Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda Gerai, im noob į jūsų svetainę, todėl blogai pradėti nuo sakydamas Sveiki, mano pavardes mike, im 20 metų, o Im here for your help.
Neseniai formatuotas mano PC, nes Windows Validation klaida. (I guess laikyti, kad fiksuotojo "My Computer" apie metus ar taip temu įdiegta piratines "Windows" versiją, o ne leidžia patekti į šį), todėl galiu įdiegti "Windows" po formato (ne DOS formatu, nes neturi diskelių)
ir įdiegti visus atnaujinimus Windows, tvarkykles mano vaizdo plokštė ir garso plokštė, MSN gyventi ir Call of Duty 4. I play keletą etapų CoD4 ir tai vyko puikiai. kelių valandų tha žaidimas buvo rodomi šiek tiek banguotas, todėl tikrinama, kas tai galėtų būti. supratau, kad man reikia Framework 2.0 .. vidurio įdiegti, kad ji įšaldė, paprašė mano kompiuteryje paleisti, todėl aš dėkingas. Po restart, kompiuterio apkrovas Windows krovimosi ekrano, tada greitai pažvelgti Blue Screen of Death, bet tik vien antra ar dvi.
tada jis tiesiog iš naujo. daugiau, ir per, ir vėl ir vėl.
todėl aš formatą vėl, vėl viską įdiegti, veikia puikiai, už dieną ar taip, tada aš einu iš naujo po to, kai šviežiai įdiegti kitame žaidime, ir dar kartą, po to įdiegti, tai suteikia man ta pati problema.
todėl aš pradėjau suprasti, modelis, puikiai veikia tam tikrą laiką, aš galiu jį saugiai perkrauti 3-4 kartus, kol ji tai daro.
taip kaip ir dabar, aš nusprendžiau, kad kietąjį diską ir įdėti į mažesnių, vyresnių viena, tik su galu ir galės eiti MSN, patikrinti elektroninį paštą, ir tt .. bet jiems depresija, kad aš žaidimų kompiuteris, tai incabable iš žaidimų. Neturiu nieko įdiegti šį kietąjį diską, im laikant jį valyti, o ne paversti jį išjungti, kol turiu šiek tiek tirpalo rūšis, todėl nereikės išleisti dar 2 valandas įdiegti Windows, kaip turiu 4 kartus per savaitę, jau praeityje.
Turiu ieškoma per "Google" ir nustatė kelis žmones su ta pačia problema, tačiau couldnt rasite pakankamai geras atsakymas išsiaiškinti, kas tai yra.
taip PLEAAAAAASE tikiuosi kas nors padės man čia .. jei turiu sąrašas kompiuterio specifikacijas tik paklausti ir blogai peržiūrėti ir tipo out whats inside.
Jei galite man padėti greičiau MSN, nedvejodami įtraukti mane <EDIT> |