![]() |
|
| |||
| |||
| ok, οπότε ένας im noob στο site σας, τόσο άρρωστος ξεκινήσω λέγοντας "Γεια σας, μου ονόματα mike, im 20 ετών, και im εδώ για τη βοήθειά σας. i πρόσφατα διαμορφωμένη τον υπολογιστή μου, λόγω ενός λάθους επικύρωση παραθύρων. (Μάλλον το κατάστημα που καθορίζεται στον υπολογιστή μου περίπου ένα χρόνο περίπου πριν εγκατασταθεί ένα πειρατικό έκδοση των Windows, αλλά αφήνει δεν περιέρχονται σε αυτό) μέχρι την εγκατάσταση του Windows μετά από μια μορφή (δεν DOS μορφή, που δεν οφείλεται σε μια μονάδα δισκέτας) i εγκαταστήσετε όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows, τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα οθόνης μου και κάρτα ήχου, msn ζουν και Call of Duty 4. i παίξει μερικά γύρους CoD4 και λειτούργησε τέλεια. λίγες ώρες αργότερα ΘΑ παιχνίδι έτρεχε λίγο ασταθής, γι 'αυτό ελέγχεται για να δούμε τι θα μπορούσε να είναι. i πραγματοποιηθεί απαιτούνται Framework 2.0 .. εγκατάσταση του εν λόγω μέσα, θα πάγωσε, ζήτησε από τον υπολογιστή μου για να ξεκινήσει πάλι, λοιπόν, υποχρεωμένοι. μετά την επανεκκίνηση, ο υπολογιστής φορτώνει τα παράθυρα οθόνη, τότε μια γρήγορη ματιά το μπλε οθόνη του θανάτου του, αλλά μόνο για ένα ή δύο μόνο το δεύτερο. τότε μόνο επανεκκίνηση. πάνω, και άνω, και ξανά και ξανά. Γι 'αυτό και πάλι μορφή, εγκαταστήστε πάλι τα πάντα, τα έργα πρόστιμο για μια ημέρα ή έτσι, τότε θα πάω για επανεκκίνηση μετά από μια νέα εγκατάσταση του άλλου παιχνιδιού, και για άλλη μια φορά, μετά την εγκατάσταση του, μου δίνει το ίδιο πρόβλημα. Έτσι άρχισα να υλοποιήσει ένα πρότυπο, έργα πρόστιμο για λίγο, και μπορεί να τεθεί πάλι σε λειτουργία με ασφάλεια 3-4 φορές πριν να το κάνει αυτό. έτσι ώστε για τώρα, έκανα ότι σκληρό δίσκο και να τεθούν σε μια μικρότερη, μεγάλα μία, μόνο και μόνο για να πάρετε από και να είναι σε θέση να προχωρήσουμε σε msn, ελέγξτε το email, κ.λπ. .. im ύφεση, αλλά ότι έχω μια gaming υπολογιστή, ότι είναι incabable της παίζει παιχνίδια. δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα σε αυτό το σκληρό δίσκο, im τήρηση δεν είναι καθαρό και να το κλείσετε έχω μέχρι κάποιου είδους λύση, προκειμένου i dont πρέπει να περάσουν άλλα 2 ώρες την εγκατάσταση των Windows, όπως το έχω 4 φορές την προηγούμενη εβδομάδα ήδη. Έχω αναζήτηση μέσω του Google και βρέθηκαν μερικά άτομα με το ίδιο πρόβλημα, αλλά couldnt βρείτε μια αρκετά καλή απάντηση για να καταλάβουμε τι είναι. τόσο PLEAAAAAASE ελπίζω κάποιος μπορεί να με βοηθήσει εδώ .. αν χρειάζεται να λίστα μου PC specs απλά ρωτήστε και την κακή εμφάνιση μέσω του τύπου και αναφέρονται whats μέσα. αν μπορεί να με βοηθήσει για την ταχύτερη msn, παρακαλώ να προσθέσω και εγώ, <EDIT> |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ μην τεθεί διευθύνσεις email στο φόρουμ. Όλοι μπορούμε να μάθουμε από τη βοήθεια στο πλαίσιο των θέσεων. Επίσης, είναι ένας γρήγορος τρόπος για να φορτώνει από spam από τα spam bots που περιπολούν ανοιχτά φόρα ψάχνει για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. |
|
| |||
| |||
| ah καλό σημείο im συγγνώμη, και ευχαριστώ για την επεξεργάζεστε. im χρησιμοποιούνται για την Airsoftcanada.com όπου οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για τα μέλη επαληθεύονται. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν θέλετε να σας msn για την υπεισέλθω σε conttrol πάνελ Theres ένα μέρος για να το θέσω