az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Mavi ekran, Windows ekranı

Reply

Konu Araçları
Old 30 Ocak 2008, 22:10
Yeni Üye Grubu

tamam, bu nedenle sitenizin, bu nedenle kötü bir noob Sohbet merhaba, benim isim, im 20 yaşında sarcoz, söyleyerek ve burada yardım için Sohbet tarafından başlamak.

Son zamanlarda windows doğrulama hatası benim pc, nedeniyle biçimlendirilmiş. (i, bir yıl kadar önce pencerelerin bir korsan sürümü hakkında benim bilgisayar sabit mağaza tahmin fakat) bu yüzden bir biçimde (bir DOS biçimi, bir disket sürücü kalmadan dolayı) sonra Windows'u yüklemek burada girmeyeceğiz sağlar

Tüm Windows güncelleştirmelerini yüklediğinizde, benim ekran kartı ve ses kartı, msn canlı ve görev 4 arama için sürücüleri. Ben COD4 birkaç tur oyun ve mükemmel koştum. sonra Tha oyunu birkaç saat, bu yüzden ne olabilir görmek için kontrol biraz çırpıntılı çalışıyordu. fark Ben Framework 2.0 gerekli .. bunun dondurdu I yükümlü benim yeniden başlatmak için, bilgisayar istedi install ortasında. sonra sadece için, bilgisayar yükler pencere ekranı, daha sonra ölüm mavi ekran hızlı bir göz atmak, yeniden ikinci bir ya da iki sunar.
sonra sadece yeniden başlatılır. üzerine gelin ve üzerine gelin ve tekrar tekrar.

öylesine i biçiminde tekrar tekrar, her şey yüklemek bir gün kadar için, sonra sonra yeni bir oyun yükleyin ve henüz yeniden başlatmak için, yükledikten sonra git iyi çalışır, beni de aynı sorunu veriyor.
Ben bir model gerçekleştirmek için başlamış bir süre iyi çalışır, i güvenli yeniden 3-4 kere önce yapar.

bu nedenle şimdi için, bu sabit disk ve bir küçük, büyük koymak bir, sadece ve bacaklar, onay e-posta, vs .. devam edebilmek için dışarı aldı ancak sohbet i, bu oyunları oynamaktan incabable bir oyun bilgisayara sahip depresif. Ben bu sabit disk için kadar i çözüm bir türü var ve temiz bir kapatma değil, öylesine i dont pencerelerini yükleyerek başka bir 2 saat harcamak zorunda tutmak Sohbet, i gibi bir şey var yüklü Geçen hafta zaten 4 kere.

Google ile arama ve aynı sorunu bir kaç kişi buldum, fakat couldnt ne olduğunu anlamaya yeterince iyi bir cevap bulmak.
Bunu umarım birini buraya .. bana yardımcı olabilir PLEAAAAAASE Eğer adil ve sormak kötü aracılığıyla Whats dışarı türü içine bak benim PC özellikleri listesi gerekir.

Eğer bana MSN üzerinde hızlı yardımcı olabilir, lütfen beni ekleyin çekinmeyin, <Edit>
Old 30 Ocak 2008, 22:31
Moderatör Grubu

Lütfen forumlarda e-posta adresleri koymayın. Tüm yardım mesajlar içerisinde verilen den öğrenebilirsiniz. Ayrıca, spam botlara karşı korumalıdır bu devriye açık Forumlar e-posta adreslerini arayan spam yükler için hızlı bir yoldur.

Old 30 Ocak 2008, 22:39
Yeni Üye Grubu

Ah noktası Sohbet üzgünüm, ve düzenleme için teşekkürler iyi. Sohbet Airsoftcanada.com için e-posta sadece doğrulanmış üye için görünür adresleri kullanılır.
Old 15 Nisan 2008, 13:22
Bağış Grubu

Eğer ona conttrol paneli girmek için MSN koymak istiyorum koymak için bir yer Theres

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından