Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран ок, тако да им нооб на своју веб локацију, тако болестан кренути рекавши хелло, моја имена Мајк, им 20 година, те им се овде за ваша помоћ.
Недавно сам форматиране мој пц, због Уиндоус провера ваљаности грешка. (мислим да је дућан фиксне рачунара око годину дана или тако аго инсталирали пиратске верзије система Уиндоус, али не дозвољава да се у) тако да сам након инсталације система Уиндоус формату (не ДОС формат, због немају флоппы диск)
и инсталирати све допуне за Уиндоус, дривер за своју графичку картицу и звучну картицу, мсн жив и позива Дуты 4. ја играти неколико кругова ЦоД4 и она отрча савршено. неколико сати касније Тха игра покренут је мало у налетима, па сам провјерити да видим колико би то могло бити. схватио сам потребне Фрамеуорк 2.0 .. Средином инсталације тога замрзнути, замолио да поново мој пц, па сам дужан. Након поновног покретања рачунара са системом Уиндоус лоадс упрскати екран, а затим и брз увид у плави екран смрти, али само за тек другу или два.
онда само рестартује. више и више и више и више поново.
па сам формат опет, све поново инсталирате, ради фино за један дан или на тај начин, онда идем на рестарт након инсталације свеже другу игру, а опет, након инсталације, то ми даје исти проблем.
па сам се почео реализовати образац, утврде прекид за неко време, не могу да га поново покрените сигурно 3-4 пута пре него што то чини.
како за сада, из које сам узео хард диск и ставити у мањи, један старији, само да би добили, а моћи ићи на мсн, проверите е-пошту, итд .. али им депресиван да имам гаминг рачунар, које је инцабабле играња игара. Ја немам ништа инсталирана на овај хард диск, им држање чистим и не окреће се са неким док сам неке врсте решења, тако да ја донт морати провести још једну 2 сата инсталације система Уиндоус, као што сам 4 пута у последњих недељу дана већ.
Ја сам претраживали по гоогле и нађе неколико људи са истим проблемом, али цоулднт наћи довољно добар одговор на одгонетнути шта је то.
па надајмо се ПЛЕААААААСЕ неко може помоћ мене овде .. ако ми треба на листу мој ПЦ наочаре само питати и погледати кроз болестан и тип што се унутра.
ако ми може помоћи брже на мсн, слободно додај ме <ЕДИТ> |