kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Kék képernyő a Windows splash screen

Reply

Téma eszközök
Old Január 30 2008, 22:10
Új tag Csoport

Default Kék képernyő a Windows splash screen

OK, im a noob a webhelyre, így a beteg elindul azzal, hello, én nevét mike, im 20 év, és im itt a segítséget.

Legutóbb i formázásakor my pc, mert a Windows-érvényesítés hiba. (Azt hiszem, a boltban, hogy fix a számítógépet egy évvel ezelőtt, vagy ha telepítve a kalóz Windows, de lehetővé teszi, hogy ne menjenek) Szóval a Windows után a formátum (nem DOS formátum, mert nem a floppy meghajtó)

telepíteni a Windows-frissítések, a vezetők a saját video-és hangkártya, msn él és a Call of Duty 4. játszom néhány fordulóban cod4, és tökéletesen futott. Néhány órával később tha játék fut egy kicsit bizonytalan, ezért ellenőrizni, hogy mi lehet az. realizált én szükséges keretrendszer 2.0 .. közepén telepíteni az, hogy megfagyott, és megkérdezte, én számítógép újraindítására, ezért köteles. Az újraindítás után a számítógép betölti a Windows splash screen, majd egy gyors pillantás a kék képernyő a halál, de csak egy egyszerű második vagy kettő.
akkor csak újraindul. át, és újra, és újra és újra.

Úgyhogy formában újra telepíteni mindent újra működik bírság egy nap múlva, majd én megyek a restart után egy friss felszerel egy másik játékra, és ismét, miután a telepítés, adja meg ugyanazt a problémát.
Úgyhogy kezdett megvalósítani egy mintát, finom munka egy ideig, nem lehet újraindítani a biztonságos 3-4 alkalommal, mielőtt ez.

úgy, mint most, én arra, hogy a merevlemezt, és egy kisebb, az idősebbek egy, csak az kap, és tudja, hogy az msn, ellenőrizze e-mail, stb .. de im nyomott, amit a számítógépes játékokhoz, hogy incabable a játékra. Nem tudok semmit, hogy ez a beépített merevlemez, im tisztán tartása, és nem fordult el, míg egy kis típusú megoldás, tehát én dont volna eltölteni egy 2 órás Windows, mint a már 4-szer a múlt héten már.

Én keresni a Google segítségével, és találtam egy-két ember ugyanazzal a problémával, de couldnt egy elég jó válasz, hogy kitaláljuk, mi az.
így remélhetőleg PLEAAAAAASE valaki tud segítsen nekem itt .. Ha kell lista a PC specs csak kérésre és a rossz átnéz és típusát ki whats belül.

ha tudod segítsen nekem gyorsabb az msn, kérjük, add nekem, <EDIT>
Old Január 30, 2008, 22:31
Moderátor Csoport

Kérem, ne tegyen az e-mail címeket a fórumon. Mindannyian tanulnak segítséget adni az álláshely. Ez is egy gyors módja, hogy rengeteg spam a spam bots, hogy a járőr fóruma keres e-mail címeket.

Old Január 30, 2008, 22:39
Új tag Csoport

Ah jó pont im sajnálom, és köszönöm, hogy szerkesztetted. im Airsoftcanada.com használt e-mail címeket, ahol csak megjelenik, hiteles tagjai.
Old Április 15 2008, 13:22
Donor Group

Ha azt szeretnénk, hogy Ön az msn el a panel conttrol ott egy hely, hogy azt

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.