Blue screen Windows uprskati zaslon ok, tako da im noob na svoju web lokaciju, tako bolestan krenuti rekavši hello, moja imena Mike, im 20 godina, te im se ovdje za vaša pomoć.
Nedavno sam formatiran moj pc, zbog Windows provjera valjanosti greška. (mislim da je dućan fiksne računala oko godinu dana ili tako ago instalirali piratske verzije sustava Windows, ali ne dopušta da se u) tako da sam nakon instalacije sustava Windows formatu (ne DOS format, zbog nemaju floppy disk)
i instalirati sve nadopune za Windows, drivere za svoju grafičku karticu i zvučnu karticu, msn živ i poziva duty 4. ja igrati nekoliko krugova CoD4 i ona otrča savršeno. nekoliko sati kasnije tha igra pokrenut je malo u naletima, pa sam provjeriti da vidim koliko bi to moglo biti. shvatio sam potrebne Framework 2.0 .. Sredinom instalacije toga smrznuti, zamolio da ponovo moj pc, pa sam dužan. Nakon ponovnog pokretanja računala sa sustavom Windows loads uprskati zaslon, a zatim i brz uvid u plavi ekran smrti, ali samo za tek drugu ili dva.
onda samo restartuje. više i više i više i više ponovno.
pa sam format opet, sve ponovo instalirati, radi fino za jedan dan ili na taj način, onda idem na restart nakon instalacije svježe drugu igru, a opet, nakon instalacije, to mi daje isti problem.
pa sam se počeo realizirati obrazac, utvrde prekid za neko vrijeme, ne mogu ga ponovno pokrenite sigurno 3-4 puta prije nego što to čini.
kako za sada, iz koje sam uzeo hard disk i staviti u manji, jedan stariji, samo da bi dobili, a moći ići na msn, provjerite e-poštu, itd. .. ali im depresivan da imam gaming računalo, koje je incabable igranja igara. Ja nemam ništa instalirano na ovaj hard disk, im držanje čistim i ne okreće se sa nekim dok sam neke vrste rješenja, tako da ja dont morati provesti još jednu 2 sata instaliranja sustava Windows, kao što sam 4 puta u zadnjih tjedan dana već.
Ja sam pretraživao po google i nađe nekoliko ljudi s istim problemom, ali couldnt naći dovoljno dobar odgovor na odgonetnuti što je to.
pa nadajmo se PLEAAAAAASE netko može pomoć mene ovdje .. ako mi treba na popis moj PC naočale samo pitati i pogledati kroz bolestan i tip što se unutra.
ako mi može pomoći brže na msn, slobodno dodaj me <EDIT> |