по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Син екран Windows изпръсквам екран

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 януари 2008 г, 22:10
Новите държави Група

Default Син екран Windows изпръсквам екран

ОК, така Im Noob един към вашия сайт, толкова зле започнем като кажа здрасти, ми имена Майк, Im 20 години на възраст, и Im тук за вашата помощ.

Аз наскоро форматирани моя компютър, което се дължи на прозорците валидиране грешка. (Аз предполагам, че в магазина определя моя компютър около година или така преди инсталирали пиратски версия на Windows, но не се позволява в този), така и инсталирате Windows след формат (не е DOS формат, поради не с флопидисково устройство)

инсталирам всички актуализации на Windows, драйвери за моята видео карта и звукова карта, MSN Live и призива на митото 4. Аз играя няколко кръга на CoD4 и тя се завтече перфектно. няколко часа по-късно THA игра беше вървят доста развълнуван, така че провери за да видите какво би могъл да бъде. осъзнах, трябваше Меморандум 2,0 .. инсталиране на средата, че тя замрази, помолени да рестартирате компютъра си, така че съм длъжен. след рестартиране на компютъра зарежда Windows изпръсквам екрана, след това бърз поглед на синия екран на смъртта, но само за едва втория или две.
тогава просто се рестартира. свърши, и отново, и отново и отново.

така че отново формат, инсталирате всичко отново, работи добре за един ден, или това е така, тогава ще отида да се рестартира след прясна инсталирате на друг дивеч, и за пореден път, след като инсталирате, тя ми дава същия проблем.
така започнах да се реализира по образец, работи добре за известно време, мога да го рестартирате сигурно 3-4 пъти, преди да го прави това.

така че за сега, взех, че твърдия диск и поставени в по-малък, по-възрастните едно, просто да отида и да е в състояние да отиде на MSN, проверете имейл и др .. но Im депресиран че имам компютърни игри, това е incabable да играят игри. Имам нещо да не е инсталиран този твърд диск, Im водене тя чисти и да не превръща го, докато аз имам някакъв вид решение, така че DONT трябва да похарчите друга 2 часа инсталиране на Windows, като аз имам 4 пъти през последните седмици вече.

Имам търсили през Google и намериха няколко души със същия проблем, но couldnt намери достатъчно добър отговор да разбера какво е то.
така PLEAAAAAASE се надяваме, че някой може да ми помогне тук .. ако трябва да се изброят моя компютър спецификациите просто попитайте и малтретиране търсите и тип изложени какво вътре.

Ако не можете да ми помогне по-бързо MSN, моля чувствайте се свободни да добавите мене, <EDIT>
Old 30 януари 2008 г, 22:31
Модератор Група

Моля не поставяйте имейл адресите във форумите. Всички можем да се учим от помощта в рамките на дадени постове. Тя също е бърз начин да се зарежда от спам от спам ботове, че патрул открити форуми търси имейл адреси.

Old 30 януари 2008 г, 22:39
Новите държави Група

А добрата точка Im съжалявам, и благодаря за редактиране него. Im използва за Airsoftcanada.com имейл адреси, където се показват само за проверени членове.
Old 15 април 2008, 13:22
Номер на групата

Ако искаш да сложиш MSN я иди в conttrol панел Терес място да се каже

Моята система: ubr компютърни игри

Процесор (и):
q6600 G0 @ фондова охлаждане AC фризер
Дънната платка:
Гигабайта ep45 ds3r
RAM памет:
2GB DDR2 800
Графична карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
160gb 7200rpm IDE
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо DVD + /-RW
Дело / PSU:
modded + боядисани случай W / 1 киловат ANTEC
Охлаждане:
2 120 мм вентилатори 4 80 мм вентилатори и HDD
Мрежа / Интернет:
двойна гигабайт LAN
Монитор (и):
24 "Acer
Операционна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не може да се получи миналото на дънната изпръсквам екрана MSI P7N Diamond част 2 alfred01 Процесори, дънни платки & RAM 0 30 Май 2009 08:02
Син екран Проблем с Windows XP bmathews Общи Хардуер Чат 4 14 Март 2009 11:55
Windows грешка изключване ... AHHHH! Син екран? Zanginator Windows операционни системи 3 2-ро Feb 2009 13:47
Прегазвам екран Jase123 Windows операционни системи 2 27 Окт 2007 14:45
Син екран на Windows XP max_151 Windows операционни системи 4 12 Юли 2007 07:59
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc