Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky ok, tak im jeden Noob na vaše stránky, tak špatně začít tím, hello, my jména mike, im 20 let, a im zde za vaši pomoc.
Nedávno jsem formátován počítač, vzhledem k okna validace chyby. (Myslím, že v obchodě, která je stanovena mém počítači asi rok a tak dnes instalovali pirátských verzí Windows, ale umožňuje získat do toho), a to i po instalaci oken formátu (ne ve formátu DOS, kvůli které nemají disketovou mechaniku)
i instalaci všech aktualizací systému Windows, ovladače pro grafickou kartu a zvukovou kartu, msn žít a Call of Duty 4. i hrát několik kol CoD4 a běžel perfektně. o několik hodin později tha hra byla spuštěna trochu trhaný, takže jsem se podívat, co by to mohlo být. Potřeboval jsem si uvědomil Framework 2.0 .. mid instalaci, že jej zmrazila, požádal můj počítač restartovat, tak i povinnost. Po restartu počítače načte úvodní obrazovky Windows, pak rychlý pohled na modrou obrazovku smrti, ale pouze za pouhých druhého nebo dva.
pak se to jen restartuje. více, a více, a znovu a znovu.
tak i ve formátu znovu instalovat všechno znovu, funguje na jeden den nebo tak, pak jdu na restart po čerstvé instalaci jiné hry, a ještě jednou, po instalaci, ale dává mi stejný problém.
tak jsem se začala realizovat model, funguje na chvíli mohu znovu bezpečně 3-4 krát před tím, než se to.
tak jako teď, jsem se, že pevný disk a vytvořit menší, starší jednoho, jen abyste se dostali do a bude moci jít na msn, zkontrolujte email, atd. .. ale im depresi, že jsem herní počítač, který je incabable ze hry. Nemám nic nainstalován na tento disk, im udržet ji čistou a ne proměnit ho, dokud jsem několik typů řešení, takže i dont muset vynaložit další 2 hodiny instalaci Windows, tak jako jsem 4 krát v minulosti již týden.
Mám prohledávat google a našel několik lidí se stejným problémem, ale couldnt najít dost dobrá odpověď na to, co to je.
tak PLEAAAAAASE snad někdo mi může pomoci zde .. když potřebuji vypsat parametry mého PC jen zeptat a špatného prohlédnout a typ, co se uvnitř.
Pokud můžete, pomozte mi rychlejší msn, neváhejte přidat mne <EDIT> |