![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok, więc im a noob w witrynie, tak źle rozpocząć mówiąc Hello, my nazwy anallelyta, im 20 roku życia, a tutaj im za pomoc. Ostatnio sformatowany mój pc, ze względu na błąd systemu Windows. (domyślam się, że ustalona w sklepie mój komputer około rok temu i tak zainstalowany pirackich wersji systemu Windows, ale nie pozwala dostać się do tego), tak i zainstalować system Windows po formacie (nie w formacie DOS, ze względu na które nie mają napędu dyskietek) i zainstalować wszystkie aktualizacje systemu Windows, sterowniki do mojej karty graficznej i karty dźwiękowej, msn żyć i Call of Duty 4. I play kilka rund CoD4 i pobiegł doskonale. kilka godzin później tha gra działa trochę wzburzony, więc sprawdzone, aby zobaczyć co to może być. zrealizowany i potrzebne Framework 2.0 .. połowie instalacji, że to zamarzł, poprosił o ponowne uruchomienie komputera, a więc i obowiązek. po ponownym uruchomieniu komputera Windows ładuje ekran, a następnie szybki rzut okiem na niebieski ekran śmierci, ale tylko dla zaledwie sekundę lub dwie. to po prostu ponownie uruchomiony. powyżej, i ponad i przez cały czas. I tak w formacie ponownie zainstalować wszystko znowu działa dobrze na dzień lub tak, to idę do restartu po świeżej instalacji innej gry i jeszcze raz, po instalacji, to daje mi ten sam problem. I tak zaczęła się realizować wzorzec, działa na chwilę, nie mogę uruchomić go ponownie bezpiecznie 3-4 razy, zanim to. tak jak teraz, i miało, że twardy dysk i umieścić w mniejszych, starszych jeden, tylko się przez i będą mogli przejść na msn, sprawdzić e-mail, itp. .. ale im obniżone, że mam o grach komputerowych, to incabable z gier. I nie masz zainstalowanego niczego do tego dysku twardego, im prowadzenie to czysta i nie obracając ją aż mam jakiś rodzaj roztworu, tak ja dont mieć spędzić kolejne 2 godzin instalowania systemu Windows, jak mam 4 razy w ciągu ostatnich tygodni wcześniej. Mam poszukiwane przez Google i znaleźć kilka osób z tego samego problemu, ale couldnt znaleźć wystarczająco dobre odpowiedzi dowiedzieć co to jest. tak PLEAAAAAASE nadzieją ktoś może mi pomóc tutaj .. jeśli trzeba podać mój PC Specs zadaj i źle analizuje i wpisać whats wewnątrz. czy możesz mi pomóc w szybszym msn, prosimy, aby dodać mnie <EDIT> |
|
| |||
| |||
| Prosimy nie umieszczać adresów e-mail na forum. Możemy się uczyć od pomocy w ramach danego stanowiska. To jest także szybki sposób, aby ciężary spamu od spamerami, że patrol otwarte fora szukasz adresów e-mail. |
|
| |||
| |||
| ah dobry punkt im sorry, i za jej edycję. im wykorzystywane do Airsoftcanada.com adresów e-mail, gdy tylko pojawią się na zweryfikowanych użytkowników. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeśli chcesz umieścić na niej MSN przejdź do panelu conttrol theres miejsce mówiąc