Синій екран заставки Windows Отже, їм Noob на ваш сайт, так хвора Почніть говорити Здрастуй, моя імені Майк, їм 20 років, а їм тут на вашу допомогу.
Нещодавно я відформатована комп'ютером, з-за помилки перевірки Windows. (Я думаю, в магазині, що фіксовані мій комп'ютер близько року тому встановив піратську версію Windows, але давайте не вдаватися в це), щоб встановити Windows Після форматі (не формат DOS, через що не мають флоппі-дисковода)
Я встановити всі оновлення для Windows, драйвери для відеокарти і звукової карти, MSN Live і Call Of Duty 4. Я граю у декількох раундах CoD4 і він побіг чудово. Через кілька годин Tha Game біг трохи ривками, так що я перевірив, що це могло бути. Я зрозуміла, необхідні рамки 2,0 .. Встановити середині цього, вона застигла, запитав у мого, щоб перезавантажити комп'ютер, так що я змушений так чинити. Після перезавантаження комп'ютер завантажує екран Windows сплеск, а потім швидко поглянути на синій екран смерті ", але тільки для простих дві секунди.
Потім він просто перезавантажується. Over, і знову, і знову і знову.
так що я знову формат, встановити все заново, працює на один день або близько того, тоді я йду до перезавантаження після свіжої установки іншу гру, і ще раз, після установки, він дає мені тієї ж проблеми.
Тому я почав розуміти модель, чудово працює на деякий час, я можу запустити його безпечним до 3-4 разів він робить це.
, Так і для прямо зараз, я взяв, що жорсткий диск і поклав у меншому, дорослі, просто обійтися і бути в змозі йти на MSN, перевіряти електронну пошту, і т.д. .. депресії, але їм, що я маю ігрового комп'ютера, тобто incabable з гри. Я не встановлено нічого цього жорсткого диска, їм з підтримання його в чистоті і не вимикаючи його, поки у мене є варіант рішення, тому я Dont доведеться витрачати ще 2 години Установка Windows, як і в мене є 4 рази на минулому вже тиждень.
Я намагався знайти через Google і знайшов кілька людей з тією ж проблемою, але Couldnt знайти достатньо хорошу відповідь на з'ясувати, що це таке.
таким PLEAAAAAASE сподіватися, хтось може допомогти мені тут .. якщо мені потрібно упорядкувати специфікації ПК просто запитати і жорстоке переглядати і вводити одні Що всередині.
Якщо ви можете допомогти мені швидко на MSN, будь ласка, не соромтеся додавати мене, <Edit> |