![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, Мені було цікаво, якщо ви можете допомогти мені з проблемою, яка у мене з моїм ПК, як я мало знаю про ці речі. Досить багато повсякденних мій комп'ютер раптово аварії і йди в синій екран. це станеться близько двох або більше разів на день, а на абсолютно випадкових рази. Я відправляти звіти про помилки, але ніколи не отримують нічого, що допомагає. коли він їде в синій екран з найбільш поширеними і повідомлення про помилку отримуєте: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - або що-небудь подібне, я поняття не маю, що це означає. Я був в іншому місці сказали, що я повинен купити більше оперативної пам'яті. "Мій комп'ютер" на даний момент це: Intel Celeron Dual 2.54ghz процесор з 512 Мб оперативної пам'яті і 256 GFX карта. Так що я купив концерт пам'яті Kingston PC3200 (який, безумовно, правильне натуральному вираженні), і коли я встановив його, замінивши мою стару палицю, нічого не сталося. а комп'ютер включений, але не буде проходити повз перший екран, який говорить, Foxconn, Intel і т.д. Загалом, шкода довге повідомлення, але мені було цікаво, чи є тут знає, чому мого комп'ютера відбувається збій, чому мій комп'ютер звичку працювати з новою пам'яттю (IM використання старих 512 атм), а також те, що я повинен робити, щоб спробувати це виправити? Спасибо за будь-яку допомогу, Адам. |
|
| |||
| |||
| 512 Mb має бути багато, я бігу на 256 (ну це комп'ютер в будь-якому випадку) і він працює прекрасно. Ваш оперативної пам'яті не повинно бути проблемою. Переривання драйвер на комп'ютер, ви повинні перевірити, що встановлено на що водій і побачити якщо вони конфліктують один з одним. (не всі partsof комп'ютер буде працювати з усіма частинами) Це повинно бути проблемою. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
і будь-які ідеї про те, чому мій комп'ютер Wouldnt роботі, коли я поставив нові баран? спасибо. |
|
| |||
| |||
| спробуйте вдаючись C: \ \ DRIVERS (з "Мій комп'ютер"), якщо успіху не існує перевірити на екрані BIOS на запуск. Що стосується нової пам'яті на екрані вона застрягла на це BIOS. Причина буде або про те, що ОЗУ хіба сумісні з вашими іншими апаратними або апаратно з ним або два біти апаратного Dont роботу з цієї конкретної даний ОЗУ. В іншому випадку це може бути просто хіба що визнається в порядок завантаження, так що вам необхідно змінити його .. Я цілком впевнений, що це зробити, натиснувши клавішу F8 в BIOS, але я ніколи не повинен був це зробити. Спробуйте F8 це звичай робити ніякої шкоди. |
|
| |||
| |||
| IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, як правило, пов'язані драйвера, наступного разу це відбудеться пошук файлу буде по something.sys або оновлення ви звук & grfx драйверів, які зазвичай вона усувається. також захоплювати MemTest і запустити її тільки він закінчить одне з ваших модулів пам'яті не пошкоджений. |
|
| |||
| |||
| Привіт їм спробі встановити Windows XP на новий жорсткий диск мій, я поставив диск у дисковод і це давало великий розділ потім виступив з синім екраном. він сказав на синьому екрані всі ці thingys номер помилки, 0x001902fe, 0xfafd7664, 0xfafd7360, 0xfa7a339d, ntfs.sys-адреса fa7a339d на fa748000 бази, 41107eea Datestamp. Help Please |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| шкода, що я новачок в цьому, і я не знаю як. I Dont думаю, що ці речі допомагають у будь-якому випадку вони просто підкреслити мене більше |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Потім натисніть на кнопку Нова потік, який виглядає приблизно так |
|
| |||
| |||
| Цитата:
При правильному це допоможе. Неправильне використання не буде. Існує й відповіді у верхній частині кожної сторінки, якщо ви не знаєте, як використовувати цей сайт. Ура, |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Справді, дивно синій екран смерті проблеми ........ | chaoscreater | Операційні системи Windows | 3 | 13 липня 2009 08:34 |
| Синій екран потім скинути проблема | jeffpoulsen | Операційні системи Windows | 0 | 18 червня 2009 08:23 |
| Синій екран Проблема з Windows XP | bmathews | Генеральний обладнання чат | 4 | 14 березня 2009 11:55 |
| Синій Екран / відеокарта проблема Допомога | cwaddell27 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 14 | 21 лютого 2009 06:43 |
| Синій екран смерті "проблема | Кірка | Генеральний обладнання чат | 4 | 26 лютого 2008 15:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |