Син екран Windows изпръсквам екран ОК, така Im Noob един към вашия сайт, толкова зле започнем като кажа здрасти, ми имена Майк, Im 20 години на възраст, и Im тук за вашата помощ.
Аз наскоро форматирани моя компютър, което се дължи на прозорците валидиране грешка. (Аз предполагам, че в магазина определя моя компютър около година или така преди инсталирали пиратски версия на Windows, но не се позволява в този), така и инсталирате Windows след формат (не е DOS формат, поради не с флопидисково устройство)
инсталирам всички актуализации на Windows, драйвери за моята видео карта и звукова карта, MSN Live и призива на митото 4. Аз играя няколко кръга на CoD4 и тя се завтече перфектно. няколко часа по-късно THA игра беше вървят доста развълнуван, така че провери за да видите какво би могъл да бъде. осъзнах, трябваше Меморандум 2,0 .. инсталиране на средата, че тя замрази, помолени да рестартирате компютъра си, така че съм длъжен. след рестартиране на компютъра зарежда Windows изпръсквам екрана, след това бърз поглед на синия екран на смъртта, но само за едва втория или две.
тогава просто се рестартира. свърши, и отново, и отново и отново.
така че отново формат, инсталирате всичко отново, работи добре за един ден, или това е така, тогава ще отида да се рестартира след прясна инсталирате на друг дивеч, и за пореден път, след като инсталирате, тя ми дава същия проблем.
така започнах да се реализира по образец, работи добре за известно време, мога да го рестартирате сигурно 3-4 пъти, преди да го прави това.
така че за сега, взех, че твърдия диск и поставени в по-малък, по-възрастните едно, просто да отида и да е в състояние да отиде на MSN, проверете имейл и др .. но Im депресиран че имам компютърни игри, това е incabable да играят игри. Имам нещо да не е инсталиран този твърд диск, Im водене тя чисти и да не превръща го, докато аз имам някакъв вид решение, така че DONT трябва да похарчите друга 2 часа инсталиране на Windows, като аз имам 4 пъти през последните седмици вече.
Имам търсили през Google и намериха няколко души със същия проблем, но couldnt намери достатъчно добър отговор да разбера какво е то.
така PLEAAAAAASE се надяваме, че някой може да ми помогне тук .. ако трябва да се изброят моя компютър спецификациите просто попитайте и малтретиране търсите и тип изложени какво вътре.
Ако не можете да ми помогне по-бързо MSN, моля чувствайте се свободни да добавите мене, <EDIT> |