мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 јан 2008, 22:10
Нови члан групе

Default Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран

ок, тако да им нооб на своју веб локацију, тако болестан кренути рекавши хелло, моја имена Мајк, им 20 година, те им се овде за ваша помоћ.

Недавно сам форматиране мој пц, због Уиндоус провера ваљаности грешка. (мислим да је дућан фиксне рачунара око годину дана или тако аго инсталирали пиратске верзије система Уиндоус, али не дозвољава да се у) тако да сам након инсталације система Уиндоус формату (не ДОС формат, због немају флоппы диск)

и инсталирати све допуне за Уиндоус, дривер за своју графичку картицу и звучну картицу, мсн жив и позива Дуты 4. ја играти неколико кругова ЦоД4 и она отрча савршено. неколико сати касније Тха игра покренут је мало у налетима, па сам провјерити да видим колико би то могло бити. схватио сам потребне Фрамеуорк 2.0 .. Средином инсталације тога замрзнути, замолио да поново мој пц, па сам дужан. Након поновног покретања рачунара са системом Уиндоус лоадс упрскати екран, а затим и брз увид у плави екран смрти, али само за тек другу или два.
онда само рестартује. више и више и више и више поново.

па сам формат опет, све поново инсталирате, ради фино за један дан или на тај начин, онда идем на рестарт након инсталације свеже другу игру, а опет, након инсталације, то ми даје исти проблем.
па сам се почео реализовати образац, утврде прекид за неко време, не могу да га поново покрените сигурно 3-4 пута пре него што то чини.

како за сада, из које сам узео хард диск и ставити у мањи, један старији, само да би добили, а моћи ићи на мсн, проверите е-пошту, итд .. али им депресиван да имам гаминг рачунар, које је инцабабле играња игара. Ја немам ништа инсталирана на овај хард диск, им држање чистим и не окреће се са неким док сам неке врсте решења, тако да ја донт морати провести још једну 2 сата инсталације система Уиндоус, као што сам 4 пута у последњих недељу дана већ.

Ја сам претраживали по гоогле и нађе неколико људи са истим проблемом, али цоулднт наћи довољно добар одговор на одгонетнути шта је то.
па надајмо се ПЛЕААААААСЕ неко може помоћ мене овде .. ако ми треба на листу мој ПЦ наочаре само питати и погледати кроз болестан и тип што се унутра.

ако ми може помоћи брже на мсн, слободно додај ме <ЕДИТ>
Old 30. Мар 2008, 22:31
Модератор / ица групе

Молимо Вас не стављајте адреса е-поште у форумима. Можемо научити све од помоћи дане унутар постове. Такође је брз начин да добијете хрпе спам од спам ботове да патролирају отворене форуме у потрази за е-маил адресе.

Old 30. Мар 2008, 22:39
Нови члан групе

ах добра тачка им жао, и хвала за уређивање га. им се Аирсофтцанада.цом е-маил адресе на којој се приказују само за чланове проверио.
Old 15 тра 2008, 13:22
Донаторска Група

ако желите ставити на мсн ући у њу цонттрол панел Тхереса место да га

Мы Сыстем: убр гаминг рачунар

Процесор (и):
к6600 Г0 @ Стоцк хлађен ац замрзивач
Матичне плоче:
гигабајт еп45 дс3р
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 800
Графичка картица (е):
4870 1ГБ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
160ГБ 7200рпм ИДЕ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
+ Моддед осликане цасе у / 1ку антец
Хлађење:
2 120мм обожаватељи 4 80мм фанове и ХДД
Нетуорк / Интернет:
дуал гигабајт лан
Монитор (е):
24 "Ацер
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не може добити код упрскати екран матична плоча МСИ П7Н Диамонд 2. део алфред01 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 0 30 мај 2009 08:02
Блуе Сцреен Проблем са Уиндоус КСП бматхеус Генерал Хардуаре Цхат 4 14 март 2009 11:55
Уиндоус еррор Искључите ... АХХХХ! Блуе Сцреен! Зангинатор Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2 фебруар 2009 13:47
Упрскати екран Јасе123 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 27 октобар 2007 14:45
Блуе Сцреен Уиндоус КСП макс_151 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 12. јула 2007 07:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц