менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Синій екран заставки Windows

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 січня 2008, 22:10
Нові члени групи

Default Синій екран заставки Windows

Отже, їм Noob на ваш сайт, так хвора Почніть говорити Здрастуй, моя імені Майк, їм 20 років, а їм тут на вашу допомогу.

Нещодавно я відформатована комп'ютером, з-за помилки перевірки Windows. (Я думаю, в магазині, що фіксовані мій комп'ютер близько року тому встановив піратську версію Windows, але давайте не вдаватися в це), щоб встановити Windows Після форматі (не формат DOS, через що не мають флоппі-дисковода)

Я встановити всі оновлення для Windows, драйвери для відеокарти і звукової карти, MSN Live і Call Of Duty 4. Я граю у декількох раундах CoD4 і він побіг чудово. Через кілька годин Tha Game біг трохи ривками, так що я перевірив, що це могло бути. Я зрозуміла, необхідні рамки 2,0 .. Встановити середині цього, вона застигла, запитав у мого, щоб перезавантажити комп'ютер, так що я змушений так чинити. Після перезавантаження комп'ютер завантажує екран Windows сплеск, а потім швидко поглянути на синій екран смерті ", але тільки для простих дві секунди.
Потім він просто перезавантажується. Over, і знову, і знову і знову.

так що я знову формат, встановити все заново, працює на один день або близько того, тоді я йду до перезавантаження після свіжої установки іншу гру, і ще раз, після установки, він дає мені тієї ж проблеми.
Тому я почав розуміти модель, чудово працює на деякий час, я можу запустити його безпечним до 3-4 разів він робить це.

, Так і для прямо зараз, я взяв, що жорсткий диск і поклав у меншому, дорослі, просто обійтися і бути в змозі йти на MSN, перевіряти електронну пошту, і т.д. .. депресії, але їм, що я маю ігрового комп'ютера, тобто incabable з гри. Я не встановлено нічого цього жорсткого диска, їм з підтримання його в чистоті і не вимикаючи його, поки у мене є варіант рішення, тому я Dont доведеться витрачати ще 2 години Установка Windows, як і в мене є 4 рази на минулому вже тиждень.

Я намагався знайти через Google і знайшов кілька людей з тією ж проблемою, але Couldnt знайти достатньо хорошу відповідь на з'ясувати, що це таке.
таким PLEAAAAAASE сподіватися, хтось може допомогти мені тут .. якщо мені потрібно упорядкувати специфікації ПК просто запитати і жорстоке переглядати і вводити одні Що всередині.

Якщо ви можете допомогти мені швидко на MSN, будь ласка, не соромтеся додавати мене, <Edit>
Old 30 січня 2008, 22:31
Модератор групи

Будь ласка, не ставте адресу електронної пошти у форумах. Ми всі можемо вчитися на допомогу, що надається в рамках посади. Це і є найшвидший спосіб отримати навантажень спам від різних спамерських пошукових роботів, які патрулюють відкриті форуми шукає адреси електронної пошти.

Old 30 січня 2008, 22:39
Нові члени групи

А гарна точка їм шкода, і спасибі за його редагування. І. використовуються для Airsoftcanada.com адрес електронної пошти, де показані з підтверджених членів.
Old 15 квітня 2008, 13:22
Донор групи

Якщо Ви хочете розмістити MSN їй йти в conttrol панелі Theres для неї місце

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається пройти екран сплеск материнської плати MSI P7N Diamond Part 2 alfred01 Процесори, материнські плати RAM & 0 30 травня 2009 08:02
Синій екран Проблема з Windows XP bmathews Генеральний обладнання чат 4 14 березня 2009 11:55
Windows Error Вимкнути ... AHHHH! Синій екран!? Zanginator Операційні системи Windows 3 2 лютого 2009 13:47
Заставка Jase123 Операційні системи Windows 2 27 жовтня 2007 14:45
Синій екран Windows XP max_151 Операційні системи Windows 4 12 липня 2007 07:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.