mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Blue screen Windows uzplaiksnījuma ekrāns

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 30, 2008, 22:10
New Member Group

Default Blue screen Windows uzplaiksnījuma ekrāns

ok, lai im noob uz jūsu vietni, lai slimā Uzsākot pasakot Hello, my vārdi mike, im 20 gadus vecs, un im here for your help.

Nesen es formatēts mana pc, jo Windows validāciju kļūda. (i guess veikalu, kas noteikta mana datora apmēram gadu vai arī tā, pirms uzstādīta pirātisku Windows versiju, bet ļauj ne iekļuvuši ka) so i install windows pēc format (ne DOS formātā, jo nav floppy drive)

i uzstādīt visus logus atjauninājumus, vadītājiem manu video karti un skaņas karti, msn dzīvot un Call of Duty 4. I play dažas kārtas cod4, un tas darbojās perfekti. dažas stundas vēlāk tha spēle skrēja mazliet nemierīgs, tāpēc es pārbauda, lai redzētu, kas tas varētu būt. sapratu, man vajadzēja Framework 2.0 .. mid instalēšanas, ka tā iesaldēja lūdza manu datoru restart, tāpēc es pienākums. pēc restarta dators slodzes logi uzplaiksnījuma ekrāns, tad ātri ieskatu zilā ekrāna nāvi, bet tikai vien otrās vai divi.
tad tas vienkārši restartējas. vairāk, un vairāk, un atkal un atkal.

so i formāts atkal instalēt viss atkal darbojas naudas sodu par dienu, vai arī tā, tad es dodos atsākt pēc jaunu instalēt citas spēles, un atkal pēc instalēšanas, tas dod man tāda pati problēma.
tā es sāku saprast, modelis, būvdarbu sodanaudu, bet, es varu atsākt droši 3-4 reizes pirms tam tas.

tā kā, tieši tagad es secināju, ka cieto disku un izveidot mazāku, vecāks viens, vienkārši nokļūt līdz un varēs iet uz msn, pārbaudīt e-pasts, utt .. bet im nomākts, ka man ir spēļu datoru, kas ir incabable, spēlējot spēles. Man nav instalēta kaut kas uz šo cieto disku, im saglabāt to tīru un ne griežot to līdz brīdim, kad man ir kaut kāda veida risinājumu, tā i dont būs jāpavada vēl 2 stundas uzstādot logus, tāpat man ir 4 reizes pagājušajā nedēļā jau.

i ir meklēt caur Google un konstatēja, ka daži cilvēki ar pašu problēmu, bet couldnt atrast pietiekami laba atbilde, lai saprastu, kas tas ir.
tā PLEAAAAAASE cerams, kāds var palīdzēt man šeit .. ja man vajag uz sarakstu datoru specs tikai lūgt un sliktu izskatīt un tips out whats iekšā.

ja varat man palīdzēt ātrāk par msn, lūdzu, jūtieties brīvi pievienot mani <EDIT>
Old Janvāris 30, 2008, 22:31
Moderator Group

Lūdzu, nelieciet e-pasta adreses forumos. Mēs visi varam mācīties no palīdzība sniegts vietas. Tas arī ir ātrs veids, kā iegūt slodzes surogātpasta no spamu, ka patruļas atvērts forums meklē e-pasta adreses.

Old Janvāris 30, 2008, 22:39
New Member Group

ah labs punkts im sorry, un paldies par rediģēšanas to. im izmanto Airsoftcanada.com, kur e-pasta adreses tikai parādās Verificētiem locekļi.
Old Aprīlis 15, 2008, 13:22
Donors Group

ja jūs vēlaties, lai jūsu msn viņai iedziļināties conttrol panelis theres vieta nodot to

Mana sistēma: ubr spēļu dators

Processor (s):
Q6600 G0 @ akciju atdzesēts ac saldētava
Motherboard:
gigabaits ep45 ds3r
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 800
Graphics Card (s):
4.870 1gb
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):