu bilgisayar zaten çalıştırmak gerekir) ve düzgün çalışmaktadır. Sizin RAM bir sorun olmayacaktır.
IRQ bilgisayarınızda bir sürücü olduğunu, ne bir sürücü yüklü ve görmek eğer onlar birbirleriyle çelişkili olup olmadığını kontrol etmelisiniz. (tüm partsof bir bilgisayara tüm parçaları ile) çalışacak Bu sorunun olmalıdır. Benim Sistemi: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ve herhangi bir fikir neden benim PC wouldnt eser zaman i yeni koç koymak? teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| girmeden deneyin C: \ \ DRIVERS Bilgisayarım () gelen herhangi bir başarı var başlangıç Yukarı BIOS ekranı kontrol edin. olarak yeni RAM üzerinde takılıp ekran için BIOS olduğunu. Bu nedenle de bu RAM isnt bazı diğer donanım veya donanım veya iki bit ile donanım o RAM mevcut olan dont iş ile uyumlu olacaktır. Aksi taktirde sadece bu Önyükleme sırada, bu yüzden .. değiştirmek gerekir tanınan isnt olabilir Ben oldukça bu BIOS üzerinde F8 tuşuna basarak yapılır ama ben bunu yapmak için hiç emin oldum. Bu alışkanlık bir zarar F8 deneyin. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL sürücüsü ilgili sonraki bir dosya bu something.sys birlikte olacak veya ses & grfx sürücüleri güncelleme arayın olur olması eğilimi genellikle düzeltmeler olsun. Ayrıca memtest yakala ve bellek modülleri sadece örtmek bir çalıştırın bozuk değil. |
|
| |||
| |||
| merhaba benim yeni sabitdisk Windows XP yüklemeye çalıştığınız Sohbet, i sürücüsüne disk koymak ve daha sonra mavi ekran ile geldi güzel bir bölüm oluşturmak oldu. Bu mavi ekran tüm bu hata numarasını thingys, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-fa748000 at fa7a339d temel adres, tarih 41107eea söyledi. lütfen yardım |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Maalesef bu ve i bilmiyorduysanız yeni nasıl. I dont bunları zaten sadece daha beni stres yardım düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Sonra Yeni Konuyu düğmesi bu gibi görünüyor |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Kullanılan doğru yardımcı olacaktır. Yanlış olur değil kullanılır. Eğer bu siteyi kullanmak emin değilseniz bir SSS her sayfanın en üst kısmında yer alır. Peynir, |
![]() |
|
| Bookmarks |