menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Modré obrazovky Windows úvodnej obrazovky

Reply

Thread Tools
Old 30. januára 2008, 22:10
Nový člen skupiny

Default Modré obrazovky Windows úvodnej obrazovky

ok, tak im jeden Noob na vaše stránky, tak zle začať tým, hello, my mená mike, im 20 rokov, a im tu za vašu pomoc.

Nedávno som naformátovaná počítač, vzhľadom na okná validácie chyby. (Myslím, že v obchode, ktorá je stanovená mojom počítači asi rok a tak dnes inštalovali pirátskych verzií Windows, ale umožňuje získať do toho), a to aj po inštalácii okien formáte (nie vo formáte DOS, kvôli ktoré nemajú disketovú mechaniku)

aj inštaláciu všetkých aktualizácií systému Windows, ovládače pre grafickú kartu a zvukovú kartu, msn žiť a Call of Duty 4. i hrať niekoľko kôl CoD4 a běžel perfektne. o niekoľko hodín neskôr tha hra bola spustená trochu trhané, takže som sa pozrieť, čo by to mohlo byť. Potřeboval jsem si uvědomil Framework 2.0 .. mid inštaláciu, že ho zmrazila, požiadal môj počítač reštartovať, tak aj povinnosť. Po reštarte počítača načíta úvodnej obrazovky Windows, potom rýchly pohľad na modrú obrazovku smrti, ale iba za pouhých druhého alebo dva.
potom sa to len reštartuje. viac, a viac, a znovu a znovu.

tak aj vo formáte znovu inštalovať všetko znova, funguje na jeden deň alebo tak, potom jdu na restart po čerstvej inštalácii iné hry, a ešte raz, po inštalácii, ale dáva mi rovnaký problém.
tak som sa začala realizovať model, funguje na chvíľu môžem znova bezpečne 3-4 krát pred tým, ako sa to.

tak ako teraz, som sa, že pevný disk a vytvoriť menší, starší jedného, len aby ste sa dostali do a bude môcť ísť na msn, skontrolujte email, atď .. ale im depresiu, že som herný počítač, ktorý je incabable z hry. Nemám nič nainštalovaný na tento disk, im udržať ju čistú a nie premeniť ho, kým som niekoľko typov riešenia, takže i dont musieť vynaložiť ďalšie 2 hodiny inštalácii Windows, tak ako som 4 krát v minulosti už týždeň.

Mám prehľadávať google a našiel niekoľko ľudí s rovnakým problémom, ale couldnt nájsť dosť dobrá odpoveď na to, čo to je.
tak PLEAAAAAASE snad někdo mi môže pomôcť tu .. keď potrebujem vypísať parametre môjho PC len opýtať a zlého prezrieť a typ, čo sa vo vnútri.

Ak môžete, pomôžte mi rýchlejší msn, neváhajte pridať mne <EDIT>
Old 30 január 2008, 22:31
Moderátor skupiny

Nevkladajte, prosím, e-mailových adries vo fóre. Všetci môžeme poučiť z pomoci v rámci daného miesta. Rovnako je rýchly spôsob, ako získať veľa spam od spam botov, že hliadka otvorených fór hľadajú e-mailovej adresy.

Old 30 január 2008, 22:39
Nový člen skupiny

ach dobrý bod im sorry, a vďaka za editace. im používa na Airsoftcanada.com, kde e-mailovej adresy, len show pre overené členmi.
Old 15. apríla 2008, 13:22
Darcu Skupina

ak chcete, aby vaša msn na ňu ísť do conttrol panel Theres miesto aby ho

Môj systém: UBR herný počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciovej schladené ac mrazničkou
Základná doska:
GIGABYTE EP45 DS3R
Pamäť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
Modded + maľované prípade w / 1kW ANTEC
Chladenie:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Sieť / Internet:
duální gigabyte lán
Monitor (s):
24 "Acer
Operačný systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Can't get minulosti úvodnej obrazovky doske MSI P7N Diamond časť 2 alfred01 Procesory, základné dosky & RAM 0 30. máj 2009 08:02
Modrá obrazovka Problém s Windows XP bmathews Všeobecné Hardware Chat 4 14. marca 2009 11:55
Windows chybu Vypnite ... Ahhhh! Modrá obrazovka? Zanginator Operačné systémy Windows 3 2. februára 2009 13:47
Splash obrazovka Jase123 Operačné systémy Windows 2 27. októbra 2007 14:45
Modré obrazovky Windows XP max_151 Operačné systémy Windows 4 12. júla 2007 07:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.