פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מסך כחול מסך של Windows סנסציה

Reply

שרשרת כלים
Old 30 ינואר 2008, 22:10
קבוצת חברות חדשות

בסדר, אז א noob IM לאתר שלך, כל כך חולה להתחיל באומרו "שלום, מייק שלי שמות, הודעות מיידיות, בן 20, ו-IM פה לעזרתך.

לאחרונה אני פירמטת את המחשב, בגלל שגיאת אימות של Windows. (אני מניח כי תיקנו את החנות שלי המחשב כשנה בערך לפני התקנת pirated גירסה של Windows, אבל לא מאפשר לעלות את זה) אז להתקין Windows לאחר הפורמט (פורמט DOS לא, לא בשל העובדה שיש ברשותנו כונן תקליטונים)

אני להתקין את כל העדכונים של Windows, מנהלי ההתקן של כרטיס המסך שלי ואת כרטיס הקול, MSN גר ולקרוא חובתה של 4. אני משחק כמה סיבובים של CoD4 והוא רץ מושלם. כמה שעות מאוחר יותר הופיעה THA המשחק קצת קטוע, אז בדקתי כדי לראות מה זה יכול להיות. הבנתי שאני צריך מסגרת 2.0 .. באמצע ההתקנה של זה, זה froze, ביקש להפעיל מחדש את המחשב, אז אני חייב. לאחר ההפעלה מחדש, המחשב טוען את Windows לנתז המסך, לאחר מכן מבט מהיר על המסך הכחול של המוות, אלא רק רק שנייה או שתיים.
אז הוא פשוט מחדש. מעל, ומעל, ואת שוב ושוב.

אז אני שוב הפורמט, יש להתקין את הכל מחדש, עובד בסדר למשך יום או יומיים, אז אני הולכת לבצע הפעלה מחדש לאחר ההתקנה של טרי עוד משחק, ולמרות זאת שוב, אחרי ההתקנה, זה נותן לי את אותה בעיה.
אז התחלתי להבין דפוס, עובד בסדר למשך זמן מה, אני יכול לחדש את בבטחה 3-4 פעמים לפני שהיא עושה את זה.

כך לגבי עכשיו, אני הוצאתי את הכונן הקשיח או להכניס קטנה יותר, ישנים אחד, רק כדי להסתדר ולהיות מסוגל ללכת על MSN, בדיקת דוא"ל, וכו '.. אבל IM בדיכאון כי יש לי משחק מחשב, כי הוא incabable של משחקים. אני עדיין לא מותקן כלום זה הכונן הקשיח, IM לשמור את זה נקי ולא מפנה אותה עד כמה יש לי סוג של פתרון, לכן אני dont צריך להשקיע עוד 2 שעות התקנת Windows, כאילו יש לי 4 פעמים בעבר כבר שבוע.

אני צריך לבצע חיפוש באמצעות Google ומצאנו כמה אנשים עם אותה בעיה, אבל couldnt למצוא תשובה טובה מספיק בכדי להבין מה זה.
כך אני מקווה PLEAAAAAASE מישהו יכול לעזור לי כאן .. אם אני צריך רשימת מפרט המחשב שלי פשוט נראה חולה לשאול ו באמצעות והקלד את מה שבפנים.

אם אתה יכול לעזור לי מהר ב-MSN, אתה מוזמן להוסיף אותי, <EDIT>
Old 30 ינואר 2008, 22:31
מנהל קבוצת

נא לא לשים את כתובות הדוא"ל בפורום. כולנו יכולים ללמוד מן העזרה נתון בתוך הודעות. כמו כן, היא דרך מהירה להגיע המון דואר זבל של ספאם בוטים כי הסיור לפתוח פורומים מחפש כתובות דוא"ל.

Old 30 ינואר 2008, 22:39
קבוצת חברות חדשות

אה נקודה טובה IM מצטערים, ותודה על עריכת זה. IM Airsoftcanada.com השתמשו בו כדי להציג רק את כתובות הדוא"ל ל אימתת חברים.
Old 15 אפריל 2008, 13:22
קבוצת תורמים

אם אתה רוצה לשים את MSN ב לה ללכת לתוך conttrol לוח theres מקום לשים אותו

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.